- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да спра да го харесвам
Ще намериш начин.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Не можеш да го забравиш.
Щом сърцето не иска нищо не можеш да направиш...
Време му е майката!
Казвам го от личен опит.![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
На сила не можеш да спреш да го харесваш. Каквото е решило сърцето това ще е. Трябва време ..![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
"най-добрия начин да се отървеш,от искушението е да сму се отдадеш''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Представи си,че ака и акито му излиза от гъза и ще ти е гаден![]()
Сериозно:Гледай само недостатъците му,в училище не го гледай,не мисли за него(ако мислиш за него започни да мислиш за акито) и такива неща...
Представи си,че ака и акито му излиза от гъза и ще ти е гаден![]()
Сериозно:Гледай само недостатъците му,в училище не го гледай,не мисли за него(ако мислиш за него започни да мислиш за акито) и такива неща...
Е обади са на Mage-a и го помоли да ти забърка нещо.... Нестава току така айде не го искам тоя и хоп все едно нищо не се е случвало.... за това е любов трябва да боли,.... иначе не е интересно![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Пфф.. момичееняма да ти е лесно, а защо не помислиш малко и за себе си и не се пробваш с него, приятелките ти, ако са ти приятелки, ще те разберът, че го харесваш. Поговори с тях, ако не те разберът, сама си направи извода, колко държат на теб
Мно гадна ситуация, каквото и да решиш, успех ти пожелавам
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
как ли.. ми опитвай се все повече да контактуваш с други момчета и се запознавай с други =) така може би ще откриеш друго момче..на мечтите ти..![]()
до болка познат съветПървоначално написано от Neftochimic
едно време не го разбирах и го приемах като обида, но сега е различно .. тъй са по темата.. амиии постарай се да намериш още неща, които те дразнят в него и като цяло, ако не си говорите много и не сте най-добри приятели опитвай се да не му обръщаш много внимание и да не ти пука..просто го игнорирай, намери си хоби, забавлявай се, общувай с други момчета и момичета и ограничи до минимум мисленето за него..ще видиш, че колкото по-малко мислиш за него и мечтаеш, толкова по-малко ще го сънуваш и постепенно ще ти стане безразличен, ако не напълно то поне в голяма степен
Знам, че не е лесно като го виждаш всеки ден, но от личен опит ти казвам, че е трудно, но напълно възможно! Просто ИГНОР!! Успех и да кажеш какво е станало!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
СБИТ ПРЕРАЗКАЗ това 6те пи6а винаги ве4е когато видя мн дълга тема
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Просто спри да мислиш за него. Излизай навън, срещай се с приятели (готини момчета) и ще го забравиш.
днеска го нямаше на даскало и умрях от кеф просто![]()
п.с. ще си намеря друг .. няма да ми пука за него ..
и това ще стане един денсега се оглеждам за други,но никой няма неговите очи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и още нещонай добрият му приятел ме харесва,той също е в нашия клас .. супер гадноо, не мога да дишам спокойно ..
![]()
постоянно ме запа![]()
и му говори нещо за мене и двамата се хилят
![]()
![]()
опитвам се да се справя някякси ..
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
![]()
Помисли дали поне 1 път не е правил няква глупост или дали някога те е подразнил с нещо..Така постепенно ше се усетиш :] И аз така бях пради време с 1 мн добър приятел :X
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
мдаа-тука се крие разковничето..Първоначално написано от ToniStoraro
другият вариант е да му намериш всички отрицателни черти в характера и да решиш,че ще ти е мноого по-добре без него..смисъл не си заслужава д аси губиш времето с идиоти,нали?
Хах, мила знам какв0 ти е.. В класа ми има трима такива индивида [нали см д0бр0 дите няма да ги плюя, к0лк0т0 и да ми се иска:] н0 наш`те дев0йки не са д0статъчн0 глупави (не приемай тфа кат0 0бидаче да се занимават с тях.. Фул Игн0р -.-
о0тплеснах се...
та идеята ми е секи ден преди даскал0 си избр0явай 0трицателнте му качества {п0вярвай ми всеки си има такифа..} и въпреки че кат0 те п0гледне ще се разтапяш, не г0 п0казвай.. На приятелките си не м0жеш да п0м0гнеш, най~мн0г0 да се изп0карате, к0й~к0г0 ревнува и т.н. ;//
за приятеля му не се захващай ак0 не изпитваш нищ0 към нег0, щ0т0 ще затънеш 0ще п0вече..
ммда в мн0г0 шитав0 п0л0жение си.. п0желавам ти да си изиграеш д0бре картите и мн мн късмет! {:
Първо да кажа едно нещо ....Има ли значение за къде е темата момичето си е направило труда да пише а вие ще я ръсите... така да си ДОйдем на думата....Еби го и идиота ко са надува да не се мисли за нещо повече от теб Цар ми бил къде му е куроната ...Да доиде аз да му я дам .....Има и др момчета сигурнасъм и съм убедена даже че ти си мн пекана и знаеш как да постъпиш...Не му се кланяй хич даже ....Има и др момчета който заслужават да са с тебе муцкааааа.....Бий му Шута от Акъла си
Мерси на всички .. пожелавам ви никога да не изпадате в моето положениеПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
....
естествено че няма да се хващам с приятеля му ..
не бих използвала някой за да забравя друг ..
няма и да кажа на никой че го харесвам //
да наистина са глупави,тея дето го харесват
има два момичета-водят се най-добри приятелки и двете го харесват
а всяка гледа да го придарпа за себе си, дори за 1 вечер ..
не мога да ги рабера , знам че наиситна го харесват както и аз, .. едната беше го хванала в едно кафе и го е целунала пред приятелката си![]()
![]()
само като ми казаха не бях спала 3 денанямах женалие за нищо
а не си и представям какво е било на другото момиче когато е видяла как най - добрата и приятелка го целува ..
![]()
![]()
![]()
милата ....![]()
![]()
а най лошото е,че това продължава .. не с тях,те вече рабраха че не е лесен и го оставиха .. ами другите,, продължават докато не го целунат ии край .. до там с харесването ...... секи мисли за себе си![]()
много момичета ме питат дали го харесвам,аз им казвам "неее,харесвам друг" но някак си са осетили нещо .. защото постоянно го гледат какво прави .. искам съвет - как да не се издам,че толкова ого харесвам,, защото тогава
незнам какво ще правя![]()
Мина повече от година и много неща се промениха. Имаше периоди в които почти ням,ах чуства към него но само да го видя или дори на снимка се връщат веднага. Имах до дори за 1 вечер но това не ми стига .. не мога да си го избия от плавата или от сърцето или квото е там просто съм ацки объркана ... исках просто да споделя![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Научи се да пишеш! МОЛЯ!Първоначално написано от sunshine955
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "