- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- American pie 7 !
7-ма част - епик фейл ..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
мен пък ме изкефи.. не е като първия филм, ама пак си е АП![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
олигофренията на макс![]()
![]()
![]()
![]()
хареса ми![]()
If the life is pushing you down RISE UP and keep on going!
ако още има някой, който не го е гледал- не се занимавайте.Отчайващо тъп и жалък филм, нищо общо с първите.1 2 и 3 (може и 4) са класики, нататъка... бози.Изключение прави само сцената с бабичката и оня в пералнята...) Но 7цата е отчайващо жалко подобие.Тц.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
на същото мнение съм. Много лигава ми беше 7мицата . За разлика от предишните частиПървоначално написано от Rivas
![]()
еммм.. аз съм гледала само 6 и 7.. ама 6 много повече ми хареса.. 7 ми е някакси по-скучна, но става когато ми е скучно..![]()
хареса ми
а и вие какво очаквате?все пак това е 7-мата част.
МОМИЧЕ!
Писах си с нея във фейсбуук.Първоначално написано от Tempest
Казах й, че ще...айде нема да го казвам.
Жокер- никнейма^![]()
ахахахах
и 7 ли имааа
*дръп*![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
ми посмях се аз но както прочетох по нагоре " Освен това актьора, който играе ролята на Стифлър е пълен скапаняк. Просто не е човекът за тази роля..." точно казаното във всички др части си е много по изтрещял ама сега е бозаиначе ме израдва
4KM PARTY CENTER / THE BOX
много си изпуснала, гледай и другите, особено първите 3Първоначално написано от roshlichka
![]()
Ми според мен филма отразява в какво всъщност са се превърнали повечето хора. Стифлър нарочно са го направили такъв.Не виждате ли че има все повече такива глупаци като него?
е той си беше мнооо по изтрещял в другите части сега е по скучен вечеПървоначално написано от razores
а пък хора като него има навсякъде не че са много просто те се набиват на очи
![]()
4KM PARTY CENTER / THE BOX
напълнен с още повече глупости..
![]()
I'm not in love this time,this night...
прекалено много секс и простотии като за комедия .. тряа да влезе в жанра порто ..![]()
след 3та част нямаше вече какво да дават![]()
и аз мисля като автора на темата !
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Стифлър е отчайващо забил. Много е зле. Иначе пая става за губене на време и когато не ви се гледа тежък и натоварващ филм, който кара да се замислите над нещо. На места беше уникално сходен с предишните. Тоя път и актьорите не ми харесаха.
P.S. Гледала съм всички части и (за разлика от повечето от вас) не харесвам особено 1, 2 и 3. Band Camp си ми е фаворит, харесвам и Beta House (там Стифлър е... уау <3 ).