.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

отслабване

искам да питам ако съм 1 месец на кисело мляко и плодове ще мога ли да сваля околоо 6-7 кгг
    :P

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    1 месец само на на кисело мляко и плодове ?!?
    ОТКАЖИ СЕ !

еее ще издържа малко ли съм правила 2-3месеца диета само с домати и крастажици ... за което малко ве4е съжалявам :Д

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Щом е за 6-7 кг можеш далеч по-здравословно отслабване да опиташ Защо така драстично ?

Почни някаква качествена диета и със спорт ще отслабнеш, а не цял месец на кисело мляко .. това са глупости
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Здрасти първо да ти кажа,че си много в грешка,не си мисли ,че като не ядеш ще отслабнеш.Незнам дали си чувал и за йо-йо ефекта после.Бих ти препоръчал да започнеш НВД(Ниско въглехидратна диета),за повече инфо прочети тук http://www.bb-team.org/articles/1548/ или ако имаш желание пиши на ЛС или в темата.Успех с начинанието
    Vin diesel RULZZZZ

ми нзз мисля 4е за седмица ако свалям по 2 кг не е дръсти4но бе6е друсти4но когато за 1 седмица свалях по 6 кг :Д

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sobieski9
    ми нзз мисля 4е за седмица ако свалям по 2 кг не е дръсти4но бе6е друсти4но когато за 1 седмица свалях по 6 кг :Д
    Ъъм тва ще е най-големият йо-йо ефект ,който съм знаела,я се осъзнай,ама сериозно!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Пич прочети по нагоре какво съм ти писал,а ако искаш още инфо на ЛС
    Vin diesel RULZZZZ

[quote="britzy"]
    Ъъм тва ще е най-големият йо-йо ефект ,който съм знаела,я се осъзнай,ама сериозно! [/q

ахахах при мен не се полу4и такъв ефект откакто спрях диетата за 3 месеца же4е съм ка4ила само 1 кг

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз се чудя как ще изкарам само до Петък на мляко и плодове ти 1 месец.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ахаха аз съм сиг. 4е могаа просто искам да зн колко горе доло мога да отслабна :Д

по-добре започни 90 дневната диета за 1 месец ще свалиш около 9 кг ако я пазиш правилно и няма да ти се налага да гладуваш

Виж аз правя така..... Значи НИКАКВО сладко или хляб (само пънозърнест) или кола, спрайт и такива..... МНОГО СПОРТ-така ще изгориш мазнините. Но да караш на кисело мляко то ти вместо да си помогнеш още повече ще си повредиш. Това за организма ти в такава възраст си е направо..... Сутрина се храни по-обилно и на обяд също ,а вечерта на кисело мляко. Скачай много на въже. Ходи на плуване...абе.. СПОРТ . Дано съм помогнала

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    и с тва скачане на въже не мисля че ще свали 10 кила за месец. ефекта ще е по бавен може би кило на седмица. така става бавно и здравословно, а сдиетата бързо и вредящо...

Град
    На стадиона за бягане.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 темата, която ти трябва. Така правя аз
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си