Цитирай Първоначално написано от crs
Здравейте на 19-лета съм Имам 2 приятелки.Искам само едната,но с другата ми е яко само в секса докато другата е на 20 и не и се прави секс,но пък с нея ми е много мило,като махнем това,че няма още секс.Най-добрия вариант е да зарежа и двете,защото и двете се държат тъпо и да тръгна с най-добрата приятелка на 20-годишното момиче.Тя също е на 20-години и двамата супер много се харесваме и искаме,но само момичето с което съм ни спира.Какво да направя,честно казано мисля да се посвалям тея дни с приятелката и да се позабавляваме и да тръгнем,но незнам.Най-интересното,че приятелката ми дето е 20 години,като сме у тях е пипам отдоло и тя се дърпа,защото е било срам.....а като излизаме с приятелката и се пипаме и тя ревнува,а не ми дава това от което имам нужда,а ревнува.А тази другата е на 17-години и е много зле.Постоянно се оплаква и съм все едно с жена на 50 години,няма никаква тръпка,каквото кажа това става.
тръгна с най-добрата приятелка на 20-годишното момиче.Тя също е на 20-години и двамата супер много се харесваме и искаме -С ТАЗИ НАЙ -ДОБРЕ