- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Coop Games
Здравейте! От няколко дни насам с едно приятелче се чудим какво да започнем да играем и така и така на нищо не сме се спрели...Бихте ли ни препоръчали някоя игричка като жанр да е подобна на Serious Sam, Call Of Duty( с много гърмялки
![]()
![]()
![]()
![]()
) , Delta Force или нещо по-трудничко, по-дългичко и интересно. И също така да бъде нещо с земни параметри, защото не разполагаме с извънземни апаратури
Мерси предварително!
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Killing Floor , и научете,бг про гейминг. сърч гугъл.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Аз вчера попаднах случайно на един трейлър на игра: Rogue Warrior Gameplay (PC HD) - Щракнете точно тук за да го гледате![]()
нямат извънземни машини ти сляп ли сиПървоначално написано от g0sheto94
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Serious Sam-a HD ни тръгва, но проблема на него е , че незнаем как да си го оправим защото иска някакъв StreamПървоначално написано от kidwestern
Даже някой ако зне как се оправя тази работа да сподели, че сме й много навити ама не можем да направим Lan заради него ... Сега мислим да пробваме тази " kidwestern " където я каза Killing Floor
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Call of Duty Modern Warfare 1 , Call of Duty Modern Warfare 2
Left 4 Dead 1 & 2,Team Fortress 2,Counter Strike 1.6 & Source
World of Warcraft,Warcraft III (DotA в Garena се играе адски много)
Това са игрите които предимно играя с прятелите ми..L4D & Team Fortress 2 са яко зарибявки но на всяка цена трябва да се купят поради многобройните защити на ValvE & Steam
H0p3 t0 b3 0f h3lP![]()