.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Искам съвет

Значи проблемът е такъв аз ходя с едно момиче от почти месец но не съм привързън към нея а тя към мен много.И преди седмица една приятелка ме запозна с едно друго момиче което много харесах и след 1 ден заедно установих че това е момичето с което си пасвам перфектно тя също много ме харесва ни и тя си има приятел с които ходи от 2 месеца историята е същата тя не е превързана към него а тои към нея много.Момичето което в момента ми е приятелка ми казва че не може да живее без мен.Искам помощ от Перник съм не е голям град едва ли ще си пасна до толкова с друго момиче.Моляви за помщ трябва спершно да реша какво да права а не мога.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много гадно правите спрямо гаджетата си.За какво си с нея като не си привързан.Остави я колкото и да е гадно, защото колкото по-късно толкова повече ще я боли.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    сърцето ти знае наи-добре бъди с тази с която иска6 и която те иска Не мисля 4е твоята приятелка би могла да се превърже толкова за 1 месец.....Поговори с нея и и обясни положението може да те разбере

сере ми се.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Много гадно правите спрямо гаджетата си.За какво си с нея като не си привързан.Остави я колкото и да е гадно, защото колкото по-късно толкова повече ще я боли.
    И аз съм на това мнение... няма какво да лъжете гаджетата си.Бъдете чесни с тях и вече после виж дали може да излезе нещо с това момиче което си си харесал

П.С. После защо момичетата говорят че момчета сме гадни копеленца...на заради ей такива като теб
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Брях,брях

Имам 5 съвета към теб.

Да започна с пунктуацията ти - 24 пропуснати пунктуационни знака, 6 от които - тирета, а 18 - запетайки.
    Дотолкова е една дума.
    Не се пише превързан, а привързан, освена ко не превързваш някой с бинт. Идва от привързвам се към и се пише с и.
    Когато става дума за приятеля й, който явно е в единствено число, то той не е които, а който - с й.
    Той също е с й.
    Думата спершно я няма в тълковния речник.
    Словосъчетанието много ме харесва ни - ти за множествено число ли се имаш?

Та, съветите са.
    1.) Купи си правописен речник.
    2.) Купи си българската граматика.
    3.) Прочети я.
    4.) Научи я.
    5.) Слушай песента на Преслава - Зле разпределени - там лирическата героиня чрез текста ще ти подскаже какво да правиш, тъй като той е идентичен към твоя проблем (не, не този с правописа).

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    слушай сърцето си
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Бъди щастлив.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Ям чийзбургер, но не съм привързана към него.Ядат ми се големи картофи от ЕМ СИ доналдс ..

тежко е
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Писнало ми е от такива като тебе, които НЕ знаят какво искат .. ем икакво можеш да направиш .. зарежи момичето и тръгни с другата .. след седмица ше пишеш "ама не аз осъзнах, че искам първата" ... ебаси ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    И аз съм на това мнение... няма какво да лъжете гаджетата си.Бъдете чесни с тях и вече после виж дали може да излезе нещо с това момиче което си си харесал

П.С. После защо момичетата говорят че момчета сме гадни копеленца...на заради ей такива като теб

++++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Така е! Апък и едвали за 1 месец може да се привърже толкова към теб, но се пак наистина колкото по-рано толкова по-добре Няма смисъл да се наказвате и двамата, просто бъди откровен с нея! Успех!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    сере ми се.
    Стискай дрисльо. Търсиш внимание нали? Ех, добре че съм аз да те даря с него, че иначе щеше да се депресираш.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Много гадна ситуация,най-доброто решение е ако толкова нали си пасвате и да се харесвате да не го правите всичко това зад гърба на гаджетата си. Вярно привързани са към вас, но те нямат нужда от илюзии, вярно ще ги заболи в началото, но по-добре е да знаят как стоят неща, а не да се надяват напразно. В крайна сметка всеки заслужава да е щастлив, просто гледай да не потупкваш чувствата на другия и да не е за негова сметка.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Имам 5 съвета към теб.

Да започна с пунктуацията ти - 24 пропуснати пунктуационни знака, 6 от които - тирета, а 18 - запетайки.
    Дотолкова е една дума.
    Не се пише превързан, а привързан, освена ко не превързваш някой с бинт. Идва от привързвам се към и се пише с и.
    Когато става дума за приятеля й, който явно е в единствено число, то той не е които, а който - с й.
    Той също е с й.
    Думата спершно я няма в тълковния речник.
    Словосъчетанието много ме харесва ни - ти за множествено число ли се имаш?

Та, съветите са.
    1.) Купи си правописен речник.
    2.) Купи си българската граматика.
    3.) Прочети я.
    4.) Научи я.
    5.) Слушай песента на Преслава - Зле разпределени - там лирическата героиня чрез текста ще ти подскаже какво да правиш, тъй като той е идентичен към твоя проблем (не, не този с правописа).
    А не мога ли да ти еба путката майна аз барзам че ми трябва спешно савет ти ми говориш за пунктоация.

Благодаря на всички за съветите разделихме се съвсем нормално поговорих с нея тя ме разбра малко гадно се получи но не може всичко да е хубаво на този свят.

Град
    Сектора
    ОРК !
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

не, не можеш. Ако от този коментар наистина не си успял да си направиш изводите, то не е добре работата. Ако се замислиш, ще разбереш какво точно имам предвид

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe
    Много гадна ситуация,най-доброто решение е ако толкова нали си пасвате и да се харесвате да не го правите всичко това зад гърба на гаджетата си. Вярно привързани са към вас, но те нямат нужда от илюзии, вярно ще ги заболи в началото, но по-добре е да знаят как стоят неща, а не да се надяват напразно. В крайна сметка всеки заслужава да е щастлив, просто гледай да не потупкваш чувствата на другия и да не е за негова сметка.
    +1
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    На приятелката ти с която ходиш и купи ГоУф 2 а на момичето с което си пасвате и купи ГоУф 3 > на тИва му сЪ викЪ Пернишки прогрес за няколко хиили УевЪ
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Newp0rt ..

Re: Искам съвет

Цитирай Първоначално написано от dddos
    Значи проблемът е такъв аз ходя с едно момиче от почти месец но не съм привързън към нея а тя към мен много.И преди седмица една приятелка ме запозна с едно друго момиче което много харесах и след 1 ден заедно установих че това е момичето с което си пасвам перфектно тя също много ме харесва ни и тя си има приятел с които ходи от 2 месеца историята е същата тя не е превързана към него а тои към нея много.Момичето което в момента ми е приятелка ми казва че не може да живее без мен.Искам помощ от Перник съм не е голям град едва ли ще си пасна до толкова с друго момиче.Моляви за помщ трябва спершно да реша какво да права а не мога.
    Тии на к0лкоо си .. 14

Цитирай Първоначално написано от buuu
    слушай сърцето си
    СЪДБАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си