- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- далии..
Имам въпрос към момчетата . Харесват ли ви момичета с чувство за хумор, дето да държат на сякви майтапи и да ги приемат, както и да правят такива. Момичета, които са "душата на компнията". Как ги възприемате?? Такива, дето са цапнати в устата, лудички, шашави .. Просто като пичка или бихте имали нещо по така с такъв тип момиче??
Знам че темата не блести от умнотия, за това ще преглътнем (с френдката с която спорим по този въпрос) кофти коментарите.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Ъм.
Това е рядкост, защото за да си духовит, забавен и да носиш на майтап, трябва да имаш повече от 2 мозъчни клетки.
досега не съм срещнал такова момиче.
С чувство за хумор да,но чак "цапнати в устата" не мисля![]()
Срещал съм такива,дето се мъчат да са забавни,но пускат някакви абсолютно тъпи и безсмислени лиготии.Не ме кефят такива,майна.А пък аз като кажа някой наистина готин майтап,гледат като теле в аптека.Такива женки - на кафево.![]()
Темата е страшнаПървоначално написано от matty7
![]()
Ами аз искам точно такова момиче да имам до себи си![]()
Чак "цапната", че да не млъква no thanks... Ама и да не е някой снобар, като и кажеш 1 лаф и да се насере права. Много такива момичета има( за примера който ти си дала)И много хора ги харесват.
ъм, честно казано.. пуснах темата, щото аз самата съм такава /не да не млъквам и да се правя.. на мене си ми идва от вътре някак../ и с една приятелка се чудим какво точно е мнението на момчета (с мен се държат супер и ме уважават, но проблема е там, че им е много трудно да ми приазнаят че ме харесват (за тези които наистина ме харесват дее..)). за т'ва се чудим дали пък не ме смятат за една от тях просто
ама то при мене е и допълнително объркано
, защото освен, че се забавлявам (а и всички около мен) ами и съумявам да разговарям с хората на секви теми. един вид колкото мога да бъда шашава, толкова мога да бъда и сериозна. а на всичко отогоре в училище (8 клас съм) хем ги ръся едни такива бисери, ако ме гледате отстрани ще решите че съм пълно хахо с което няма да ти е скучно, но пък е някво кухо един вид.. и в следващия момент съм отличничка и винаги всичко си знам и подготвям за училище....
та тук се чудим дали момчетата ме възприемат като едиН от тях или просто ги е страх от мене.
ПП: сеа съм сериозна .
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
ами аз пък си падам по такива момчета, дет да можем де се надлафвамеПървоначално написано от golqmumnik
..тръпка ми е
. естествено много пъти примерно се е случвало на мене някой да ми се таша*а или да се опита прякор да ми лепне, но тва което аз правя е самоирония и по тоя начин не им пускам фъндъци
![]()
.. и за да те да оповергая ще ти кажа, че не се правя на забавна.. да кажем че просто съм артистична натура . Ии да шантава ме наричат, такова е първото впчетление, но това са хората които не познавата истински душевността ми.
----------------
Айде айде, има и умни и с чувство са хумор. Момичетата от моя клас носят на базици, щом почти вс. момчета си играем с презервативи и им ги подаваме и др глупости правим и още не са казали на директорката начи е добре. Е тя знае май ама нищо не казва, ама замесничката е мн смотана, неска прати едно момче при главната, когато го видя с кондома в ръка. Пак то и аз имах, ама го скрихПървоначално написано от w0sh
![]()
и са оттарвах
![]()
![]()
По темата - такава девойка е златна мина. Т.е. предлага наистина много, обаче трябва да се потрудиш доста за нея. Не е от типа "две мили думи и е твоя". Точно защото общува много, контактува с много хора, и е свикнала на баналнитеопити за свалка. Затова трябва да включиш мозъка тии да измислиш нестандартен начин за свалка. А разбира се който не може веднага и лепва етикета кучка/ку*ва или нещо от сорта.
Какво мисля ли - че ще е перфектната половинка за мен. Къде се намират такива?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
доколко.. доколко, ами когато усетя, че е точният момент и мястоПървоначално написано от ToniStoraro
най-общо казано. естествено това в моето ежедневие е доста често явление, ъмъ показността е за глупавите хора според мен. смисъл, не го правя за впчетлението на някого, а всъщност се оказва че съм спечелила всички... и от там идва един кофти проблем, мой.. с момчетата се прителявам адски много. имат ми доверие; споделят ми, което си е супер, но понякога (доста рядко впрочем) се случва да се влюбя в някой... и не мога да разбера какво му е истинското чувството към мене
и се опасявам, че ако попитам дали ме харесва ще проваля всичко
. ето в тая област съм леко въздух..
----------------
еми да допадат ми момичетаа с чуство за хумор малко лудички шашави цапнати в устата(наричайте ги както си искате) ама да си имат някаква мярка![]()
![]()
Не, но се възбуждам от жени с мъди. Странно, нали?
ooo sъщата работа съм![]()
If I played you like a toy?
Мамка му.. се едно аз съм я писала тая тема![]()
Да ти кажа повечето момчета едва ли не ги е страх от насв смисъъъл контактни, забавни, различни... т.е. трудно се печелят. И повечето тиквеници се отказват още преди да са започнали.. мазна им баница
![]()
ПП е*ати рекламите![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
някакви други мнения??
![]()
----------------
ем с това цапната в устата нмалко прекали![]()
ама бунтарееее ти ся за ко го приемаш буквално![]()
ам наистина мазна им е баницата на тея момчета които се отказват много бурзо преди да са ни опознали![]()
If I played you like a toy?
дай ми да забавлявам на мен .. и с непозната може би 30 тина мин да и видя интересите и под ножа хаху хихи
![]()
не го приемам буквално, ама съм си патил от момичета които са "цапнати в устата"Първоначално написано от buuu
иначе да, бързо се отказваме понякога ( в повечето случай), но това е защото забравяме факта, че във всеки има нещо красиво и уникално, което обаче трябва да се потърси![]()
да, точно! това напоследък винаги го забравяте . . .Първоначално написано от buntar90
![]()
----------------