- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Качи своя снимка вол.3
Препоръчвам накъдрените ножове.Първоначално написано от Petrow
и се режи по дължината по вените!
Ще се режа с тъп нож да ми е гадно и да се мъча с часове...![]()
Ама се режи по дължина на вените, така боли повече и има по голям шанс да пукнешПървоначално написано от Petrow
![]()
Илл бее, ужасни стееПървоначално написано от Madeyed
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
първо ще си махна левият крак.. после дясната ръка... и ще си извадя окото с клечка за уши![]()
Акооживееш стават гадни белези... Отнемат много време за да се махнат. От личен опит казвамПървоначално написано от girlche
![]()
по добре си прережи гърлото с нокторезачка :d
ТИ ЛУД ЛИ СИПървоначално написано от Madeyed
![]()
![]()
опитвал си се да се самоубиеш ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
абеПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
, добра идея
![]()
![]()
и см луд и съм пробвалПървоначално написано от girlche
![]()
Практически е възможно ако си ръгнеж химикал във съннатаартерия да умрешр или ако го забиеш във гръкляна или във главната артерия. Тогава умираш.Първоначално написано от travmiriaN
Ти май си разучилПървоначално написано от Madeyed
![]()
, ща убия , Лъчо, да не си пробвал отново,щото тогава не знам кво ща направя
![]()
Аз просто си знамПървоначално написано от girlche
Преди година обмислях начини да се самоубия и избрах тоз със ножа и вените.
Но не се получи
![]()
не бе , ако търсиш начин да се самоубиеш ми кажи .. да ти дам 9 милиметров ;d
От къде си? А колкото до пистолета не е яко, умираш прекалено бързо.Първоначално написано от travmiriaN
![]()
Слънце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Ти искаш да е болезненоо ли , аз ако тръгна да правя такова нещо ще е с пистолет или с хапове да надвиша дозата ..Първоначално написано от Madeyed
. Аз ако почна с нещо мъчително,аз ще умра от стрес
![]()
Не знаеш МНОГО неща за менПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
Сода каустик е най брутално... Ако изпеш сода каустик селия се разяждаш отвътре... Братовчетка ми почина така..... Объркала е шишетата и е изпила содата каустик...Първоначално написано от girlche
понякога се учудвам на някои хора![]()
![]()
АууПървоначално написано от Madeyed
,съжелявам
. Айде да се преместим в 'тема за всичко',че накрая ще ядем БАНани
![]()
Понякога се очудвам от самия себе си...Първоначално написано от travmiriaN
![]()
очевидно...Първоначално написано от Madeyed
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3