ти всяко лято общак, а? навеждаш се и почваш ;>Първоначално написано от taxito
Mne ama maikati mi plue glavi4kata i q po4wam i tei si praq trenirovkiteПървоначално написано от lubomirky
Стига сте се дразнили ,ако искате давайте на ЛС оспамихте ми темата![]()
Vin diesel RULZZZZ
тая тема-със или без спам-е напълно лишена от смисъл
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами ако под много труд се разбира работа свързана с физическо натоварване направо им се възхищавам! Безцелното блъскане във фитнеса си е чиства проба разхищаване според мен.![]()
Е защо ?Първоначално написано от LuCiFersAngeL
Защо бе мацо, защо така мислишПървоначално написано от tonie__
![]()
Vin diesel RULZZZZ
^защото въпросът ти е тъп,защо!какво значи дали уважаваме-да тръгнем да се кланим на някои,защото е тръгнал на фитнес-няма,да му се възхущаваме за олимпийската фигура-айде моля ти секато си тръгнал на фитнес,хубаво,браво,похвал се вече.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз ако исках да се хваля щях да го направя още преди 5 години,когато започнах да тренирам,целта ми беше друга исках да разбера дали момичетата уважават момчета които наистина с много труд са направили телата си тук не говорим само за фитнес.Говорим наистина с труд !!!Първоначално написано от tonie__
![]()
Vin diesel RULZZZZ
^Аз ти отговорих, като момче, но ще ти отговоря пак във връзка с последния коментар.
В тоя живот не е важно колко 6-ци си имал в училище, колко купчини мускули си натрупал, с колко хора ще спиш и т.н. Важно е с какво си помогнал на околните и какво правиш, за да си в помощ на тези, които наистина имат нужда. Аз нямам време за фитнес, точно заради това. Но вярвам, че една усмивка от едно дете, което скоро ще умре, чувството да знаеш, че си променил живота на един такъв човек дори само за 1 ден е много по-ценно отколкото 1/2 см бицепс повече.
Уважавам хората, които се трудят, но още повече уважавам тези, които не се трудят само за собственото си благо.Не ме разбирай погрешно - няма лошо да тренираш, стига това да не измести приятелите ти и човешкото в теб. Мускулите са до едно време. Другото е за цял живот. Просто не прекалявай.
![]()
Наистина много добре си го написал за което ти се кланя!Фитнеса едва ли някога ще замести приятелите ми те са най скъпото нещо в живота миПървоначално написано от amk933
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Ем зависи.. Уважавам ги ама има някакви маняци дето мязат на.. на нищо тея вече са смешни..
Аз ли така си мисля или нападаш всеки един който не споделя твоето мнение?![]()
По темата.. Харесвам не много мускулести, но не и много слаби/дебели. Дали го уважавам ли? Не. Защото си мисли, че с 1 см повече ще промени мнението на хората.
Най-добре е нещо такова:
http://fashion.sunglasses-shop.co.uk...EfronBeach.jpg
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Е разбира се щом са положили някакви усилия.Въпреки, че смятам, че на едно момче му е много по-лесно да си извае тялото, отколкото на едно момиче.Научно доказано е, че мъжките тела имат значително по-малко мазнина и повече мускули, а и тестостерона поддържа тялото ви през целия ви живот.Иначе аз не харесвам много мускулести мъже.Нека да има релеф така е супер ама някаква топка за боулинг да му е бицепса ми е много грозно или пък да има по-големи цици от мен. Ама иначе така като го задаваш въпроса и искаш очевидно да те уважават и да ти се възхищават, ти уважаваш ли момичетата, които ядат само салати и спортуват примерно 3 пъти седмично(не говоря за фитнес)? :P
Не не съм искал да ме уважават беше ми любопитно,а за момичетата уважавам всички момичета независимо какви саПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Еее направо ме разби с отговора! =D>Първоначално написано от youloveme
![]()
![]()
Лицемерие се крие зад това да уважаваш всички. Ако говорим за някоя разплута, която я мързи да си дигне задника и да се потруди да изгори всички мазнини, които поема през деня - какво има за уважение? Оставям настрана качествата й като човек, но откъм тази гледна точка няма нищо за уважаване. Да си дебел е начин на живот! (без хора, които надномерното им тегло е болестно)
Audio ergo sum
е, така е, ама са малко момчетата, уважаващи момичетата изобщо, поради едно или друго тяхно качество... много пъти съм чувала израза "бе мани ги момичетата сички са едно и също-курви" или пък "те момичетата само за ебане са създадени за нищо друго" .. аз за това говорех, не знам за автораПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
айде сори за офф-топика![]()
![]()
![]()
![]()
Защо НЕ
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
По принцип "перфектните тела" не са ми особено по вкуса .. и все пак ако не ми натяква през 10 минути колко е хубав, колко часове е прекарал във фитнеса .. може би макар, че почти не познавам такова момче, което хем да се поддържа, хем да не е завладян от тази фикс идея ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми..харесвам мускулести момчета..но не прекалено разбира се.
Ами аз не мисля ,че е лицемерие да уважаваш някой,уважавам всички дори и хората които не познавам.Просто така трябва да е според мен и нали знаеш както се отнасяш с хората така и те с теб![]()
Vin diesel RULZZZZ
бе вие луди ли сте да не харесвате поддържани мом4ета .. в дне6но време вси4ки мом4ета блъскат във фитнес залите.. знам гоо от ли4ни наблюдения.. тай като ходя на фитнес и там преобладават мом4етата ... просто искат да изглеждат добре.. както моми4етата спазват някакви диети за да са слаби.. така и мом4етата блъскат яко във фитнеса..![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ти не си в редПървоначално написано от moon_flower
![]()
Губене на време да се грижиш за тонуса и здравето си?
А какво искаш? Някакъв дето клепа над учебниците нон-стоп ли?![]()
![]()
![]()
Настоявам момчето да има хубаво тяло. Едно че спортистите и фитнесаджиите (изключая онея с добавките) излъчват много повече сексапил, отколкото някой твърде отпуснат (камо ли дебел).
Аз лично бих се радвала, ако момчето отделя от времето си за тренировки (щото не се обсебвам и не настоявам да е с мене 24/7 като повечето лигли), тъй като самата аз го правя.
Хубаво е да гледаш две хубави тела едно до друго, нали?![]()
Колкото до МНОГОТО мускули - според мен те са за по-големи на възраст момчета, предвид че аз харесвам 94-92 набор. Грозно е да гледаш някакъв с детска физиономия (предимно 95 и по-малки) да вади супермускулест гръб и да се фука в импулса. Много е смешно.