.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: до doomkiller

Голям фен Аватара на go71n

до doomkiller

чета из форума, но рядко пиша забелязал съм, че ти си най-разбиращия от тука ( не искам да обидя никой ). обясняват ми тука, че ако вляза в този сайт www.onlineskype-fusion.tk щели да ми разберат паролата от скайп аз днеска влязох от комп. кабинет и ме пренасочи нещо към сайт рекламиращ teamviewer обаче горе адреса си беше www.onlineskype-fusion.tk , после като дойде часа ми реших да питам очителя и неможах да вляза в дадения сайт от нито един комп. ако ти зареди разгледай го на английски е и, кажи вазможно ли е да ми разберат паролата и ако е възможно как ?!

мерси предварително
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Когато прочетох името на темата в раздела и си помислих...
    След като прочетох за какво става на въпрос се успокоих!

До колкото съм запознат НЯМА онлайн достъп от сайт до сървъра на скайп... изключвам случая от официалната страница, където могат да се правят разни настройки и също се влиза с потребителското име и парола.

В сайтова като http://www.onlineskype-fusion.tk/ - изощо не си пишете паролата и потребителското име, защото могат да станат 300 бели! Не само могат да ви откраднат профила на скайпа, но също могат и да получат достъп до "E-mail" пощата ви, а ако там имате някаква важна информация, предимно търсят банкови сметки и пароли за тях и така...

П.С. - Гледайте по често новините! Преди няколко дни споменаха в един репортаж, че някакви "хорица" са разпратили служебни мейли до всички ползващи системата БОРИКА, в което съобщение се казвало, че задължително трябва да посетят сайта на БОРИКА и там да въведат потребителкото си име, банкова сметка и парола за тях... (уж било за тяхно улеснение).

Същите "хораца" направили огледален сайт на сайта на БОРИКА, към който били оставили директен линк в мейлите... Добре, че много малко хора в България ползват онлайн разплащания, защото иначе много хора щяха да изгорят!

=>>Хора - никога и никъде не пишете потребителските си и мена и паролите, а когато се налага това бъдете сигурни, че сайта не е фалшив!!!

идеята било да кажеш на някой само да кликне,, тоест с клик да ти разберат паролата о.О на мен ми се струва невазможно граничещото с магия, но от нас не го отворих защотото имам 500 абоната не искам после да ги добавям всички на ново , нищо немогат да ти вземат :]
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от go71n
    идеята било да кажеш на някой само да кликне,, тоест с клик да ти разберат паролата о.О на мен ми се струва невазможно граничещото с магия, но от нас не го отворих защотото имам 500 абоната не искам после да ги добавям всички на ново , нищо немогат да ти вземат :]
    Не разбрах къде да кликне тоя "някой". Страницата ли да отвори или?!?! Ако е така не е възможно да се разбере паролата ти! Да IP-то със сигурност, но паролата за скайп... Ако почнеш да я пишеш - могат да я разберат!

ся ше ти обясня кво точно е станало
    в петък пред едно кафе един мой приятел бил един, и тоя помолил приятелка на гаджето на моя приятел да му прати линка с думите ' немога да се логна тука ше видиш ли дали ше влезнеш в сайта ' и само трябвало да влезе в сайта ...ама ддз да питам

women are people too
    sometimes

http://prikachi.com/files/1196317j.jpg

ето кво ми зарежда и на теб ли това зарежда днес в училището зареждаше съвсем друго

women are people too
    sometimes

съмнявам се даже и да напишете паролата в това поле нещо да стане. трябва да submit-нете и вече може да ви разберат паролата сигурно. както казаха по-горе сайт за онлайн skype мисля, че още няма и ако има би било логично да е както при I seek You на сайта на ICQ.

Цитирай Първоначално написано от go71n
    http://prikachi.com/files/1196317j.jpg

ето кво ми зарежда и на теб ли това зарежда днес в училището зареждаше съвсем друго
    И на мен ми зарежда същото, като на синмката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си