сапер мнуго сам загорал. момце на 13 год с1м И иСкаМ дА ПраВА сЕкС сас еДна СупЕр Яка И тЯ иСка Ама далИ да ГО нАпРаВа?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
зА дА нЕмА бЕбЕ ,чЕ пОсЛе СтРаШнОПървоначално написано от LittleDude
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
щом и двамата го искате действайй к'фо чакаш![]()
![]()
![]()
![]()
Направи го бе,к`во те бърка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
АмА нЕ мИ ли йЕ мНоУУУ рАНУУУ
а и даЙти ПриДлуЖениЯ за меСтенЦЕЕЕЕ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
у вас?Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
кат ти са ебе, еби... нищо че е рано![]()
![]()
набий си една и се успокой малко ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
еДнА кАкВА
задник съм.
абе момче, хората на твоята възраст играят компютърни игри и си матърбират. Я не си пилей живота, к'ат му дойде времето еби на воля, иначе виждам следващата тема "Правих секс, бутнах момичето с пръстче, бременна ли е" или "правих секс с момче на 13 той се изпразни в устата ми, бременна ли съм"
ама тя така ше забременее ли ?Първоначално написано от dakata123
задник съм.
въпроса би трябвало да е на какво?!Първоначално написано от kidwestern
![]()
Priceless .. <3
Не се напъвай да се правиш на оригЕнален ..Първоначално написано от SirThomas
![]()
Priceless .. <3
моляте разбери,че вече си досадна на всички с дебелото ти туловище.Първоначално написано от Hilary_
нестига че си досадно,ами си и нахално.ама и грозно.аре не ми говори повече. бегай са подмивай и спи.
задник съм.
laangweilig ..Първоначално написано от kidwestern
![]()
Priceless .. <3
Зн ли един зеленчук на име бамя ... като се наготви стои една такава лигава ... е представи си че си 2 кила бамя
Абе хора, не се нагрубявайте така злобно.А относно по темата - Еми на 13 години определено ти е рано да правиш секс. Но щом толкова искаш, и по - важното можеш (тоест имаш партньор) - може да пробваш. Вземаш един презерватив, отивате у вас и я почваш.
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!