Здравейте, приятели.
Често отговарям на зададените въпроси от вас тук, но дойде ред да пусна и собствена тема Не зная дали е правилният раздел, но честно казано не ме интересува
Знам, че е късно за съвет, защото не може да се промени, но ми трябва утеха
Ще разкажа на кратко.Не живея в България вече 2 год и няколко месеца, в България са само дядо ми и неговата майка (пра баба ми тоест). Сега неделя ставам на 18, а тя на 82 (на една дата сме родени).Само че тя има от 2 години рак на гърдата, не се оперира от страх да не почине на операционната маса.Сега е много късно за операция, защото вече е много разпространен рака - стигнал е до белият й дроб.
Лятото си бях в България и тя се разплака и каза "Няма да доживея да видя малкото ти братче" - имам братче, което в момента е на 6 месеца - тя още не го е виждала.
Сега, когато разбрахме, че е толкова зле, слаба е, не яде, няма сила, последните й дни,месеци или не знам колко време й остава, решихме да отидем на зимата в България макар и за 4-5 дни ,но сигурно ще ни е последният път,в който я виждаме, но поне ще види малкото, а ние ще се сбогуваме с нея. А какво ако до декември нещо се случи? Много ама много ми е гадно Не мога да се успокоя само плача
Мерси на всчки ,които прочеотоха темата ми