.

Виж резултатите на анкетата: С коя да съм?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • С тази на 20 години?

8 14,29%
  • С приятелката на 20 годишното момиче?

26 46,43%
  • С двете дето са на по 20 години...

22 39,29%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Sofia

Сложно,но и елементарно

Здравейте на 19-лета съм Имам 2 приятелки.Искам само едната,но с другата ми е яко само в секса докато другата е на 20 и не и се прави секс,но пък с нея ми е много мило,като махнем това,че няма още секс.Най-добрия вариант е да зарежа и двете,защото и двете се държат тъпо и да тръгна с най-добрата приятелка на 20-годишното момиче.Тя също е на 20-години и двамата супер много се харесваме и искаме,но само момичето с което съм ни спира.Какво да направя,честно казано мисля да се посвалям тея дни с приятелката и да се позабавляваме и да тръгнем,но незнам.Най-интересното,че приятелката ми дето е 20 години,като сме у тях е пипам отдоло и тя се дърпа,защото е било срам.....а като излизаме с приятелката и се пипаме и тя ревнува,а не ми дава това от което имам нужда,а ревнува.А тази другата е на 17-години и е много зле.Постоянно се оплаква и съм все едно с жена на 50 години,няма никаква тръпка,каквото кажа това става.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

И един шоколад увива станиола в мармот...

еми зарежии ония двете и трагна с тази, която се харесвате и се искате?!

като се събуди потен ли беше? Сега сериозно най-добре с приятелката, а най-най-добре една оргия си направете
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Фен
    Град
    promenlivo
    И кога стана тва след като се върна от Луната или преди да откриеш как да ти порастне трета ръка ако пиеш мляко.
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

която ти харесва повече.

Скайп - dark_elf2

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Абе тая тема ме дразни защото поста на автора е цели 7 реда апък не искам да си загубя времето да чета...ама така пък нз за кво става въпрос...ЕЗИ-ТУРА
    Westside rollin' all day, every day

Всичко е ясно тръгвай с приятелката на 20 годишната и РАДВАЙ
    =)

Град
    Sofia
    Та за повечето,кой са писали простотий ми първо ви чуках здраво после реших да го духате..а?То бива да си тъп ама,като вас не е лесно да не съм бебе,като вас на 10 годинки да не знам какво е секс

TANAJUTSU

даасд

мнгоо си зле

Фен
    Град
    promenlivo
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Та за повечето,кой са писали простотий ми първо ви чуках здраво после реших да го духате..а?То бива да си тъп ама,като вас не е лесно да не съм бебе,като вас на 10 годинки да не знам какво е секс
    За секс нз дали знаеш ама за реалност определено имаш проблеми
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Град
    Враца
    Бъди мъж а не путка ... кажи си каквото имаш да кажеш на тази с която си без да я лъжеш и си живей живота от тук насетне ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Бъди мъж а не п***а ... кажи си каквото имаш да кажеш на тази с която си без да я лъжеш и си живей живота от тук насетне ...
    ДА прав си,а за онея п*тки горе това,че вие не сте пипали жена си е ваш проблем не мой

TANAJUTSU

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Бъди мъж а не п***а ... кажи си каквото имаш да кажеш на тази с която си без да я лъжеш и си живей живота от тук насетне ...
    защо в сайта няма цензура "женски полов орган"
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Няма отговор "прережи си вените "

--------------------------------------------------------

Re: Сложно,но и елементарно

Цитирай Първоначално написано от crs
    Здравейте на 19-лета съм Имам 2 приятелки.Искам само едната,но с другата ми е яко само в секса докато другата е на 20 и не и се прави секс,но пък с нея ми е много мило,като махнем това,че няма още секс.Най-добрия вариант е да зарежа и двете,защото и двете се държат тъпо и да тръгна с най-добрата приятелка на 20-годишното момиче.Тя също е на 20-години и двамата супер много се харесваме и искаме,но само момичето с което съм ни спира.Какво да направя,честно казано мисля да се посвалям тея дни с приятелката и да се позабавляваме и да тръгнем,но незнам.Най-интересното,че приятелката ми дето е 20 години,като сме у тях е пипам отдоло и тя се дърпа,защото е било срам.....а като излизаме с приятелката и се пипаме и тя ревнува,а не ми дава това от което имам нужда,а ревнува.А тази другата е на 17-години и е много зле.Постоянно се оплаква и съм все едно с жена на 50 години,няма никаква тръпка,каквото кажа това става.
    тръгна с най-добрата приятелка на 20-годишното момиче.Тя също е на 20-години и двамата супер много се харесваме и искаме -С ТАЗИ НАЙ -ДОБРЕ

Супер фен Аватара на m1nik
    mishlenceee:
    еми зарежии ония двете и трагна с тази, която се харесвате и се искате?!
    !!
    )

Супер фен Аватара на Shia
    Аз не те разбрах с коя как е,ако имаше някакви съкращения на имена давай.Аз бих избрала тази със секса.

хвърляй ези - тура.. ези да се метнеш от някой блок, тура - да си теглиш ножа
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от FreeDom9
    като се събуди потен ли беше? Сега сериозно най-добре с приятелката, а най-най-добре една оргия си направете

+1

Град
    на луната
    Жив ли си бе Здравко(crs)? Какво стана с тая Кристина дето се мотахте по Лозенец? Караш ли още МТВ или разбра,че мотокроса му е истината?
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    С Бай Пешо от 5тия етаж тръгни!
    GTA Stunting

Град
    Силистра
    Опа, Казанова, по-полека с приятелките, защото ще дойде момент, в който ще заемеш ти мястото на момичето и ще ти е гадно като на нея в момента!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Повече от фен Аватара на c0ci
    тия американски бози ви повредиха съвсем мозъчето

Голям фен
    Град
    Varna
    Най-добре ше е трите(или там клкот бяха) да те зарежат тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си