.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Ще намериш начин.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Супер фен Аватара на sunshine955
    не намирам начин

Не можеш да го забравиш.
    Щом сърцето не иска нищо не можеш да направиш...
    Време му е майката!
    Казвам го от личен опит.
    tAke a dIrty pIcture

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    такам тоя,който харесваш е така наречения плейбой и аз си падах само по такива преди 2-3 год после слезнах на земята, та както и да е,според мен си харесай друг и го мани тоя,не си заслужават точно ей такива от типа "я се виж ма - къде съм аз,къде си ти"

Град
    New York
    На сила не можеш да спреш да го харесваш. Каквото е решило сърцето това ще е. Трябва време ..
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    "най-добрия начин да се отървеш,от искушението е да сму се отдадеш''
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Представи си,че ака и акито му излиза от гъза и ще ти е гаден
    Сериозно:Гледай само недостатъците му,в училище не го гледай,не мисли за него(ако мислиш за него започни да мислиш за акито ) и такива неща...

Супер фен
    Представи си,че ака и акито му излиза от гъза и ще ти е гаден
    Сериозно:Гледай само недостатъците му,в училище не го гледай,не мисли за него(ако мислиш за него започни да мислиш за акито ) и такива неща...

Голям фен Аватара на FantaMen
    Е обади са на Mage-a и го помоли да ти забърка нещо.... Нестава току така айде не го искам тоя и хоп все едно нищо не се е случвало.... за това е любов трябва да боли,.... иначе не е интересно
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Пфф.. момичее няма да ти е лесно, а защо не помислиш малко и за себе си и не се пробваш с него, приятелките ти, ако са ти приятелки, ще те разберът, че го харесваш. Поговори с тях, ако не те разберът, сама си направи извода, колко държат на теб Мно гадна ситуация, каквото и да решиш, успех ти пожелавам
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

как ли.. ми опитвай се все повече да контактуваш с други момчета и се запознавай с други =) така може би ще откриеш друго момче..на мечтите ти..

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    рестартирай се, би трябвало да помогне...
    до болка познат съвет едно време не го разбирах и го приемах като обида, но сега е различно .. тъй са по темата.. амиии постарай се да намериш още неща, които те дразнят в него и като цяло, ако не си говорите много и не сте най-добри приятели опитвай се да не му обръщаш много внимание и да не ти пука..просто го игнорирай, намери си хоби, забавлявай се, общувай с други момчета и момичета и ограничи до минимум мисленето за него..ще видиш, че колкото по-малко мислиш за него и мечтаеш, толкова по-малко ще го сънуваш и постепенно ще ти стане безразличен, ако не напълно то поне в голяма степен Знам, че не е лесно като го виждаш всеки ден, но от личен опит ти казвам, че е трудно, но напълно възможно! Просто ИГНОР!! Успех и да кажеш какво е станало!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    СБИТ ПРЕРАЗКАЗ това 6те пи6а винаги ве4е когато видя мн дълга тема
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Просто спри да мислиш за него. Излизай навън, срещай се с приятели (готини момчета) и ще го забравиш.

днеска го нямаше на даскало и умрях от кеф просто
    п.с. ще си намеря друг .. няма да ми пука за него ..
    и това ще стане един ден сега се оглеждам за други,но никой няма неговите очи
    и още нещо най добрият му приятел ме харесва,той също е в нашия клас .. супер гадноо, не мога да дишам спокойно ..
    постоянно ме запа и му говори нещо за мене и двамата се хилят опитвам се да се справя някякси .. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

Хвани се с приятеля му

Голям фен Аватара на melinor
    Помисли дали поне 1 път не е правил няква глупост или дали някога те е подразнил с нещо..Така постепенно ше се усетиш :] И аз така бях пради време с 1 мн добър приятел :X
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    не става така - искам - забравям. Времето лекува, наистина, особено такива страдания. Просто си въобрази, че не го харесваш, не го искаш, не го обичаш и това си го повтаряй всеки ден докато не си повярваш наистина.
    мдаа-тука се крие разковничето..
    другият вариант е да му намериш всички отрицателни черти в характера и да решиш,че ще ти е мноого по-добре без него..смисъл не си заслужава д аси губиш времето с идиоти,нали?

Хах, мила знам какв0 ти е.. В класа ми има трима такива индивида [нали см д0бр0 дите няма да ги плюя, к0лк0т0 и да ми се иска:] н0 наш`те дев0йки не са д0статъчн0 глупави (не приемай тфа кат0 0бида че да се занимават с тях.. Фул Игн0р -.-

о0тплеснах се...

та идеята ми е секи ден преди даскал0 си избр0явай 0трицателнте му качества {п0вярвай ми всеки си има такифа..} и въпреки че кат0 те п0гледне ще се разтапяш, не г0 п0казвай.. На приятелките си не м0жеш да п0м0гнеш, най~мн0г0 да се изп0карате, к0й~к0г0 ревнува и т.н. ;//

за приятеля му не се захващай ак0 не изпитваш нищ0 към нег0, щ0т0 ще затънеш 0ще п0вече..

ммда в мн0г0 шитав0 п0л0жение си.. п0желавам ти да си изиграеш д0бре картите и мн мн късмет! {:
    ElinoOor

....

Първо да кажа едно нещо ....Има ли значение за къде е темата момичето си е направило труда да пише а вие ще я ръсите... така да си ДОйдем на думата....Еби го и идиота ко са надува да не се мисли за нещо повече от теб Цар ми бил къде му е куроната ...Да доиде аз да му я дам .....Има и др момчета сигурнасъм и съм убедена даже че ти си мн пекана и знаеш как да постъпиш...Не му се кланяй хич даже ....Има и др момчета който заслужават да са с тебе муцкааааа.....Бий му Шута от Акъла си

Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Хах, мила знам какв0 ти е.. В класа ми има трима такива индивида [нали см д0бр0 дите няма да ги плюя, к0лк0т0 и да ми се иска:] н0 наш`те дев0йки не са д0статъчн0 глупави (не приемай тфа кат0 0бида че да се занимават с тях.. Фул Игн0р -.-

о0тплеснах се...

та идеята ми е секи ден преди даскал0 си избр0явай 0трицателнте му качества {п0вярвай ми всеки си има такифа..} и въпреки че кат0 те п0гледне ще се разтапяш, не г0 п0казвай.. На приятелките си не м0жеш да п0м0гнеш, най~мн0г0 да се изп0карате, к0й~к0г0 ревнува и т.н. ;//

за приятеля му не се захващай ак0 не изпитваш нищ0 към нег0, щ0т0 ще затънеш 0ще п0вече..

ммда в мн0г0 шитав0 п0л0жение си.. п0желавам ти да си изиграеш д0бре картите и мн мн късмет! {:
    Мерси на всички .. пожелавам ви никога да не изпадате в моето положение
    ....
    естествено че няма да се хващам с приятеля му ..
    не бих използвала някой за да забравя друг ..
    няма и да кажа на никой че го харесвам //
    да наистина са глупави,тея дето го харесват
    има два момичета-водят се най-добри приятелки и двете го харесват
    а всяка гледа да го придарпа за себе си, дори за 1 вечер ..
    не мога да ги рабера , знам че наиситна го харесват както и аз, .. едната беше го хванала в едно кафе и го е целунала пред приятелката си
    само като ми казаха не бях спала 3 дена нямах женалие за нищо а не си и представям какво е било на другото момиче когато е видяла как най - добрата и приятелка го целува ..
    милата ....

а най лошото е,че това продължава .. не с тях,те вече рабраха че не е лесен и го оставиха .. ами другите,, продължават докато не го целунат ии край .. до там с харесването ...... секи мисли за себе си

много момичета ме питат дали го харесвам,аз им казвам "неее,харесвам друг" но някак си са осетили нещо .. защото постоянно го гледат какво прави .. искам съвет - как да не се издам,че толкова ого харесвам,, защото тогава
    незнам какво ще правя

към mucka999: яя п0~сп0к0йн0 ве малката.. права си, ама не е т0ва начина.. най~мн0г0 ся и тебе да те нападнат ;X

с0рка за спама..
    ElinoOor

Мина повече от година и много неща се промениха. Имаше периоди в които почти ням,ах чуства към него но само да го видя или дори на снимка се връщат веднага. Имах до дори за 1 вечер но това не ми стига .. не мога да си го избия от плавата или от сърцето или квото е там просто съм ацки объркана ... исках просто да споделя
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Мина повече от година и много неща се промениха. Имаше периоди в които почти ням,ах чуства към него но само да го видя или дори на снимка се връщат веднага. Имах до дори за 1 вечер но това не ми стига .. не мога да си го избия от плавата или от сърцето или квото е там просто съм ацки объркана ... исках просто да споделя
    Научи се да пишеш! МОЛЯ!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си