- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо ново под Слънцето.. но все пак..
Здравейте! Шаляляля... ще говорим за ревност... как да спра да ревнувам.. ревнувам я от всичко.. постоянно я мисля.. и с тия глупави мисли в главата.. нищо не мога да свърша като хората.. по цял ден съм изнервен.. и имам едно такова напрежение.. ужасно е.. имам и доверие на 100 % и пак ревнувам.. не съм и забранил нещо.. няма и да го направя, нямам това право, и не искам да се караме. Даже и в момента треперя нервно с крака.. пробвах всичко да не мисля за това нещо... ама не става... прекалено много я обичам и не искам да стане някъв гаф.
Е, виртуални другари.. ако може помогненете с нещо.. ако не.. мерси все пак, че прочетохте това.
Отиди на лекар.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не мога да ти помогна, но със сигурност е ужасно. По-добре спри на време.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ъм.
Тука виждаме, много проблеки, които се коренят в деството ти.
ревността се лекува, като осъзнаеш защо реално ревнуваш.
със здраве.
Може би си прав.. мерси!Първоначално написано от w0sh
Правете повече секс![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може би те е страх да я загубиш..
Вафла..
Ако тя наистина те обича истински и ти нея-няма смисъл да се тормозиш.Така само ще предизвикаш съдбата и после ще пишеш тема от сорта на "всички жени са гадни..." (примерно ти казвам...просто пример).Доверието тук е най-важно.Ти хубаво й имаш доверие,ама трябва да е оправдано.Ако е така-наистина спри с глупостите.Няма нужда да я ревнуваш.Ако е твоето момиче-ще си е с теб въпреки всичко-ако ли не...![]()
АЙде успех![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ако я обичаш истински ще й се довериш напълно, което значи, че няма да я ревнуваш от най - малкото .. помисли над това .. пък и в крайна сметка какъв е смисъла от ревността?? Така само ще я отблъснеш от себе си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обичам я истински.. тя ми е всичко.. гласувал съм и доверие отдавна.. и все пак ревнувам... както каза потребител по-горе.. да ида на лекар.. направо в психодиспансера.. ;/ ще трябва да ги избия тез' мисли някак..
Благодаря на всички!
ами според мен ще мине,просто може би се страхуваш да я изгубиш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Явно доста си я обичаш и те е страх да я загубиш , но на нея може да и писне тази постоянна ревност и то без повод ... по-добре се успокой и спри ревността , защото така по един или друг начин ще я отблъснеш от теб ... Успех братле
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Предполагам има нещо, което ти създава/е създавало комплекси, а и това, че я обичаш показва, че не искаш да я загубиш. Мисля си, че си несигурен в себе си и в това, което правиш за нея. Поговорете, опитайте се да решите проблема дватама.![]()
Трябва ,да спрат на време,това не е хубаво ,най-малкото ,че ще я загубиш просто така,без да има причина или повод за раздялата ви.Ще я задушиш с упреците си и съмненията и тя ще си тръгне.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами като толкова много я ревнуваш я убий и препарирай, така ще е твоя завинаги.![]()