- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мнението на нашите...
Здравейте, приятели. 11 клас съм все още, но не мога да избера какво да кандидатствам. Имам проблеми с родителите ми, те искат нещо свързано с биология и химия (фармация, медицина, стоматология...), но мен ме влече изкуството (постоянно правя нещо в нас, печеля конкурси с шише от шампанско, преобразено в красив сувенир.), влече ме поезията, (печеля конкурси и с нея), влече ме фотографията, влече ме спортът, но... доходни ли са тези професии, не мисля, а ако станеш доктор, вече си най-най и наистина, възвръщаш си най-бързо вложените пари. Е... дали ще съжалявам след време, че не съм ги послушала?...![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Ако станеш много добър художник например е доходно.(И аз искам,но си държа повече на правото).Учи това,което искаш ти,а не родителите ти.Става въпрос за твоя живот все пак
![]()
Защо трябва да си лекар? Един фармацевт също взима добри пари от порядъка 1000-1500 лева, по доходна е от тази на лекаря. За мен тя е по доходна, тъй като аз искам да уча това.
Но за теб слушай себе си, не вашите ще живеят товя живот и за в бъдеще с любов да работиш професията си. за областа на изкуството не знам дали взимат добри пари, но щом ти харесва![]()
Вафла..
Според мен зависи от теб.Ако правиш това ,което ти харесва ,едвали ще ти се струва ,като работа.А и във фотографията има пари : )
да доходно като умреш и след 200 години рисунките ти се продават за по 4,5 милионаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
+++ TAKA EПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Не е така. Ако найстина има талант за една картина може да вземе доста пари...
+1Първоначално написано от Rhype
Трагедията е пълна...
Може да си отвориш фото
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Кай им на ваще "Оставете ме да следвам моите , а не вашите мечти , защото после за моите грешки , ще сте виновни вие!"![]()
който търси - намира . ^^
За сега най-доходните професий са , ел.техник , компютърен специалист и работник в чистотата A S A поне така мисля аз![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Пробвай с фотография.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
поговори с ваще и им обясни хубаво ,какво те влече и какво не и кандидатстваи с това ,което ти харесва не с това ,което ти казват ващи
(извиняваите ако има грешки ,но бързам)
И аз съм със същите неща и майка ми иска медицина,фармация,а пък аз искам нещо с писане (бива ме като писателка)нещо творческо искам,или психология ,екология,ама тяя тъпата,все ми натяква медицина,е нема да стане.Според мен тва ,което ти се отдава прави-най-готско е да работиш това,което искаш и,което ти доставя удоволствие!
ПС някак ме кефи да чета едно от най-грамотните мнения в тоя форум,честно!Браво!!!Първоначално написано от Dizziness
![]()
ехаа мен пък ме влече медицината ;д
по темата-кажи на вашите че ти си решаваш каква искаш да станеш и с какво искаш да се занимавашдостатъчно голяма си за да взимаш решения сама
аз примерно се насочих към биология и химия.. още в гимназията която избрах сама ги уча усиленоа нашите ме насърчават в това към което се стремя
успех![]()
Първоначално написано от pitbullxx
+
избери по-доходоносното.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
твой си е живота,ти си решаваш.
Все пак не си малко дете,прави това,което на теб ти харесва повече.
Избери си нещо да следваш,а изкуството да ти бъде хоби.Практикувай го когато имаш време.![]()
Следвай това което на теб ти харесва. Аз се отказах от рисуването, заради майка ми, е, сега смея да твърдя, че съжалявам, но аз съм малка все още. Хубаво е да превърнеш хобито си в професия... Обмисли добре нещата..;/
Прави това, което те влече, а не това, което казват твоите родители !
Но аз мисля, че медицината е много по-добре от изкуството : ) / мое мнение, не ме нападайте/
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Избери това което те влече не слушаи родители те си.Не си трови нервите да натискаш над учебниците и да не те влече нума смисал.
УСПЕХ!!![]()
Знам го от личен опит![]()
Следвай желанията си!![]()
Аз също ще уча химия и биология. На лекаря заплатата е между 2000-3000-4000 лв., а да не говорим за професор. Мисля че за медицина повече може да те огрее, но ти си решаваш.![]()
Може да станеш татуистДоходно е, а и щом си добра в рисуването, перфектно..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on