.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DaRkS7eP
    Мале хора познаите ко стана .. Обади ми се и ми каза че щяла да си помисли да се върне при мен какво да правя

КАЗВАШ И ОБИРАЙ СИ КРУШИТЕ НЕ ТЕ ИСКАМ !!! ( да не и го кажа аз ) или :

ПРИЕМАШ СИ Я ПАК И Я ЗАРЯЗВАШ ТИ СЛЕД 2 3 ДЕНА !!!! ебати хурнаджийската лопата бате
    If I played you like a toy?

Град
    Бургас
    Вие сте баси готините хора мерси за всичко вече спря да ми пука Ignore:Gabriela <-- туи е игнор листа
    'нaчи си можел

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Вие сте баси готините хора мерси за всичко вече спря да ми пука Ignore:Gabriela <-- туи е игнор листа
    аз не знам след тия номерца тъпите, дето ти е врътнала... как изобщо ти пука хубаво, ако беше приел.. щяхте да се видите и да ти дигне скандал за... гласа о.О или за обувките що си ги взел, искала е други да си вземеш.. или гласа ти се е променил.. върни стария обратно!
    WTF?!

buuu ако искаш да ти дам гсм-а и да и го кажеш
    СЪДБАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ !!!

Как ми дигнахте настроението (sun)

Град
    Бургас
    buuu ако искаш да ти дам гсм-а и да и го кажеш

навита съм

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз не знам след тия номерца тъпите, дето ти е врътнала... как изобщо ти пука хубаво, ако беше приел.. щяхте да се видите и да ти дигне скандал за... гласа о.О или за обувките що си ги взел, искала е други да си вземеш.. или гласа ти се е променил.. върни стария обратно!
    WTF?!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Абе тая да не е малоумна?!
    турбо

Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Абе тая да не е малоумна?!
    турбо
    Като размисля маи е така

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    мошно ученически драми

на лъжица и маркуч.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Братле , заеби я ... щом се е хванала с 7-мокласник а тя предполагам е 10 или 11 клас , представи си колко детско гледа на нещата ... не се задълбочавай толкова ... наскоро скъсах с приятелката ми която и тя е на 17 години но мога да ти кажа тя гледаше на нещата като човек на 20 или 23 - 24 години ... просто аз направих така че я изгубих ... за това , не се впрягай толква ... ще си намериш момиче което ще те цени такъв какъвто си ... не търси винаги грешката в себеси .. съвет от мен .
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Братле , заеби я ... щом се е хванала с 7-мокласник а тя предполагам е 10 или 11 клас , представи си колко детско гледа на нещата ... не се задълбочавай толкова ... наскоро скъсах с приятелката ми която и тя е на 17 години но мога да ти кажа тя гледаше на нещата като човек на 20 или 23 - 24 години ... просто аз направих така че я изгубих ... за това , не се впрягай толква ... ще си намериш момиче което ще те цени такъв какъвто си ... не търси винаги грешката в себеси .. съвет от мен .
    Мерси за съвета пич

Тя постъпва детински и явно не е дорасла да обича.
    Ти не се сдухвай,ами гледай напред и си живей живота.За такива глупави неща...тя с теб ли е или с косата ти?Като тръгвахте не те ли видя!?
    Пф...

Доста жалко , ако наистина си на 17

аз съм на 16 тя на 17

Това момиче сякаш иска да си изживее детството и затова сега е тръгнала със седмокласник и освен ако той не повтаря, то разликата им би трябвало да е поне 4 години. Явно е била супер комплексирана я от тегло или друг недостатък във външността, когато тя е била на тези години, а и се е искало да е курвичка като всички останали "нормални" момичета и както вече ти казах - иска да си изживее "детството" т.е. да си хване гадженце 7 класник, за да се вкара във филма напълно. Да изживее мераците си, които някога е имала, но не е успяла да осъществи. Хайде, за момче е по-нормално да ходи с по-малка, но за момиче да ходи с по-малък и то на всичкото отгоре 13 годишен това вече говори за сериозен проблем, който едва ли може да бъде разбран без помощ от психар. Въобще не се занимавай с тази, остави я да си наваксва каквото е пропускала някога, пък ти си живей според възрастта и и се смей и обиждай така, че да и стане гадно! Да, това е добра тактика за отмъщение. Ще и докажеш колко е жалка, още повече ако пък сподели на новото си гадженце и то ти се издърви и направи на мъж, защото ще си е въобразило, че щом вече ходи с голяма кака и е много зрял да ти се отвори. Ще го свалиш с 2 шамара и ще я накараш тъпата кучка да бере яко срам от сеира, който става заради нея.

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Това момиче сякаш иска да си изживее детството и затова сега е тръгнала със седмокласник и освен ако той не повтаря, то разликата им би трябвало да е поне 4 години. Явно е била супер комплексирана я от тегло или друг недостатък във външността, когато тя е била на тези години, а и се е искало да е курвичка като всички останали "нормални" момичета и както вече ти казах - иска да си изживее "детството" т.е. да си хване гадженце 7 класник, за да се вкара във филма напълно. Да изживее мераците си, които някога е имала, но не е успяла да осъществи. Хайде, за момче е по-нормално да ходи с по-малка, но за момиче да ходи с по-малък и то на всичкото отгоре 13 годишен това вече говори за сериозен проблем, който едва ли може да бъде разбран без помощ от психар . Въобще не се занимавай с тази, остави я да си наваксва каквото е пропускала някога, пък ти си живей според възрастта и и се смей и обиждай така, че да и стане гадно! Да, това е добра тактика за отмъщение. Ще и докажеш колко е жалка, още повече ако пък сподели на новото си гадженце и то ти се издърви и направи на мъж, защото ще си е въобразило, че щом вече ходи с голяма кака и е много зрял да ти се отвори. Ще го свалиш с 2 шамара и ще я накараш тъпата кучка да бере яко срам от сеира, който става заради нея.
    ee ПИЧ ти ме разби евала шапка ти свалям

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    не са занимаваи с нея ..тя нз кво иска.Аз не мога да повярвам 4е това е поведение на 17 годи6на
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

оф остави я щом като ти се е сърдела заради прическата ти сам си направи изводите . сиг. е била с теб само заради косата така изглежда . а ти НЕ й се извинявай, че си се боядисал ако искаш и в розово се боядисай, а тя нека си ходи ако иска и с някво момченце 2 клас, защото е бил " хубавичък".

явно точно затова го е направила. Иначе трябва да е много тъпа. Може и двете.

Скайп - dark_elf2

Така изглежда

Мисля че вече на 60% спря да ми пука

Град
    Бургас
    аweeee яяя ходи пиййни 1 бира запали 1 фас излез с фр тая мойи да ходи да си изживява детството с оня 7мокласник пхах бахти филма

Цитирай Първоначално написано от buuu
    аweeee яяя ходи пиййни 1 бира запали 1 фас излез с фр тая мойи да ходи да си изживява детството с оня 7мокласник пхах бахти филма
    е не пуша ще се задоволя с едно ШшшшУменско

Според мен изобщо не държи на теб,след като ти се отяжда за такива неща.Изобщо не е сериозна и не би трябвало да се занимаваш с нея.Никога не се занимавай с човек,който не може да те приеме такъв какъвто си.Ако те харесваше наистина и те обичаше щеше да продължава да те харесва и с три нюанса на червеното.Така че недей да се впрягаш толкова,не си заслужава.Излез си с приятелите и се забавлявай.Въобще недей да мислиш за нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си