- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да спра да го харесвам
Здрявейте на всички.Моля ви за помощ,защото наистина ми е нужна![]()
Проблема ми е следния : Харесвам едно момче от моя клас . Аз съм 8ми клас и за първа година сме в един клас.Още в началото ми се стори сладък.Но както и да е .. много други момичета го харесват (да не кажа почти всички) . Много често го сънувам сигурно вече над 10 пъти .![]()
дори най добрите ми приятелки го харесват .. къса ми си сърцето като ги видя как страдат за него ..
на никой не съм казала че ко харесвам няма и да кажа , не го искам да мен .. не искам никой да страда
всичките му се нахвърлят и го карат да се чувства като цар.Той е с голямо съмочувие,нормално като всички тичат след него..Искам да спра да го харесвам,да го сънувам и да мисля за него
![]()
не искам да съм някоя хлапачка в очите му .. Искам да помогна и на приятелките ми да не страдат за него,като не им обръща внимание ..
как да спра да ми пука за него ?
П.С. видях че има подобни теми но момичетата които харесват момче от техния клас просто искат да спечелят момчето .. а аз да го забравя![]()
Благодаря на всички предварително.
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ами незнам какво да ти кажа..Опитвай се да не мислиш за него (което е невъзможно щом сте в един клас),занимавай се с други неща..Мисля,че няма определен начин да забравиш някого,който харесваш/обичаш
Да попитам - това какво общо има с "козметика и диети"?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Понеже съм нова тук и много не мога да се оправям със сайта ..
Объркала съм . Знам че темата не е за тук ..
а дали не го харесваш само на външен вид?Едва ли е чак толкова интелигентен,забавен,добър и т.н. просто си е готино на външност момчето сиг. Помисли си това ли е важното? Това,че е с такова голямо самочувствие не ми се струва хубаво...потърси и други лоши черти в характера му като толкова мн искаш да го разлюбиш![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ам случва се..Мисля,че модедаторите ще го сменятПървоначално написано от sunshine955
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ТЕМАТА ТИ НЕ Е ЗА ТУК!!!![]()
Най-добрия начин е да комуникираш с други момчета, така можеш да на мериш по-добър от него или пък да откриваш недостатъци които не можеш да приемеш. Обче ако чувствата ти не са само към външноста му, ако сте приятели дори повече сори мила, но ще ти е много трудно.
рестартирай се, би трябвало да помогне...
<N>
Почни да си представяш как духаш на друг.
е са щи кажа само да ода да пишкам
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
На мен пък от такива момчета ми става лошо..прекалено внимание и много самочуствие..Приеми ,че той е дрехата,кочто всички искат да си купят ...Би ли се облякла с еднаква дреха като всички останали..![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
хвани си друг, от това може само плюсове да получиш. Дори и да не сио забравила това момче, ако той има чувства към теб ще започне да ревнува и така..........
Просто се огледай за момче, което ще ти допадне не само по външност, а и по характер ..![]()
![]()
п.с. НЕ се мешай в отношенията на приятелките ти с него .. имат си глави на раменете .. най - малкото после ти ще излезнеш виновна за всичко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тръгни с друг-така е най-лесно
I can't stop myself from loving you <3
Все едно слушам моята история. Незнам дали искам да го забравя или да го спечеля. Той е гъзара на класа има си и гадже/същ от класа/ и като ги видя направо искам да изкрещя. Той се държи с голямо уважение към мене и изпитвам някакво неописуемо чувство като говоря с него. Иии има едно друго момче което ми харесва, но външно и той ми е нещо като "заместителн" да не мисля за онова момче. Но уви това е невъзможно. Просто ужас!
Та аз също споделям мъката ти. Аз правя следното: Мисля за него непрекъснато и съм се примирила с това и ако го обичаш силно няма да ти попречи нищо ама нищо да се бориш за него. Аз съм решила, че ще мачкам и ще им е.. майката на всички, но няма да се предам. Бъди силна и не позволявай нищо да те съсипе особено поредните кифли - обожателки.![]()
еми грозни дебелани стеин да ас
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Дръпни си щепсела![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
ми... с постоянство, бе, мила... тия им се дига самочувствието като гледат някви момиченца как им се любуват... и ти пак добре че си го забелязала![]()
ами помисли си... ТОЙ Е адски грозен/тъп/заядлив/смотан/дебилен и освен това не си мие зъбите!Така най-лесно става![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ь така!Първоначално написано от Stan4o123
По този начин не точно забравих едно момче, ами се научих да страня от него и да го отблъсквам
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
А как ще се почувства другото момче? Като компромисен вариант?Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?