.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Аз съм объркана,май и той.

запознах се с 1 момче лятото.
    той ме зарибяваше аз не му обръщах внимание мина месец два той си продължаваше да ме зарибява но и аз започвах да му обръщам внимание.беше на рожденния ми ден.излезнахме вънка и той ми вика "защо мислиш че съм тук харесвам те и ме (изтръпнах) "прибирам се аз и получавам смс "Ако искаш да направим нещо Красиво само кажи Да и слез пред вас,Нека да е Да" видяхме се спахме заедно.
    След това пак се виждахме ей така.и пак излизам аз в петък и пак получавам смс "Излизаш без Мен,а аз така исках да Си Те Видя"пак се видяхме.и по скайпа си пишем понякога и ме разпитва къде съм била,с кой ей такива неща.
    та той уж не иска сериозна връзка защото бил наранен от предишната си приятелка,но някак си той сам ме обърква с тези малки Думички.
    и нз дали го прави нарочно или иска нещо повече но го е страх.
    отначалото мислех че ще е само за 1 път но не се оказа така.а и за 1 път само щеше ли да ме зарибява толкова време?
    зная повечето ще кажат седднете и поговорете но ме е страх че ако заговоря за нещо по сериозно ще се изплаши.
    но все пак кажете мненията си

Голям фен

едф

Ами мацка, щом те е зарибявал толкова => харесва те. Наранили са го => помогни му да го забрави. Не ти се говори по темата => трябва да говориш с него, за да се изясните. Успехи.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: едф

Без разговор нищо няма да се промени , ще свикнете по този начин да сте заедно и след време ще осъзнаете че е трябвало да поговорите за сериозна връзка...послушай ме , говори с него ... и го попитай искали да бъде с теб с по-сериозни взаимоотношения , обещай му че няма да бъде наранен увери го че си искренна с него...по някой път тряя да се кажат някои неща , и всичко ще се оправи.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

ем карайте така-ако наистина те харесва след време ще превъзмогне страха си и ще тръгнете сериозно
    I can't stop myself from loving you <3

Мацка,ти какво искаш?Ако ти искаш сериозна връзка - просто му покажи.От любовта боли,НО само когато е с неподходящ човек
    Бъди творец, но твори и простотия

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ем карайте така-ако наистина те харесва след време ще превъзмогне страха си и ще тръгнете сериозно
    мина месец от както започнахме да си се виждаме надявам се

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Мацка,ти какво искаш?Ако ти искаш сериозна връзка - просто му покажи.От любовта боли,НО само когато е с неподходящ човек
    от любовта боли то боли дали няма да ме отблъсне ако заговоря за връзка от това ме е страх .
    преди около 1-2 мсеца скъсах с пр ми и просто с него се впуснах просто ей така защото има тръпка има привличане и просто никог апреди нямаше да тръгна да спя с някой просто ей така но сега се отдадох на живота и на моментите с него

един път го усещам че иска да е с мен,гушка ме разпитва ме ,а друг път е ужасен направо може да ме искара извън кожата ми .
    а колко много обичаме да се дразним не е истина.
    харесвам го но се опитвам да не се влюбвам в него (защото това го правя мн бързо и понякога е грешка) защото не го знам какво му е в главата.
    оххх достатъчно големи сме и 2-мата че да се държим така но .... (аз съм на 19 той + 5)

и пак ,който го е страх от мечки

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Без разговор нищо няма да се промени , ще свикнете по този начин да сте заедно и след време ще осъзнаете че е трябвало да поговорите за сериозна връзка...послушай ме , говори с него ... и го попитай искали да бъде с теб с по-сериозни взаимоотношения , обещай му че няма да бъде наранен увери го че си искренна с него...по някой път тряя да се кажат някои неща , и всичко ще се оправи.
    Съгласна съм.Всеки случай не оставай на принципа "секс приятел", защото и лошо име ще ти излезне (недай си Боже) пък и ще се измъчваш, защото виждам, че искаш връзка По-добре е от сега да знаеш можеш ли да получиш това, което искаш

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    щом НЕ ИСКА сериозна връзка защо е СПАЛ С ТЕБЕ ?!?! вие обаче и двамата не знаете ко искате ... ако говориш с него и ако " се оплаши " зна4и всичко е било губене на време
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от buuu
    щом НЕ ИСКА сериозна връзка защо е СПАЛ С ТЕБЕ ?!?! вие обаче и двамата не знаете ко искате ... ако говориш с него и ако " се оплаши " зна4и всичко е било губене на време
    ++
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    ++
    ооо май ловввввв
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Ами мацка, щом те е зарибявал толкова => харесва те. Наранили са го => помогни му да го забрави. Не ти се говори по темата => трябва да говориш с него, за да се изясните. Успехи.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

аз знам че искам да съм с него но явно той нз какво иска

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    седнете и говорете, няма друг начин. Така ще е най-лесно и за двама ви.
    П.С. дано нещата между вас потръгнат

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    седнете и говорете, няма друг начин. Така ще е най-лесно и за двама ви.
    П.С. дано нещата между вас потръгнат
    даноо много ми се искаа

както всички казват ако не рискуваш губиш а ако рискуваш знае ли сее

Град
    Бикини-Ботъм
    Той може да се изплаши,защото не знае какво иска все още,но когато му покажеш на какво си готова ти за него (сериозна връзка,което не е никак малко) може пък да има точно обратния ефект,и да му вдъхнеш кураж. Успех.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от sulley
    Той може да се изплаши,защото не знае какво иска все още,но когато му покажеш на какво си готова ти за него (сериозна връзка,което не е никак малко) може пък да има точно обратния ефект,и да му вдъхнеш кураж. Успех.
    а как по точно да му Покажа да му Докажа че съм сериозна той ме вижда каква съм от време на време си и пишем разговаря ли сме но все по малко и все покрай нас е имало хора
    дори сега когато нямам приятел и нз си кво не съм тръгнала да спя със всеки а пак съм само с един(аз съм така или с един или с никой)

Ама... то май точно това, че спи с нея и после и казва, че не иска сериозна връзка показва, че иска само едно е*ане... Защо да спиш с някого винаги значи сериозна връзка? ... уфф дано ме разбрахте
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Няма какво да се плаши момчето.Във вашата възраст,няма място за страх.Трябва да се опитва,защото рано или късно ще изпитате нужда,да създадете семейство.Поговорете,без да се приесняваш от резултата.Пък и щом все още не си влюбена,няма да е трудно.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Ама... то май точно това, че спи с нея и после и казва, че не иска сериозна връзка показва, че иска само едно е*ане... Защо да спиш с някого винаги значи сериозна връзка? ... уфф дано ме разбрахте
    добре за едното му е*ане ли ще се занимава толкова врееме пък с мен и тези малки нещаа ? все пак не сме спали 1 път.
    1 казал че иска нормална връзка тва онова после че бил наранен и едни такива

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    и само да добавя- гледай да не се увличаш много, защото ако пък се окаже, че не иска сериозна връзка, ще страдаш
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си