- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ехх .. тази височинаа ..
аве ти добре ли си ,, ти си си идеална просто ..![]()
аз като съм 158 - 160 см и съм 53 кг не се оплаквам .. е да обичам си хапвам ама се приеми такава каквато си .. а и да има време до 18 години .. мое пораснеш мноо ..![]()
аз съм 162, 43-45 кг..комплексирам се понякога за височината,ама така е..ти си си перф
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
много си си добре![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Жено, не се филмирай. Когато се доближиш до външния вид на "Грозната Бети" тогава вече ти е позволено...![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Охх майко ми аз кфо да напрвя бе![]()
![]()
185 височина, 41 номер обувки, всичко ми е късо и естествено никога няма д амога да нося високи токчета за да минавам спокойно през вратите![]()
Я си се кефете че сте средно високи или дори ниски че тфа да си мнооого висока хич не е за секи
![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Имаш много хубаво тяло. Аз съм на 15 години и съм висока 1.70 и хич не се притеснявам за височината си а и почти всички от моя клас особено момчетата са доста високи. Не се притеснявай ще порастнеш.![]()
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
супер си си.
П.С понякога имам чувството,че правите тези теми единствено и само заради комплименти.. дано да греша.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..