- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вече съм
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Ше стана коминочистач![]()
![]()
Решенията ми се менят постоянно , особено напоследък , но горе-долу имам някаква " ориентация " , ако изобщо може да се нарече така предвид различните насоки , от които съм заинтересувана.![]()
-МОДА , МОДА И ПАК МОДА..![]()
-Психология
- Журналистика
..това ми е на сърце .
To infinity and beyond.
аз съм 11 клас и въобще ама въобще незнам на къде ще ме отвее вятъраа![]()
Да,аз съм решила какво ще правя с живота - ще го живея![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Нямам си и ни най-малка представа. . ;\\
Бих искала с музика,но. .ХДД
Еми мен ме влече изкуството.Музика,писане на текстове....Уча в езикова паралелка (английски език) и смятам да се занимавам с нещо свързано с езици а през свободното си време,музикаИлии стоматолог?
![]()
стигнах само до твоят пост, защото ме заинтересува.Първоначално написано от AutomatiC
Не се целиш високо! С малко търсене отиваш /зависи/ за 400 лева с място за живеене за един месец. Квартира ли ще е, общежитие ..
Намираш си работа, а доколкото знам младите ги взимат във заведения за бързо хранене като МакДоналдс /8 пауна на час (около 14 лева)/ или друга ниско-платена работа и след това с натрупан опит /или поне стаж/ започваш друга по-високо платена работа ..
Това са моите и на един познат плановете, но с малката поправна че той има леля там и ще сме при нея докато си намерим работа и съберем квартира за самостоятелно жилище /квартира/ ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Аз съм 10ти и не знам, не си единствена, спокойно![]()
nicolepcd
Аз съм 10 и също незнам.Днеска мисля едно,утре друго.Трябва да реше обаче,че времето лети.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз се целя на високо..стремя се към славата![]()
10 клас съм и аз не знам какво искам да правя.. смахната работа пък и както е в горния пост - 2012 ще се мре!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не знам.. идея си нямам
Колебая се все още
Не знам какво искам
Но имам време да мисля..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Лошото е , че и аз не знам какво да правя с живота си ..
Имам определени цели , който се стремя да постигна.
Но тези цели са за следващите 4 -5 години .. да поясня , че става въпрос за учението.
От там нататък .. не знам.
12 клас съм и знам какво искам
To be yourself is all that you can do...
11 клас съм-от 6,7 вече знаех ккаво точно искам да правя-къде да уча след училище...специалността си я избрах миналата година,въпреки че до последно се колебаех-курсовете някои от мин година ги почнах,тая прибавих още 1 и вече са доста,но не се оплаквам![]()
Хаха .. докато дойде края на света поне ще съм завършилаа.к.а. 11 клас съм
да, 11 клас съм и съм напълно наясно със това, както искам да правя, и не се притеснявай.. аз разбрах миналата година, имаш още време да решиш какво искаш да правиш..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Преди 3 години много исках да уча строителство и архитектура ее не стана сега уча Микропроцесорни технологи( мирко електроника) или ще е нещо с Компютри или с архитектура... ако не станат и двете.. ставам Плувец![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз вече сичко съм си измислила![]()
Ще уча право и щте ходя в друг град![]()
![]()
![]()
дори и да знаеш какво да правиш по една или друга причина няма да го направишби хепи
аз съм 12 клас и незнам какво да правя хаха .. споко има вреем за вси4ко
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..