.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на gret4ety
    Най важното е да не се поддаваш на спонтанни решения. Недей да работиш това което ти харесва. Работата не е развлечение. С работата осигуряваш живота си. Ако правиш сувенири и ги продаваш в някоя будка смяташ ли че ще имаш достатъчно пари за да живееш добре... По добре си седни на гъза учи като хората, поне да имаш висше образование Ако си намериш добра високоплатена работа някой ден ще имаш семейство, ще живееш в хубав апартамент, ще можеш да си позволяваш скъпи дрехи и обувки, всяко лято ще ходиш по луксозни почивки на море, няма да се ограничаваш... Помисли сериозно дали искаш да рисуваш на някой таван или да се помъчиш сега и да станеш уважаван хирург с мноого пари

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Избери си нещо да следваш,а изкуството да ти бъде хоби.Практикувай го когато имаш време.
    Точно това пропуснах да кажа

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Съветът ми е:учи това,което ТИ искаш.Все пак ти ще живееш живота си,не родителите.Казваш,че те влече спорта,което е мн доходоносно и не изисква висше...Друг е въпроса дали го умееш или само те влече
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    разбирам те ,нашите също се опитват да ми наложат някви неща обаче знаеш ли,аз сега ще бъда 11 клас ии всмисъл ще гледам да съм се ореантирала до нчколко месеца ,но мисълта ми е,че съм решила че сама ще избера ,,не ме интересува дали ще разочаровам нашите до някаква степен,ще се примирят,няма как. но ти трябва сама да решиш и да избереш защото човек трябва да прави това което харесва ... работа наистина се върши както трябва,когато се върши с удоволствие,така че следвай това което ти пожелаеш и което на теб ти харесва... все пак живееш твой живот,не нечий друг
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Голям фен
    Днес от нямане какво да правя (голяма скука) решавам кръстословицата от вчерашния вестник "Телеграф" (22-ри). Реших, каквото можах и отгръщам на следващата страница. Плъзгам поглед - някакви абзаци, цитирани мнения и отгоре никове "Biskfitka" "mrtn" и някакви други (balon4eeee). Поглеждам за какво се отнася то от форума. Направо паднах . Ta така, с тази тема във вестника влязохте !

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Днес от нямане какво да правя (голяма скука) решавам кръстословицата от вчерашния вестник "Телеграф" (22-ри). Реших, каквото можах и отгръщам на следващата страница. Плъзгам поглед - някакви абзаци, цитирани мнения и отгоре никове "Biskfitka" "mrtn" и някакви други (balon4eeee). Поглеждам за какво се отнася то от форума. Направо паднах . Ta така, с тази тема във вестника влязохте !
    Може ли да я снимаш статията
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Ахахахаха, на такава статия в същия вестник(май) бях попаднала и аз преди време.

Иначе, авторке, толкова си объркана, че няма накъде повече.
    Не можеш да погледнеш в перспектива и да решиш кое от всичките неща, които сега са ти приятни за вършене, ще са ти приятни и ако са ти професията след 20 години. Вашите допълнително те объркват.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Искам и аз да видя тази статия !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си