.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    ако можеше да се изправим с шампоан нямаше да ги има пресите според мен...
    Еми да - и според мен е така
    +1
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    Тези шампоани/гелове са пълни глупости..само харчиш пари!Вземи си една качествена преса 60-70 лв..и няма да съжаляваш!Има супер добри..и на добра цена! Пресата му е майката..
    Аз имам такъв шампоан няма никакъв ефект само с преса косата става права вси4ко друго ...
    +1

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Трябва си професионална преса и съответно и козметика преди употребата на пресата,иначе косата заминава на кино.Само спрея за изправяне,който купувам от фризьора,е 25лв така че си прави сметката.
    +
    +1 (макар 4е аз много много не им вярвам на тези защитни кремове )

Повече от фен
    [quote="viksit0y"]Само пресата ще ти помогне .[/quote
    Така си е

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Трябва си професионална преса и съответно и козметика преди употребата на пресата,иначе косата заминава на кино.Само спрея за изправяне,който купувам от фризьора,е 25лв така че си прави сметката.
    +
    Казвам го от личен опит,защото от две години почти всеки ден си я изправям и косата ми е в същото състояние както преди 2 години.Косата ми не се накъсва,не е загубила блясъка си и не е изтъняла.Но както казах ако не се използват професионални продукти,резултатът ще е плачевен.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

От тези продукти за изправяне на коса няма почти никакъв ефект. Най-добрия и ефикасен начин за изправяне на коса е с преса. За да не се гори косата си вземи керамична преса.Като марка Белисима са едни от най-добрите. Гледай пресата да е най-малко 32W, ако косата ти е почти права и с такава можеш да минеш. Иначе за къдрави и чупливи коси - 200W, иначе - мъки и мъки! За да не ти се гори косата можеш да ползваш кристали за коса - Сери са хубави.

Продукти за изправяне има колкото щеш, но само пари хабиш така. Има и други начини като изправяне със сешуар и т.н. и т.н., ОБАЧЕ така хабиш повече средства, нерви, време, пари и ефекта изобщо не е толкова добър. Хубаво изправяне на коса става само с ХУБАВА ПРЕСА!
    The Devil Fucks like God makes Love.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    +
    Казвам го от личен опит,защото от две години почти всеки ден си я изправям и косата ми е в същото състояние както преди 2 години.Косата ми не се накъсва,не е загубила блясъка си и не е изтъняла.Но както казах ако не се използват професионални продукти,резултатът ще е плачевен.
    Може ли да ми кажеш малко пове4е за продукта таи като виждам 4е си запозната :P

Re: Права коса

Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    Здравейте Искам да ви попитам ако тука има разбирачи от такива работи кажете ми кой е най-добрият начин за изправяне на косата и дали този шампоан Gliss Asia Straight Hair и другите от този род могат да постигант ефект....Мерси предварително
    Според мен няма да имат ефект.. Най- сигорно е с пресата :P

Повече от фен

Re: Права коса

Цитирай Първоначално написано от bepsity
    Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    Здравейте Искам да ви попитам ако тука има разбирачи от такива работи кажете ми кой е най-добрият начин за изправяне на косата и дали този шампоан Gliss Asia Straight Hair и другите от този род могат да постигант ефект....Мерси предварително
    Според мен няма да имат ефект.. Най- сигорно е с пресата :P
    +1

sanyflower7 Този го купувам от настоящата ми фризьорка и е спрей за изправяне,води се изправящ и изглаждащ.

А тези кристали си ги купих вчера,но тях най-верятно ще ги ползвам преди да се изправя/накъдря със сешоара.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

sanyflower7 Този го купувам от настоящата ми фризьорка и е спрей за изправяне,води се изправящ и изглаждащ.

А тези кристали си ги купих вчера,но тях най-верятно ще ги ползвам преди да се изправя/накъдря със сешоара.
    Цена?
    The Devil Fucks like God makes Love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си