Ами аз не открих коледна тема и реших да направя,но ако има,ключ на тази! =]
И такааа...
Идеята за темата ми дойде след като изгледах "Коледа със семейство Кранк" ми..хубаво филмче е Гледайте го =]
Най-напред ще постна малко ингормация за празника
Рождество Христово, също Коледа, Божик или Божич е един от най-големите църковни празници в християнския свят. На него християните честват рождението на Сина Божий Иисус Христос. Според Евангелието от Лука това станало в град Витлеем, провинция Юдея.
Православните християни честват Рождество Христово наравно тържествено с Великден. При католиците и протестантите Рождество е най-почитаният празник. Рождество Христово е един от 20-те църковни празници в България. Отбелязва се на 25 декември (по григорианския и новоюлианския календар), на 6 януари от арменската църква и на 7 януари (по юлианския календар). В България е официален празник с решение на 9-ото Народно събрание от 28 март 1990 г.
Такааа..Нека започна с въпроситее..
1.Харесвате ли Коледата?
2.Подарявате ли порадъци или само приемате?
3.Вече дойде ли коледното настроение при вас?
4.Какво обичате да правите през деня на Бъдни вечер?
5.Написахте ли писмото си до добрия старец ?
Нека започна аз
1.Обожавам Коледа,въпреки че през годината не мисля за нея,но като наближи...
2.Ами и подарявам и приемам
3.Да,миналата седмица
4.Ами аз нямам траиция за през деня на празника,ноо мисля тази година да изляза с най-добрите приятели и да се повеселим,след това евентуално да помагам вкъщи и да чакам вечерта
5.Амии...тази година не искам материални неща,може би защото си имам всичко от което се нуждая.Тази Коледа ще напиша писмо,което ще изгоря (може да е глупаво,но ше го направя.)Ще пожелая здраве,дълголетие и много късмет на близките и приятелите,както и на всички хора по света
Ейй украсихте ли елхите сии?Ами домовете? =]
Ще опече ли някой курабийки по празниците? Ако да,нека каже някоя рецепта,че и аз искам да опека xD