- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм объркана,май и той.
запознах се с 1 момче лятото.
той ме зарибяваше аз не му обръщах внимание мина месец два той си продължаваше да ме зарибява но и аз започвах да му обръщам внимание.беше на рожденния ми ден.излезнахме вънка и той ми вика "защо мислиш че съм тук харесвам те и ме(изтръпнах) "прибирам се аз и получавам смс "Ако искаш да направим нещо Красиво само кажи Да и слез пред вас,Нека да е Да" видяхме се спахме заедно.
След това пак се виждахме ей така.и пак излизам аз в петък и пак получавам смс "Излизаш без Мен,а аз така исках да Си Те Видя"пак се видяхме.и по скайпа си пишем понякога и ме разпитва къде съм била,с кой ей такива неща.
та той уж не иска сериозна връзка защото бил наранен от предишната си приятелка,но някак си той сам ме обърква с тези малки Думички.
и нз дали го прави нарочно или иска нещо повече но го е страх.
отначалото мислех че ще е само за 1 път но не се оказа така.а и за 1 път само щеше ли да ме зарибява толкова време?
зная повечето ще кажат седднете и поговорете но ме е страх че ако заговоря за нещо по сериозно ще се изплаши.
но все пак кажете мненията си![]()
Ами мацка, щом те е зарибявал толкова => харесва те. Наранили са го => помогни му да го забрави. Не ти се говори по темата => трябва да говориш с него, за да се изясните. Успехи.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Без разговор нищо няма да се промени , ще свикнете по този начин да сте заедно и след време ще осъзнаете че е трябвало да поговорите за сериозна връзка...послушай ме , говори с него ... и го попитай искали да бъде с теб с по-сериозни взаимоотношения , обещай му че няма да бъде наранен увери го че си искренна с него...по някой път тряя да се кажат някои неща , и всичко ще се оправи.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ем карайте така-ако наистина те харесва след време ще превъзмогне страха си и ще тръгнете сериозно
I can't stop myself from loving you <3
Мацка,ти какво искаш?Ако ти искаш сериозна връзка - просто му покажи.От любовта боли,НО само когато е с неподходящ човек![]()
Бъди творец, но твори и простотия
мина месец от както започнахме да си се виждаме надявам сеПървоначално написано от cinderella_gugutka
от любовта боли то боли дали няма да ме отблъсне ако заговоря за връзка от това ме е страх .Първоначално написано от torresinho
преди около 1-2 мсеца скъсах с пр ми и просто с него се впуснах просто ей така защото има тръпка има привличане и просто никог апреди нямаше да тръгна да спя с някой просто ей така но сега се отдадох на живота и на моментите с него![]()
един път го усещам че иска да е с мен,гушка ме разпитва ме ,а друг път е ужасен направо може да ме искара извън кожата ми .
а колко много обичаме да се дразним не е истина.
харесвам го но се опитвам да не се влюбвам в него (защото това го правя мн бързо и понякога е грешка) защото не го знам какво му е в главата.
охххдостатъчно големи сме и 2-мата че да се държим така но ....
(аз съм на 19 той + 5)
Съгласна съм.Всеки случай не оставай на принципа "секс приятел", защото и лошо име ще ти излезне (недай си Боже) пък и ще се измъчваш, защото виждам, че искаш връзкаПървоначално написано от Valento
По-добре е от сега да знаеш можеш ли да получиш това, което искаш
![]()
щом НЕ ИСКА сериозна връзка защо е СПАЛ С ТЕБЕ ?!?! вие обаче и двамата не знаете ко искате ... ако говориш с него и ако " се оплаши " зна4и всичко е било губене на време![]()
If I played you like a toy?
ооо май ловвввввПървоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от Dizziness
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз знам че искам да съм с него но явно той нз какво искаПървоначално написано от buuu
![]()
седнете и говорете, няма друг начин. Така ще е най-лесно и за двама ви.
П.С. дано нещата между вас потръгнат
даноо много ми се искааПървоначално написано от dakata123
![]()
както всички казват ако не рискуваш губиш а ако рискуваш знае ли сее![]()
Той може да се изплаши,защото не знае какво иска все още,но когато му покажеш на какво си готова ти за него (сериозна връзка,което не е никак малко) може пък да има точно обратния ефект,и да му вдъхнеш кураж. Успех.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
а как по точно да му Покажа да му Докажа че съм сериозна той ме вижда каква съм от време на време си и пишем разговаря ли сме но все по малко и все покрай нас е имало хораПървоначално написано от sulley
дори сега когато нямам приятел и нз си кво не съм тръгнала да спя със всеки а пак съм само с един(аз съм така или с един или с никой)
Ама... то май точно това, че спи с нея и после и казва, че не иска сериозна връзка показва, че иска само едно е*ане... Защо да спиш с някого винаги значи сериозна връзка? ... уфф дано ме разбрахтеПървоначално написано от buuu
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Няма какво да се плаши момчето.Във вашата възраст,няма място за страх.Трябва да се опитва,защото рано или късно ще изпитате нужда,да създадете семейство.Поговорете,без да се приесняваш от резултата.Пък и щом все още не си влюбена,няма да е трудно.
Успех.
добре за едното му е*ане ли ще се занимава толкова врееме пък с мен и тези малки нещаа ? все пак не сме спали 1 път.Първоначално написано от kombarka
1 казал че иска нормална връзка тва онова после че бил наранен и едни такива
и само да добавя- гледай да не се увличаш много, защото ако пък се окаже, че не иска сериозна връзка, ще страдашПървоначално написано от cinderella_gugutka
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)