- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права коса
+1Първоначално написано от aloveyou
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Аз имам такъв шампоан няма никакъв ефект само с преса косата става права вси4ко друго ...Първоначално написано от silwinka
+1
+1 (макар 4е аз много много не им вярвам на тези защитни кремове )Първоначално написано от darrie
[quote="viksit0y"]Само пресата ще ти помогне.[/quote
Така си е
Казвам го от личен опит,защото от две години почти всеки ден си я изправям и косата ми е в същото състояние както преди 2 години.Косата ми не се накъсва,не е загубила блясъка си и не е изтъняла.Но както казах ако не се използват професионални продукти,резултатът ще е плачевен.Първоначално написано от sanyflower7
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
От тези продукти за изправяне на коса няма почти никакъв ефект. Най-добрия и ефикасен начин за изправяне на коса е с преса. За да не се гори косата си вземи керамична преса.Като марка Белисима са едни от най-добрите. Гледай пресата да е най-малко 32W, ако косата ти е почти права и с такава можеш да минеш. Иначе за къдрави и чупливи коси - 200W, иначе - мъки и мъки! За да не ти се гори косата можеш да ползваш кристали за коса - Сери са хубави.
Продукти за изправяне има колкото щеш, но само пари хабиш така. Има и други начини като изправяне със сешуар и т.н. и т.н., ОБАЧЕ така хабиш повече средства, нерви, време, пари и ефекта изобщо не е толкова добър. Хубаво изправяне на коса става само с ХУБАВА ПРЕСА!
The Devil Fucks like God makes Love.
Може ли да ми кажеш малко пове4е за продукта таи като виждам 4е си запозната :PПървоначално написано от rachel_billson
![]()
Според мен няма да имат ефект.. Най- сигорно е с пресата :PПървоначално написано от Hiph0pgirl
+1Първоначално написано от bepsity
sanyflower7 Този го купувам от настоящата ми фризьорка и е спрей за изправяне,води се изправящ и изглаждащ.
А тези кристали си ги купих вчера,но тях най-верятно ще ги ползвам преди да се изправя/накъдря със сешоара.![]()
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Цена?Първоначално написано от rachel_billson
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.