- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви коси харесват момчетата?
Не съм сигурна, че мястото на темата е тук и ако не е се извинявам. Според вас момчетата какви коси за момичета харесват(кестеняви, черни, руси, тъмно руси, тъмно кетеняви, светло кестеняви и т.н;-дълги, къси, средни и т.н;-прави, къдрави, чупливи ...)
Как да ти кажа... Различни хора, различни идеали![]()
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Korrnyy
кестенява до кръста..... давай дупето, мръсницо !
Голи глави харесватАйде, режи и ще бъдеш НаЙ - ЯкЪтЪъ
![]()
![]()
![]()
има ли значение каква е косата, ако човека е готин и се разбирате перфектно .... иначе предпочитам права коса, цветът не е особено важен ама по си падам по брюнетките
Боже мой, нима ще се променяш, защото някой харесва друг стил коса от този, който имаш?Аз си правя косата както си искам.
Примерно дори моят приятел ми каза "Защо пак не се изрусиш?", а аз директно отговорих "Вече никога.Оставам си черничка." и точка.Той ме харесва така де даже повече ама беше свикнал с русото преди.Но заради никой не бих си я сменила.![]()
предполагам чисти коси![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
+++Първоначално написано от NIKY
all day... all night... what the fuck?!
ЕвалаПървоначално написано от AutomatiC
Това е отговора
![]()
Трагедията е пълна...
Поне момчетата които познавам, харесват характера предимно. Но естествено, и косата. Дълга, без пърхот и добре сресана.
хммм....не съм се замислял, но може би руси (не много) и кестеняви
(по-вече от русите). Общо взето дължината няма значение, ама средна и дълга е по-добре, все пак момичето нетрябва да е като момче.
+1+1=+2Първоначално написано от NIKY
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
НУЛА НОМЕР!!! Направо видят ли мацка с обръсната глава се празнят на секундата ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. изпростяватееееее ....
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе вие се ебавете ама нищо чудно момичето да си клъцне косицата![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Хахаха .. е не само такава тема не бях виждала.Правя си косата както си искам и както си я харесвам АЗ . Това по какви коси си пада приятеля ми или като цяло момчетата не ме вълнува особено.
Може да говорим за предпочитания относно цвета ама ако става дума за прическа или такива неща просто незнам .. и не ме интересува честно казано.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от scarlett8
![]()
![]()
силно се съмнявам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от flowerlina
hating you makes me all warm inside : )
Като на братовчеда "То" (Uncle "It") от семейство Адамс. Буйна, плътна, до стъпалата.
Ох бриюнетки Ох блондинки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
червените коси винаги са ми били слабост,обаче винаги се оказват някви кучки![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
хах,е не всички деПървоначално написано от Stan4o123
![]()
иначе и аз познавам доста момчета дето се радват на червенокоси-казват,че имало нещо мръснишко или от сорта![]()
според мен мъжете не обръщат толко много на това дали си с дълга или къса коса или с черна или руса коса ...![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Първоначално написано от NIKY
![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a