.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Забраняват токчетата и късите поли в УНСС

Студентките в УНСС ще трябва да забравят за токчета, къси поли и сцепени дънки. Това предвижда проектът за дрескод на университета, изготвен от академичния съвет. Той ще бъде обсъден от студенти и преподаватели.

Проектът включва раздели за подходящо и неподходящо облекло, както за студенти, така и за преподаватели. Към неподходящите аксесоари се причисляват обувки с много висок ток, къси рокли и поли, раздрани дънки, потници, анцузи, както и "блузи, които оголват талията". В забранителния списък са още пиърсингът, тишъртите и джапанките.

Дрескодът предвижда също всеки понеделник младежите да идват в бизнес облекло на лекции. За мъжете това включва черен, тъмносив или тъмносин костюм, риза, колан и вратовръзка. Дамите трябва да заложат на делови костюм от три части в неутрални цветове и прибрани коси. В останалите дни са позволени дънки и по-разнообразни цветове. Петък пък е за спортно-елегантното облекло, когато младежите могат да идват с всички дрехи, които не са изрично забранени. Заповедта важи и за преподавателите.

Ръководството е включило и специален раздел за празничните дни, когато на всички студенти е позволено да се обличат само в черно-бяла гама и задължително черни обувки.

За първи път УНСС пусна подобна забрана през август, когато бяха забранени късите и три четвърти панталони.

Чакам коментари какво е вашето мнение за това.Аз лично не одобрявам това,а и мислех да се записвам в УНСС

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не е чак толкова зле, но да видим колко ще се спази..
    Вафла..

Хубавите момичета вече няма да могат да си взимат изпитите заради тези правила! Язък!

ми к'вото искат да правят :Д
    в училищата забраниха половината дрехи,
    за да е честно трябва и в университети да е така :Д
    ама на мен ми е се едно

(аз ако се кача на токчета ще се пребия някъде и ще умра :Д)
    иначе т'ва за тениските е супер тъпо ..
    к'во, като е лято да ходят с пуловери ли о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Sofia
    Ами аз съм на мнение, че една академична среда не може да прилича на моден подиум. В моя университет е точно така - всяка втора от колежките сутрин в 8-9ч. е с тежък вечерен грим и облекло, сякаш сме на модно ревю.
    Истината е, че едно хубаво момиче не се нуждае от допълнителен "тунинг", за да изглежда умопомрачително добре. А за тези, които сутрин се нуждаят от 5 кг. грим по лицето, за да не всяват смут в аудиторията и да не изплашат всички, това си е техен проблем.
    P.S. Истината обаче е, че днес живеем в един "гримиран" свят, където нищо не е това, което изглежда! Но това е друг филм.

Цитирай Първоначално написано от XStyle
    Ами аз съм на мнение, че една академична среда не може да прилича на моден подиум. В моя университет е точно така - всяка втора от колежките сутрин в 8-9ч. е с тежък вечерен грим и облекло, сякаш сме на модно ревю.
    Истината е, че едно хубаво момиче не се нуждае от допълнителен "тунинг", за да изглежда умопомрачително добре. А за тези, които сутрин се нуждаят от 5 кг. грим по лицето, за да не всяват смут в аудиторията и да не изплашат всички, това си е техен проблем.
    P.S. Истината обаче е, че днес живеем в един "гримиран" свят, където нищо не е това, което изглежда! Но това е друг филм.
    +111000

Град
    Roma, Italia
    А дали всеки би могъл да си позволи подобно облекло?
    Надали всички студенти имат пари за "глупости", в случая.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от XStyle
    Много се филмираш.
    Иначе, по темата.. аз честно казано не виждам някой да го спазва това..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ахаха,сиг ше е голям смях как тия всичките курволя от УНСС ще почнат да ходят нормално облечени...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си