Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от DaRkS7eP
Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от DaRkS7eP
Благодаря ви хора,направо се разплаках
яя по-сериозно... сълзите няма да оправят нищо, мисли за друго, разсей се от мисълта за нея... а ако я видиш, не хуквай да я заговаряш, а я игнорирай... сигурен съм почти на 100%, че е от тия, които си вдигат самочувствието, когато някой им тича зад гъза... е, не прави тая грешка
да такава е,но аз мислех че е различна но явно е като другите Защо се на мен се случва и аз както съм срамежлив скоро мисля да не си хващам гадже .Е незнам идва коледа а на коледа стават чудеса
oo, не братле, не си единствения, просто не си случил на свястна... тооо те не се срещат много... а и понякога се държат като останалите и първите впечатления са същите.. е, ще си намериш майсторката, рано или късно

иначе си прав донякъде за външния вид... аз лично не отделям голямо време за външния ми вид, защото ако тръгна да си правя прически, ще се слея с остатъка от.. света и затова си седя какъвто съм и съм различен.. "на който му харесва, да остане тука, на който не му харесва, да иде да хвърля боклука", както се пееше
Благодаря на всички вдигнахте ми малко духа