Момичета уважавате ли момчета,които с много труд са постигнали хубаво тяло![]()
Vin diesel RULZZZZ
Еем що пък не?хвърлили са труд все пак![]()
Първоначално написано от britzy
Точно така
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Първоначално написано от youloveme
![]()
Ем ако с труд са го постигнали да... макар че тия май не са много..
Уверявам те,че повечето момчета блъскат яко във фитнеса за да го направят това тяло,а ако имаш предвид за добавки и такива неща това е друг въпросПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Мразя мусколести пиклиовци .
Са, едно момиче няа ти гледа къде си се напомпал и тн, сеш се, поне не онея нормалните момичета, за друите се опраайте ;д![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
+1Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
зависиии.. ако са някакви твърди и набити Не ми харесва ич![]()
Просто аз
Тия,дето са го постигнали с труд...например били са общаци...ги уважавам.
Тия дето киснат във фитнес залите изтървайки много по-важни неща от живота са ми противни.
Не,понеже не харесвам момчета с една камара мускули.А ако са хвърлили много труд за хубово тяло,значи определно са висяли по фитнес залите.Намирам го за губене на време.
Първоначално написано от britzy
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Повече от 1 час на ден ,а тренировките са през ден кое му е губенето на време, значи не обичате поддържани момчета ?Първоначално написано от moon_flower
Vin diesel RULZZZZ
Значи обичате дебели и неподдържаниПървоначално написано от Jamalska
![]()
Vin diesel RULZZZZ
То понеже някой се интересува с колко труд го е постигнал....Според мен това далеч не е причина да уважавам някого.
Ако не блъскаш по цял ден във фитнеса не значи, че си дебел и неподържан. Не изкривявай нещата.
Аз не блъскам във фитнеса, а съм 176см/57кг. Дебел ли съм според теб?![]()
Ако имах свободно време и имах физическата възможност, щях да предпочета плуване или някакъв истински спорт от колкото вече толкова изтъркания фитнес. Всеки втори е там да помпа мускули. Щом за това го правите - ок. За мен спортът не е помпа за мускули, а удоволствие и здраве.![]()
Те хората ме разбраха (^ например).Първоначално написано от youloveme
За жалост фитнесът не може да ти развие двете мозъчни клетки.
Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Глупости!
Едно от нещата които гледа 1 момиче в едно момче е тялото му. /и за да не ме нападнат всезнайковците - както винаги-ще обесня като за малоумни,че говоря за "едно от нещата" в външноста му. Нищо общо с характера. Това е друга тема./![]()
Разбира се
Самата аз го правя, защо да не ги уважавам?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Да идеално аз спадам към групата на нормалните за това и попитах дали харесвате много мускулисти ,а за спорта го практикувам за удоволствие
Vin diesel RULZZZZ
Съгласна съм на 100%!Първоначално написано от Jamalska
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
омг защо си се снимала гола ..Първоначално написано от seXgirl93
по темата-да разбира се![]()
Не. Ако спортува нещо, или ако работата му е свързана с физически труд, то се подразбира, че ще е с хубаво тяло, и на такива хора- евала!
Иначе- не. Фитнесът е простотия. Плюс тва никога не съм харесвала мъже с 2 декара гръб...