- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичето което обичах ....
Та да ви разкажа моята история и да видим вие какво мислите за нея.
Един слънчев ден на 15 септември Първия Учебен ден се запознах с едно момиче на (17 години аз на 16)много се привързах към нея и тя към мен поне така ми каза.Тя учи на 20км от града в който живея и се виждаме по 3-4 пъти само в седмицата нямаме голяма възможност да се виждаме всеки ден.Докато Тази неделя се скарахме защото съм бил с червена коса и искала да се боядисам черно също така сме били загърбвали всички проблеми..опитах се да и се извиня но тя не ми обръщаше внимание.После спря да ми вдига телефона,1 ден и звънях 2 ден и звънях и на третия и писах смс да ми дигне да поговорим,обадих и се и каза че всичко е свършило и си имала друг от който ходи от 2 седмици който е в 7 класнаправо за момент се почувствах като пълен боклук,и само ме е използвала.Тя ми напрай гадно и аз и влязох в скаипа и почнах да ръса простотии за нея и и писах некви шантави смс-и.Вечерта и се обадих и я питах ще дали ще се върне при мен извиних и се за всичко и тя каза че ще си помисли.Питах закакво го е направила и тя ми каза ми ти виждала ли си го колко е хубавичак не че ти не си ама .... и аз напрао щтях да се хвърля през прозореца.Стана ми мн шит
.И днес и се обаждам и тя ми вика какви са тея глупости дето си писал по скаипа мислех да се върна при тебе но сега няма да го направя...Дали тази цялата караница я е направила нарочно само за да скъса с мен и да си ходи с оня п***л?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()