Здравейте, та така реших да ви пиша за един мой проблем, не е точно проблем, но за сега ще го нарека така..Първо да кажа, че съм момиче.. Та, моя клас е пълен с момичета, всяка една от друга по-различни: скейтърки, така наречената "висока класа" или както им се вика сега ( кифли, абе.. като цяло всичко се мислят за нещо по-по.. Но, това не е мой проблем, проблемът ми е, че аз имам доста добри приятелки от така наречените "кифли" и скейтърки, но между тях аз просто изгубих себе си.. Това донякъде в двуличие ли обрасна незнам, но просто, докато съм при скейтърките се мъча някак си да им... угодя, може би е думата.. Или да се харесам - да се впиша, и при другите като съм е същото.. и в крайна сметка в какво се получавам - нищо, едно нищо.. Искам да си изградя собствен стил, не искам да се влияя от никой.. но не мога.. Винаги ми бърка някъде мнението на останалите.. Днеска като имахме съвет и едно момиче ми вика " Ти к`фа музика слушаш" и аз и отговарям " еми.. главно рок" и тя нещо се изхили и вика на момичето до себе си " Виж, ся момичето зад нас не ти ли изглежда кат` чалгарка, пък слушала рок".. и кое ми е чалгарското това, че бях с черни анцузи!? Както и да е.. важното е.. може ли да ме насочите някак си да се изолирам от хорското мнение и да ми помогнете да намеря моето истинско "аз", което след толкова време просто съм го изгубила..