- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си го избия от главата 0.o
Vichko0o, и това е възможно наистина като се видим всичко да е коренно различно, но на тоя етап просто няма как да разбера...
lubomirky, на него не му е проблем и сега да дойде до София, на мен също нищо не ми пречи още утре да се дигна и да отида да го видя, но не иска да се виждаме още, защото той самият също доста се беше привързал и някак си сега се опитва да се пребори с тая привързаност... Оф, доста е слежно за обеснение майПросто и двамата сме на ясно, че ако се видим сега, когато още не сме отвикнали един от друг, е напълно възможно да стане нещо, от което после и на двамата ще ни е гадно... За мен няма проблем да изчакам до Януари, защото се надявам до тогава нещата то отшумят и да се видим само като приятели, но тъпото е, че май няма да стане баш така... А още по-тъпото е, че не знам дали той ще иска да ме види ако знае, че гледам на него като на повече от приятел... Точно за това ме е страх да не се отметне, а пък аз наистина много искам да го видя независимо дали като приятел или като нещо повече...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!