фитнеса не е спорт за мен..
ходя в зала, шото вече стана студено за лостове.. начин за разтоварване на напрежението е за мен.. това да имаш 'плажни' мускули да ти е целта в живота е жалко.. разбира се е добре, когато се наложи да мъкнеш шкаф по стълбите до 8мия етаж да не издъхнеш на първия и уважавам само хората, които са постигнали резултатите си сами, без никакви добавки. това са истинските и полезни мускули, които наистина си струват. другото е ала бала, комплексарски истории.
Що пък момичетата, които харесват мускули да са ненормални.И какво да се оправят..Супер ограничено мислене.Аз лично харесвам мускулести и не намирам за загуба на време тренирането във фитнеса.То по тази логика, момичетата, които отслабват и ходят на фитнес, си пилеят времето ли? Хубаво е когато човек си подържа тялото.Било то момиче или момче.Много по-готино е някой мускулест ( не казвам огромен, някой да не ми преиначи думите сега), отколкото някой клечко, дето като го духна и ще падне.Вярно е, че всеки с вкуса си, но това, че да тренираш е загуба на време, не го разбирам.Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Никой не говори това да е целта на живота.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз пък харесвам поддържани..![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Така такаПървоначално написано от nadetyYy
![]()
Vin diesel RULZZZZ
dai 1 snimka da ta widim kolko si podarjanПървоначално написано от youloveme
![]()
Естествено, че хубавото тяло прави впечатление, за за всеки понятието хубава е различно....как фитнеса ще е загуба на време, поддържането на тялото - НЕ Е ЗАГУБА НА ВРЕМЕ ...загуба на време е да стоиш само пред компютъра !
естттакива найй сии ги харесвам даже ......като ги видя иии
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
значи поддържан значи с мускули, който ходи на фитнес така ли?
http://www.hardcorebodybuildingonthe...ocolumbu/4.jpg![]()
в случая тея кви са ? в стадии на поддържане ли
http://images.ibox.bg/2008/12/14/578...25/460x290.jpg
в случая на тоя кво му има ?
http://www.bulpress.net/documents/ne...-NXFERASGB.jpg
за мен поддържам е спазване на лична хигиена и такива навици, а не помпане на мускули.
мускули се трупат и от работа, тва е друг въпрос, ама да има по стегнати цици от моите и ръцете настрани все едно носи нещо(примерно дини) ама всъшност нема нищо
не не
е теи кат моя аватар е наи добре според мене при положение 4е не ходя на фитнес а само понякога ходя да се набирам на лостовете
Никой не отговаря, за да не те обиди...![]()
Не искам някои нацепан батка като го гледам да ме хваща страх и гърба му да не се побира на хоризонта...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
зализан п.е.д.е.р.а.с.т.?! към това ли трябва да се стремим ?Първоначално написано от taxito
абе 4естно да ти кажа...не си падам по такива
то хубаво са се потрудили,ама .. повечето се променят..
аз ходя на фитнес ,баси якото тяло имам - и вече сам номер едно
разбираш ме нали. Познаам няколко такива и само за тва говори;
та.... за да те забележат,бъди себе си . така ще си наи сладък![]()
поддържани да..с плочки например..а не както казаха с 10 декара гръб![]()
Да му яде6 главата на зализания п.е.д.е.р.а.сПървоначално написано от lubomirky
Аз пък предпочитам такъв,който прекарва време във фитнеса,а не по кафетата да пуши и пие или такъв който кисне цял ден пред компютъра.Разбира се тука не става дума за мускули от рода на културистите.Много харесвам оформени и стегнати мъжки тела.Предпочитам да ме преграща мъж с големи силни ръце,от колкото някой с хилави ръчички.И браво на всички мъже,които за разлика от някой намират време и се грижат за телата си.
Хаха,а то било и тъпоглаво на всичкото отгоре.
Има някои, които ходят единствено, за да направят тяло и да се хвалят наляво-надясно с него. Такива не ги харесвам и ме дразнят. Често се мислят и за много здрави, но мускулите във фитнеса не могат да се сравняват с развитите от спорта. Имам приятели, които като нямат кво да праят в час започват само да си гледат мускулите, което е много смешно. За мен здрав е онзи, който може да прави много лицеви опори или пък да се набира на лост, а не тоя дето ми дига 100кг от скрипеца.
Аз например тръгнах лятото на фитнес, защото исках да оползотворя свободното си време, а не просто да го пропилея. За мускули говоря главно в залата, не съм ги превърнал в основна цел в живота ми. Целта ми е да се чувствам добре в тялото си, което всеки иска. Когато мога, ходя да плувам, защото много обичам плуването.
Audio ergo sum
газе по добре лятото не си даваи парите за фитнес ам намери си няква работа например общак и пак праи6 тяло по тос на4ин много пове4е от колкото в фитнес залите.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
oлеле майко...днес само излишен смях...разбирам, че мислите за прекрасното ми настроение..ама стига толкова...
Тамагочита спрете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.knigi.biz/image.php?pic=h...207z.jpg&name=
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
ми лично аз както и моите приятелки обожаваме момчета с хубави тела..(inlove) имам някаква сл;абопст към тех..но трябва освен тяло да е и с подходяшата височчина, иначе изглежда някак смешно, поне на мен
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
еййй, хора, не се карайте... (бийте се![]()
)
спокооо, за всеки си е индивидуално какви момчета харесва и какви не...
един от горните постове гласеше - " не мисля,че тялото на някого ще ме накара да го уважавам" - съгласна съм![]()