.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен
    Град
    Варна

Помощ по бг!

През 857г. Кирил и Методий потеглили към Великоморавия.Но немското разузнаване донесло на папата за дейността на Кирил и Методий и брат му и подало молба до папата,в която ги обвинявало в триезичие.Те отишли в Рим,за да се защитят като слънцето и въздуха.
    Задачата е да се редактира текста като думите и изразите,които не са подходящи за научен текст да се заменят със техни синоними,да се махнат излишните думи и изречения и последното е текстът да бъде написан с поправките,които са направени.
    Моля ви,трябва ми за оценка,спешно! за 8 клас е.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    4 клас?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...

Re: Помощ по бг!

Цитирай Първоначално написано от detelina101
    През 857г. Кирил и Методий потеглили към Великоморавия.Но немското разузнаване донесло на папата за дейността на Кирил и Методий и брат му и подало молба до папата,в която ги обвинявало в триезичие.Те отишли в Рим,за да се защитят като слънцето и въздуха.
    Задачата е да се редактира текста като думите и изразите,които не са подходящи за научен текст да се заменят със техни синоними,да се махнат излишните думи и изречения и последното е текстът да бъде написан с поправките,които са направени.
    Ти трябва да си много зле и да не можеш да го направиш.... Даже и четвъртокласник ще се справи...

Голям фен
    Град
    Варна
    тези,които не искат да ми помогнат да не пишат.Не съм зле,но имам куп други домашни за утре.И ако все пак някой пише,нека ме улесни.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    тези,които не искат да ми помогнат да не пишат.Не съм зле,но имам куп други домашни за утре.И ако все пак някой пише,нека ме улесни.
    като имаш домашни, защо си пред компа?! Супер зле сте вече по-малките...

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    .....
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен Аватара на joannalof

Re: Помощ по бг!

През 857г. Кирил и Методий заминали за Великоморавия.Немското разузнаване разкрило на Папата за дейността на Братята. След това подало молба до него,в която Кирил и Методий били обвинени в триезичие.Те отишли в Рим,за да се защитят като слънцето и въздуха.

за 2 мин толкоззз
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си