- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПЛС хелп!
Помогнете ми моля Ви. Какво да правя живота ми е мн гаден . Не знам защо но всички ме мислят за задръстен, но не е точно така. Просто влагам повече старания в ученето. Имам си приятели, малко са но пък са верни.На 14 години съм а още нямам гадже и не мога да определя къде е проблема.Харесвам най-добрата ми приятелка, която познавам от малък но тя не ми обръща внимание.Тези които ме познават знаят че съм забавен и добър приятел. Дори въпросната ми приятелка ми каза че би ми станала гадже ако съм по-мускулест. Кажете кво да прая как да накарам хората да ме харесват повече? Извинявам се за правописа! Очаквам коментари и мнения!
Няма как да те харесват, ако ти не се харесваш. Малко повече самочувствие.
Ако приятелката ти иска мускулести типове да ходи във фитнес клуба.Остани си такъв какъвто си. / лично мнение /
Май никой не разбира, че всичко идва с времето си.
Пейшънс..
На 14 си и още нямаш гадже!? Ужас! Как може такова нещо...
В такава безисходица си от този факт ,че се мяташ и на най-добрата си приятелка...
тя ти е наи-добра приятелка и те има само за приятелважното е 4е има6 верни приятели другото само 6те си доиде все пак вси4ко с времето си
![]()
Айде стига, момчето хептен ще се комплексира, знам че целта ти не е такава ама......Първоначално написано от Functional1Neighbour
Момче, щом я харесваш и го кажи, обясни и се в любов, целуни я и ако тя има нещо към теб, всичко ще потръгне. Няма смисъл да седиш и да чакаш напразно, или с нея, или си намери друга.
П.С. Късмет от мен, дано всичко м/у вас потръгне.
hyxyahxhayxhyahyyxahyxhayxhyayh АМА Я СА СТЕГНИ !!!!!!!
кфо като си нямаш гадже .. що го превръщаш в толкова голям проблем?? добре забавен си.. тва онва .. и приятелката ти тряя го оцени тва .. а не да ми са прай на путка и да ти обещава че ще тръгне с теб само ако имаш мускули ! тя да не би да ше ходи с мускулите ти ?! 14 годинии... хляяб и хляб имате да ядете още ;д на тая твойта приятелка и предай много поздрави от менехич недей да се притесняваш ..всичко с времето си! приятелите ти първо трябва да се научат да те харесват такъв какъвто си .. и после да ми говорят за мускъли
шматки
ако толкова искаш да и кажеш всичко иди и го направи обясни и се в любовизлезте разходете се и така.. ако не върже .. *** и майката
![]()
![]()
If I played you like a toy?
+1, ако не върже и кажи "дреме ми на шмайзера, че не мехаресваш. Не си единствената и няма да бъдеш"Първоначално написано от buuu
малък си бе момче... момичетата на твоята възраст се кефят на батковци...като те гледам си свестен,значи ще ти е трудно,просто така се получава,много са изкривени разбиранията на повечето девойки в днешно време.Да ти кажа и на моята възраст - 18 г. , е същото... харесват ме момичетата,тва онова,ама просто аз съм им "бебе" на мойте връсничкиПървоначално написано от wildsoul
.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Проблемът е, че още ти е рано.Първоначално написано от wildsoul
Иначе така като те гледам, всичко друго ти е наред.
Спри да гледаш сериали.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
дреме ми на шмайзераПървоначално написано от dakata123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЪДБАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ !!!
Права е! Пък и тя щом е казала това за мускулите,акъла и е толкова.Първоначално написано от LadyDi
Което ме навежда на мисълта,че няма да излезе нищо от вашата връзка![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Лол. Тая има интересни критерии за избор на гадже...
абе... имаше един филм 40 годишен девтсвеник
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ами явно не си достатъчно общителен .. и е много тъпо да кажеш, че живота ти е гаден само заради това ..![]()
+ това защо не кажеш на приятелката ти, че я харесваш може и да ти се усмихне щастието ии да се гаджосате ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина , ако иска по-мусколесто гадже да ходи в фитнес клубовете там при анаболчетата които ще и забравят името още на 2-рата минута от запознаването им... а ти не се променяй заради нея , гаджета идват и си отиват ще си намериш някоя .... бъди реалист и си прави кефа това са едни от най-хубавите години , имаш си приятели добри както ти каза , за какво е нужно да се оплакваш , на един мъж му трябват истински приятели за да има с кого да си пие бирата и да си живеят живота , не се впрягай толкова![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Едно ще ти кажа на 13 имах същия проблем и започнах да се правя на много готин и последствията за едното гадже в неврастните ми годинки бяха жестоки ..... от тогава всяка година изпити , бягах от училище , карах се с родителите си постоянно накрая и ме изключиха от училище и ме преместиха на самостоятелна подготовка .... и да след някои друга година се замислих защо го направих и мога да ти кажа до ден днешен съжалявам и не мога да си отговоря на този въпрос ..... според мене продължавай с ученето нека те мислят за какъвто искатостаналото само ще дойде а твоята най-добра приятелка ... ами нормално е за невръсно момиченце да иска да ходи с някой як батко
айде успехи братле дано ти бях полезен поне малко
![]()
Трябва да отделяш достатъчно време на приятелите си. Препоръчвам ти да излизаш повече с момичета , така ще имаш малко повече самочувствие. Просто съчетавай ученето с другите неща , които правиш.
Така след време ще намериш сродна душа.
Надявам се да съм бил полезен.
Неприятно...Първоначално написано от kidwestern
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
не мисля, че си в такава безизходица, че си нямаш гадже а си на 14. наистина е малко гадно ама не е болка на умиране. ама тва че си харесваш приятелката е малко тъпо. не знам защото си вече много отчаян или просто защото наистина я харесваш ама ако искаш хората да те харесват им докажи, че си забавен както си го доказал пред приятелите ти. и ние в класа имахме един като теб който повече учеше от колкото нас но тая година се прави на много-важен, което като се има предвид, че носи цайси и вдига ръка всеки час не му отива да се прави на много-готин. се 1 вече има повече приятели от колкото преди години и ти предлагам ти да направиш същото. за мускулите не се тревожи
твоита приятелка иска да те направи такъв какъвто на нея ще й харесаш. абстрахирай се от мисълта какво мисли тя и помисли ти какво искаш да направиш
![]()
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.