- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет
Значи проблемът е такъв аз ходя с едно момиче от почти месец но не съм привързън към нея а тя към мен много.И преди седмица една приятелка ме запозна с едно друго момиче което много харесах и след 1 ден заедно установих че това е момичето с което си пасвам перфектно тя също много ме харесва ни и тя си има приятел с които ходи от 2 месеца историята е същата тя не е превързана към него а тои към нея много.Момичето което в момента ми е приятелка ми казва че не може да живее без мен.Искам помощ от Перник съм не е голям град едва ли ще си пасна до толкова с друго момиче.Моляви за помщ трябва спершно да реша какво да права а не мога.
Много гадно правите спрямо гаджетата си.За какво си с нея като не си привързан.Остави я колкото и да е гадно, защото колкото по-късно толкова повече ще я боли.
сърцето ти знае наи-добребъди с тази с която иска6 и която те иска
Не мисля 4е твоята приятелка би могла да се превърже толкова за 1 месец.....Поговори с нея и и обясни положението може да те разбере
![]()
сере ми се.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
И аз съм на това мнение... няма какво да лъжете гаджетата си.Бъдете чесни с тях и вече после виж дали може да излезе нещо с това момиче което си си харесалПървоначално написано от DevilWish
П.С. После защо момичетата говорят че момчета сме гадни копеленца...на заради ей такива като теб![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от DevilWish
Брях,брях
Имам 5 съвета към теб.
Да започна с пунктуацията ти - 24 пропуснати пунктуационни знака, 6 от които - тирета, а 18 - запетайки.
Дотолкова е една дума.
Не се пише превързан, а привързан, освена ко не превързваш някой с бинт. Идва от привързвам се към и се пише с и.
Когато става дума за приятеля й, който явно е в единствено число, то той не е които, а който - с й.
Той също е с й.
Думата спершно я няма в тълковния речник.
Словосъчетанието много ме харесва ни - ти за множествено число ли се имаш?
Та, съветите са.
1.) Купи си правописен речник.
2.) Купи си българската граматика.
3.) Прочети я.
4.) Научи я.
5.) Слушай песента на Преслава - Зле разпределени - там лирическата героиня чрез текста ще ти подскаже какво да правиш, тъй като той е идентичен към твоя проблем (не, не този с правописа).
слушай сърцето си![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от DevilWish
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бъди щастлив.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ям чийзбургер, но не съм привързана към него.Ядат ми се големи картофи от ЕМ СИ доналдс ..
тежко е
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Писнало ми е от такива като тебе, които НЕ знаят какво искат .. ем икакво можеш да направиш .. зарежи момичето и тръгни с другата .. след седмица ше пишеш "ама не аз осъзнах, че искам първата" ... ебаси ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Sladurcho
++++![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Стискай дрисльо. Търсиш внимание нали? Ех, добре че съм аз да те даря с него, че иначе щеше да се депресираш.Първоначално написано от kidwestern
Много гадна ситуация,най-доброто решение е ако толкова нали си пасвате и да се харесвате да не го правите всичко това зад гърба на гаджетата си. Вярно привързани са към вас, но те нямат нужда от илюзии, вярно ще ги заболи в началото, но по-добре е да знаят как стоят неща, а не да се надяват напразно. В крайна сметка всеки заслужава да е щастлив, просто гледай да не потупкваш чувствата на другия и да не е за негова сметка.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
А не мога ли да ти еба путката майна аз барзам че ми трябва спешно савет ти ми говориш за пунктоация.Първоначално написано от ToniStoraro
Благодаря на всички за съветите разделихме се съвсем нормално поговорих с нея тя ме разбра малко гадно се получи но не може всичко да е хубаво на този свят.![]()
ОРК !
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
+1Първоначално написано от TheDevilInMe
![]()
Трагедията е пълна...
На приятелката ти с която ходиш и купи ГоУф 2 а на момичето с което си пасвате и купи ГоУф 3 > на тИва му сЪ викЪ Пернишки прогрес за няколко хиили УевЪ![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg