- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване
искам да питам ако съм 1 месец на кисело мляко и плодове ще мога ли да сваля околоо 6-7 кгг![]()
:P
еее ще издържа малко ли съм правила 2-3месеца диета само с домати и крастажици ... за което малко ве4е съжалявам :Д
Почни някаква качествена диета и със спорт ще отслабнеш, а не цял месец на кисело мляко .. това са глупости![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Здрасти първо да ти кажа,че си много в грешка,не си мисли ,че като не ядеш ще отслабнеш.Незнам дали си чувал и за йо-йо ефекта после.Бих ти препоръчал да започнеш НВД(Ниско въглехидратна диета),за повече инфо прочети тук http://www.bb-team.org/articles/1548/ или ако имаш желание пиши на ЛС или в темата.Успех с начинанието![]()
Vin diesel RULZZZZ
ми нззмисля 4е за седмица ако свалям по 2 кг не е дръсти4но
бе6е друсти4но когато за 1 седмица свалях по 6 кг :Д
Ъъм тва ще е най-големият йо-йо ефект ,който съм знаела,я се осъзнай,ама сериозно!Първоначално написано от sobieski9
![]()
![]()
![]()
Пич прочети по нагоре какво съм ти писал,а ако искаш още инфо на ЛСПървоначално написано от sobieski9
Vin diesel RULZZZZ
[quote="britzy"]Ъъм тва ще е най-големият йо-йо ефект ,който съм знаела,я се осъзнай,ама сериозно!Първоначално написано от sobieski9
![]()
![]()
[/q
ахахах при мен не се полу4и такъв ефект откакто спрях диетата за 3 месеца же4е съм ка4ила само 1 кг
Аз се чудя как ще изкарам само до Петък на мляко и плодове ти 1 месец.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ахаха аз съм сиг. 4е могаа просто искам да зн колко горе доло мога да отслабна :Д
по-добре започни 90 дневната диета за 1 месец ще свалиш около 9 кг ако я пазиш правилно и няма да ти се налага да гладуваш![]()
Виж аз правя така..... Значи НИКАКВО сладко или хляб (само пънозърнест) или кола, спрайт и такива..... МНОГО СПОРТ-така ще изгориш мазнините. Но да караш на кисело мляко то ти вместо да си помогнеш още повече ще си повредиш. Това за организма ти в такава възраст си е направо..... Сутрина се храни по-обилно и на обяд също ,а вечерта на кисело мляко. Скачай много на въже. Ходи на плуване...абе.. СПОРТ . Дано съм помогнала
и с тва скачане на въже не мисля че ще свали 10 кила за месец. ефекта ще е по бавен може би кило на седмица. така става бавно и здравословно, а сдиетата бързо и вредящо...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 темата, която ти трябва. Така правя аз![]()
Running is my drug and I am overdosed ..