- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колани за отслабване ;d /за момичета/
Здравейте мацки!Искам да ви питам,защото винаги ми е било интересно - вършат ли работа тези колани за отслабване,дето само ги въртят по тв-то. :
Моля,ако някой е купувал подобно нещо,да сподели впечатленията си тук.
/btw доколкото видях няма такава тема,затова я направих/![]()
Не съм пробвала,но не ми се вярва да има ефект..Но опитай - нищо не ти пречи..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
една позната си взе и каза че е![]()
не си давай парите ,, имам вкъщи такъв колан и само събира праха в шкафа![]()
^ще ми го подариш ли ?![]()
както казаха по-горе,не мисля,че си заслужава да дам 100 лева за подобно нещо..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Бих си взела единствено, ако е на прилична цена и ако съм чула добри отзиви за него от хора, изпробвали го лично.
Аз не бих си купила поради простата причина, че не ми трябва. Иначе пак не бих си го купила.Някак си според мен е глупаво да харчиш пари по глупости... Освен ако не си богат
.
Аз имам севън омнипотенс и не съм забелязала голяма промяна.
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
дават ги с диета!!!смятай колко са ефикасни щом ти ги дават с диета!!!Това става само за масаж но не и за отслабване а и много сърбяло!!!
Въпреки, че съм спортен изрод си имам и от 2 години подобен колан![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Много ясно.То няма нещо, което да е ефикасно без диета.Първоначално написано от stelit0o0o0o0
Пробвах от тези затоплящите се, но явно съм стояла повече време, отколкото трябваше и се изгорих.. добре, че беше мъничко и изчезна.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
С такова нещо е абсурдно да отслабнеш. Наи-малкото за областта на корема например не ти трябват коремни преси (което симулира този колан) а кардио тренировки и подходяща диета. Ако наистина работи ( в което се съмнвам) наи-много да се стегнеш и да станеш по-мускулеста,но със сигурност няма да отслабнеш.
Искаш да отслабнеш?
http://www.wlc-2009.blogspot.com/ kod 1026
Първоначално написано от Celence
![]()
Просто аз
Тва че съм питала за такъв колан не означава,че по цял ден стоя пред компа и бездействам!Първоначално написано от Celence
Имам се страхотно тяло,но както са казали хората - винаги може повече!
Направих темата,за да видя мнението на мнозинството!
Не съм тръгнала да го купувам![]()
![]()
Големи разбирачи сте обаче!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз също имам севън омнипотенс ама ако си седиш на едно място и чакаш да отслабнеш няма никакъв ефект .. но ако опиташ да правиш някакви упражнения, коремни преси например докато колана вибрира има натоварване и следователно ефект а аko e съчетано и с някакъв режим на хранене още по хубаво...![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
аве мацки значи маиками си зе колан (вибриращ) мога да ви кажа че няма никакъф ефект то ако нещо от тея простотии работеше нямаше да има дебели,пълни хора![]()
![]()
а и ходих като пълен малоумник в парка да тичам с него тва някаде около месец и никф ефект
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
може да има някакъв ефект и да подпомогне ако е съчетан с друг вид спорт ако не поне като масажор можеш да си го ползваш![]()
Не бих си купила .Не вярвам че с това можеш да отслабнеш![]()
Memento mei, memini tui!
Първоначално написано от s3nsual
... Живей с мечти, а не със спомени ...
аз имам seven omnipotence ползвах го 1 месец и никакъв резултат.