Хах, мила знам какв0 ти е.. В класа ми има трима такива индивида [нали см д0бр0 дите няма да ги плюя, к0лк0т0 и да ми се иска:] н0 наш`те дев0йки не са д0статъчн0 глупави (не приемай тфа кат0 0бида че да се занимават с тях.. Фул Игн0р -.-
о0тплеснах се...
та идеята ми е секи ден преди даскал0 си избр0явай 0трицателнте му качества {п0вярвай ми всеки си има такифа..} и въпреки че кат0 те п0гледне ще се разтапяш, не г0 п0казвай.. На приятелките си не м0жеш да п0м0гнеш, най~мн0г0 да се изп0карате, к0й~к0г0 ревнува и т.н. ;//
за приятеля му не се захващай ак0 не изпитваш нищ0 към нег0, щ0т0 ще затънеш 0ще п0вече..
ммда в мн0г0 шитав0 п0л0жение си.. п0желавам ти да си изиграеш д0бре картите и мн мн късмет! {:
Мерси на всички .. пожелавам ви никога да не изпадате в моето положение
....
естествено че няма да се хващам с приятеля му ..
не бих използвала някой за да забравя друг ..
няма и да кажа на никой че го харесвам //
да наистина са глупави,тея дето го харесват
има два момичета-водят се най-добри приятелки и двете го харесват
а всяка гледа да го придарпа за себе си, дори за 1 вечер ..
не мога да ги рабера , знам че наиситна го харесват както и аз, .. едната беше го хванала в едно кафе и го е целунала пред приятелката си
само като ми казаха не бях спала 3 дена нямах женалие за нищо а не си и представям какво е било на другото момиче когато е видяла как най - добрата и приятелка го целува ..
милата ....
а най лошото е,че това продължава .. не с тях,те вече рабраха че не е лесен и го оставиха .. ами другите,, продължават докато не го целунат ии край .. до там с харесването ...... секи мисли за себе си
много момичета ме питат дали го харесвам,аз им казвам "неее,харесвам друг" но някак си са осетили нещо .. защото постоянно го гледат какво прави .. искам съвет - как да не се издам,че толкова ого харесвам,, защото тогава
незнам какво ще правя