.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Град
    ``Сокър Сити

Права коса

Здравейте Искам да ви попитам ако тука има разбирачи от такива работи кажете ми кой е най-добрият начин за изправяне на косата и дали този шампоан Gliss Asia Straight Hair и другите от този род могат да постигант ефект....Мерси предварително
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    м май за да имат ефект трябва да използваш цялата серия за изправяне на косата ........ама и това колко ефект има нз едвали се получава аз си я изправям с сешуара след като се изкъпя и след това с преса :P
    Hostis Honori Invidia

Град
    ``Сокър Сити
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    м май за да имат ефект трябва да използваш цялата серия за изправяне на косата ........ама и това колко ефект има нз едвали се получава аз си я изправям с сешуара след като се изкъпя и след това с преса :P
    Мерси много.Проблемът обаче е, че майка ми неще да ми купи преса защото мисли, че доста ще си увредя косата....А със сешоара и четката съм много лева...Абе простоо...
    нов ник - Miichelle

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    Мерси много.Проблемът обаче е, че майка ми неще да ми купи преса защото мисли, че доста ще си увредя косата....А със сешоара и четката съм много лева...Абе простоо...
    хах спокоййноо и аз не съм експерт в изправянето с сешуар начинаеща съм ;dd пробвай се , а и опитай да обедиш майка си да ти вземе преса ....ии ако ти вземе си вземи маска за суха коса за да предпазва косата ти от пресата аз си изправям косата всеки ден и,ползвам и маската и косата ми не е кой знае колко зле
    Hostis Honori Invidia

Град
    ``Сокър Сити
    Мерси...Ще се пробвам да убедя "животното"
    нов ник - Miichelle

Град
    [На Метри От Земята]
    ако можеше да се изправим с шампоан нямаше да ги има пресите според мен...
    Просто аз

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Каквото и да си говорим , ако искаш наистина права коса - решението е професионална преса!
    Само те ( професионалните, с керамично покритие ) предпазват до известна степен косата ..
    така че не се притеснявай че много ще я увредиш с пресите
    Опитай да обясниш на майка си , че не е толкова страшно .

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    ако можеше да се изправим с шампоан нямаше да ги има пресите според мен...
    Еми да - и според мен е така
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    ``Сокър Сити
    Цитирай Първоначално написано от lizzy
    Каквото и да си говорим , ако искаш наистина права коса - решението е професионална преса!
    Само те ( професионалните, с керамично покритие ) предпазват до известна степен косата ..
    така че не се притеснявай че много ще я увредиш с пресите
    Опитай да обясниш на майка си , че не е толкова страшно .
    Мерси ше се опитам да обясня
    нов ник - Miichelle

Само преса...но можеш да използваш маски,кристали и секфи такива за да не ти се увреди много косата

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Само пресата може да ти изправи косата.
    Всички тези шампоани,балсами,ала-бала...са пълни глупости.Не се получава.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Newp0rt ..
    вземи маска за суха коса за да предпазва косата ти от пресата аз си изправям косата всеки ден и,ползвам и маската и косата ми не е кой знае колко зле
    И аз използвам пресаа всеки ден .. а к0сата ми е почти права ама .. все пак нали трябва да е като дъскаа ..
    А попринцип маска не ползвам и косата не ми е злее ..
    а иначе как се казва тази маскаа .. ?

Ами мисля си че с преса и то качествена [за по-добре керамична за да не ти се увреди косата] става най-добре..

Супер фен Аватара на sunshine955
    Ами до някъде тези шампоани и балсами помагат.Една приятелка си беше взела шампоана и балсама и косата и седеше по гладка и мекичка и не и стърчеше.Бритона също и се беше загладил.Аз забелязах че и и по прав от обикновенно и я питах дали го е изправила а тя каза че е само от шампоана на всяка коса различно действа
    Преди ползвах на Нивея шампоана от серията за права коса и мн ми се заглади и на мен косата и нямаше стърчащи връхчета но пък ми се беше поначупила малко беше просто страхотна .. пробвай но не се надявай на един шампоан да ти изправи косата,,

Град
    Цитирай Първоначално написано от misslowe
    вземи маска за суха коса за да предпазва косата ти от пресата аз си изправям косата всеки ден и,ползвам и маската и косата ми не е кой знае колко зле
    И аз използвам пресаа всеки ден .. а к0сата ми е почти права ама .. все пак нали трябва да е като дъскаа ..
    А попринцип маска не ползвам и косата не ми е злее ..
    а иначе как се казва тази маскаа .. ?

мм на AVON е от сериата Naturals ама не си спомням с какво беше пък ме мързи да ходя до банята да видя абе за суха и изтощена коса е :P
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на liim0nka
    Като видях рекламата..ама толкова смешна, те я изправяли изправяли..иначе само с шампоан се постигало..
    а за пресата и майка ми не беше съгласна, събрах си пари..преди да си я поръчам и казах, че ще се грижа за косата си, ще използвам продукти, които защитават и косъма.Дори да каже-не, косата си е твоя,парите също..така че С Ъ Б И Р А Й
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Шампоана на Schauma който е за защита от накъсване на косъма изправя косата и я прави много мека .... абе вобще страхотен шампоан И все пак всяка коса е различна, но може да пробваш
    Boris Brejcha (h) (music)

Това са глупости.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Само пресата ще ти помогне .
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    BurgasS
    Aбе не помагат тия глупости бе!
    Преса и нищо друго

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Аз се чудя как да я накъдря, вие ...

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Трябва си професионална преса и съответно и козметика преди употребата на пресата,иначе косата заминава на кино.Само спрея за изправяне,който купувам от фризьора,е 25лв така че си прави сметката.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мм най-доброто е да се купеш със шампоан за изправяне и да си правиш задължително маски за подхранване!! След купане сешоар и преса.. неизбежно е.. Аз си купих преса на Remington, която е страхотна и като цяло тази марка е най-добрата за тези неща. Дори не беше много скъпа. С керамично, тефлоново покритие, двойна защита, но да ти кажа имаше 2 седмици, в коитоо имах чувството, че оставам без коса Стреми се да не използваш много, защоот уврежда страашно много

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Трябва си професионална преса и съответно и козметика преди употребата на пресата,иначе косата заминава на кино.Само спрея за изправяне,който купувам от фризьора,е 25лв така че си прави сметката.
    +

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Тези шампоани/гелове са пълни глупости..само харчиш пари!Вземи си една качествена преса 60-70 лв..и няма да съжаляваш!Има супер добри..и на добра цена! Пресата му е майката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си