.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Голям фен

Мнението на нашите...

Здравейте, приятели. 11 клас съм все още, но не мога да избера какво да кандидатствам. Имам проблеми с родителите ми, те искат нещо свързано с биология и химия (фармация, медицина, стоматология...), но мен ме влече изкуството (постоянно правя нещо в нас, печеля конкурси с шише от шампанско, преобразено в красив сувенир.), влече ме поезията, (печеля конкурси и с нея), влече ме фотографията, влече ме спортът, но... доходни ли са тези професии, не мисля, а ако станеш доктор, вече си най-най и наистина, възвръщаш си най-бързо вложените пари. Е... дали ще съжалявам след време, че не съм ги послушала?...
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ако станеш много добър художник например е доходно. (И аз искам,но си държа повече на правото).Учи това,което искаш ти,а не родителите ти.Става въпрос за твоя живот все пак

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Защо трябва да си лекар? Един фармацевт също взима добри пари от порядъка 1000-1500 лева, по доходна е от тази на лекаря. За мен тя е по доходна, тъй като аз искам да уча това.
    Но за теб слушай себе си, не вашите ще живеят товя живот и за в бъдеще с любов да работиш професията си. за областа на изкуството не знам дали взимат добри пари, но щом ти харесва
    Вафла..

Град
    Сливен
    Според мен зависи от теб.Ако правиш това ,което ти харесва ,едвали ще ти се струва ,като работа.А и във фотографията има пари : )

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ако станеш много добър художник например е доходно. (И аз искам,но си държа повече на правото).Учи това,което искаш ти,а не родителите ти.Става въпрос за твоя живот все пак
    да доходно като умреш и след 200 години рисунките ти се продават за по 4,5 милиона
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    да доходно като умреш и след 200 години рисунките ти се продават за по 4,5 милиона
    +++ TAKA E
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не е така . Ако найстина има талант за една картина може да вземе доста пари...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от Rhype
    Според мен зависи от теб.Ако правиш това ,което ти харесва ,едвали ще ти се струва ,като работа.А и във фотографията има пари : )
    +1
    Трагедията е пълна...

Град
    your mind,your body and your soul
    Може да си отвориш фото
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Кай им на ваще "Оставете ме да следвам моите , а не вашите мечти , защото после за моите грешки , ще сте виновни вие!"
    който търси - намира . ^^

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За сега най-доходните професий са , ел.техник , компютърен специалист и работник в чистотата A S A поне така мисля аз
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Пробвай с фотография.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    поговори с ваще и им обясни хубаво ,какво те влече и какво не и кандидатстваи с това ,което ти харесва не с това ,което ти казват ващи

(извиняваите ако има грешки ,но бързам)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    И аз съм със същите неща и майка ми иска медицина,фармация,а пък аз искам нещо с писане (бива ме като писателка )нещо творческо искам,или психология ,екология,ама тяя тъпата,все ми натяква медицина,е нема да стане.Според мен тва ,което ти се отдава прави-най-готско е да работиш това,което искаш и,което ти доставя удоволствие!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Мнението на нашите...

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Здравейте, приятели. 11 клас съм все още, но не мога да избера какво да кандидатствам. Имам проблеми с родителите ми, те искат нещо свързано с биология и химия (фармация, медицина, стоматология...), но мен ме влече изкуството (постоянно правя нещо в нас, печеля конкурси с шише от шампанско, преобразено в красив сувенир.), влече ме поезията, (печеля конкурси и с нея), влече ме фотографията, влече ме спортът, но... доходни ли са тези професии, не мисля, а ако станеш доктор, вече си най-най и наистина, възвръщаш си най-бързо вложените пари. Е... дали ще съжалявам след време, че не съм ги послушала?...
    ПС някак ме кефи да чета едно от най-грамотните мнения в тоя форум,честно!Браво!!!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    в света на приключенията ..
    ехаа мен пък ме влече медицината ;д

по темата-кажи на вашите че ти си решаваш каква искаш да станеш и с какво искаш да се занимаваш достатъчно голяма си за да взимаш решения сама
    аз примерно се насочих към биология и химия.. още в гимназията която избрах сама ги уча усилено а нашите ме насърчават в това към което се стремя

успех

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    поговори с ваще и им обясни хубаво ,какво те влече и какво не и кандидатстваи с това ,което ти харесва не с това ,което ти казват ващи

(извиняваите ако има грешки ,но бързам)

+

Град
    Пловдив
    избери по-доходоносното.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    твой си е живота,ти си решаваш.
    Все пак не си малко дете,прави това,което на теб ти харесва повече.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Избери си нещо да следваш,а изкуството да ти бъде хоби.Практикувай го когато имаш време.

Следвай това което на теб ти харесва. Аз се отказах от рисуването, заради майка ми, е, сега смея да твърдя, че съжалявам, но аз съм малка все още. Хубаво е да превърнеш хобито си в професия... Обмисли добре нещата..;/

Прави това, което те влече, а не това, което казват твоите родители !
    Но аз мисля, че медицината е много по-добре от изкуството : ) / мое мнение, не ме нападайте /
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на spopi
    Избери това което те влече не слушаи родители те си.Не си трови нервите да натискаш над учебниците и да не те влече нума смисал.
    УСПЕХ!!
    Знам го от личен опит
    Следвай желанията си!

Аз също ще уча химия и биология. На лекаря заплатата е между 2000-3000-4000 лв., а да не говорим за професор. Мисля че за медицина повече може да те огрее, но ти си решаваш.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Може да станеш татуист Доходно е, а и щом си добра в рисуването, перфектно..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си