- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- малко помощ..
Дебела и злоблива! Най-отблъскващата комбинация! И не я слушай Gothicaaa, успкоява те от женска солидарност. Аз в качеството си на мъж ти казвам, че не харесваме дебелани и твоите 50 кг са отблъскващо много за височината ти. А като си сложиш и "готините" дрехи, т.е. разбирам дрехи, които само на слаби момичета им отиват и паласките ти се очертаят става още по-отблъскваща гледката. Почни да спортуваш и за 1-2 години ще се преобразиш. Аз съвсем реално и приятелски те съветвам. Околните не са чак толкова тъпи, кво мислиш, че щото си свръх мега готина и те за тва се стесняват да те заговорят (не те харесват). + Това кой те е успокоявал? Мама/приятелки? Щом момче не ти е правило комплименти си прави сметките и сама. За това ти казах да престанеш да си толкова самовлюбена (т.е. да се самоуспокояваш с това, че майка ти и приятелките ти се опитват да ти кажат просто "горе главата" ползвайки комплименти без покритие, което дефакто е = на отчайващо положение от твоя страна, към което чак околните изпитват съчувствие)... Та за това спортувай! Това е всичко! Сигурен съм, че с много упражнения и диети (хайде да не се залъгваме сега, действително са необходими МНОГО) ще станеш нормална. И не тръгвай да ме нападаш ами едно мерси можеш да ми кажеш. Аз ако исках да те обиждам, а не да ти помогна нямаше да си правя труда да се хабя по клавиатурата.Първоначално написано от gab4i7o