- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпите реплики след секс???
Беше невероятен не съм правила по добър секс....
Ето това ми омръзна да го слушам![]()
а ти свърши ли ?/ той ме пита ... не аз него ;д /
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
"ох вие ми се свят"
според мен няма тъпи има смешни реплики след секс, в крайна сметка какво толкова,ще уважа факта,че ми е казал това,което му е идвало отвътре
![]()
тоя па.Първоначално написано от johnnybravo
![]()
![]()
дали пък не си девствен![]()
hating you makes me all warm inside : )
при мене е нещо подобно само че не с стоян ами с друг някъф сиПървоначално написано от nofi
![]()
Мда и други сам чувала да го казват .. явно е популярно сред мъжетеПървоначално написано от BabyDesi
![]()
- Не е като снощи
- Тва е щото снощи бях пил...![]()
-ВЕрно ли ? Еееее Ходи пини още малко де![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Първоначално написано от ThedramaQueen
Ха ,прав е. Ако всяка ти го повтаря става безмислено и се чудиш на колко още го казва. Никога пък няма да направя такъв комплимент на мъж,има къде къде по - оригинални неща :P
T'ва 'Ти свърши ли?' е много тъпо, както казаха по - нагоре.
Мразя да ми казват 'Много суха си станала' или 'защо си така суха?' (не че ми се случва често де) ... ама аз откъде да знам що съм станала суха, да не и казвам кога да се мокри
![]()
Леко офф-топик.
Ех, накъде отиват днешните деца:
Не знам дали само на мен не ми се струва правилно момичета да получават такова отношение и да се гордеят с това.Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
1во - не се гордеем с това , просто темата е за такива репликиПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
2ро - казаното от момчето може да е казано на базик даже повечето пъти е така ... не мисля че ако на някое момиче и го кажат сериозно ще се гордее с това или ще го разправя
Така ше ми каже,после цял месец ше е на сух режим.Първоначално написано от AllenWallker
![]()
Аха,ама и ще смъква нуубове в ГаренаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Westside rollin' all day, every day
Не си единствената с такова мнение.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Иначе нещо тъпо..май беше като почна да се вайка,че свършил много бързо и почна да се зарива под възглавниците и да нервничи...![]()
Когато каже "Свърши ли?" - толкова ли не усеща?!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от TheX
Той и без т'ва си смъква.Не,не,голяма краста е т'ва.![]()
СТОП НА СПАМА.![]()
Котее....знаеш ли, че третия сезон на "Бягство от затвора" е преведен на български![]()
аз още треперех...гледах го и не можех да повярвам...какви сте мъжете...![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
"обичам те"
Еми въпрос на разбирания е! И аз не обичам да ми го казва, особено след секс! Едва ли не ми го казва само защото съм правила секс с него. Тооооооолкова други подходящи моменти има извън спалнята все пак!Първоначално написано от BabyDesi
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няма умно изказване непосредствено след секс.Първоначално написано от BabyDesi
А обичам те, звучи... отвратително след секс. Лицемерно.
Най-удачното да кажем е да се гушнете и заспинкате.
Но това НЕ се случва ПРЕДИ ССС (след секс синдром) а именно Зверския глад! Секс, хапваш нещо сладко, солено, каквото има хах и готово![]()
абе хапваш, няма нищо по-хубаво от няколко цигари след хубав секс )
+Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Трагедията е пълна...
ми ния не си говорим![]()
По време на секс ни в клин ни в ръкав...
Аз:''Оф пие ми се вода''
Той:''Добре.В каква чаша?''
![]()
И човека си стана и си ми донесе
![]()
След секс,беше ми първия път,бях едва ли не най-щасливия човек на света седим си гушнати и той изцепва ''Искаш ли да гледаш снимки?''щях да го убия честно
![]()
Обичам те ..
![]()
![]()
I'm better ..