.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: далии..

далии..

Имам въпрос към момчетата . Харесват ли ви момичета с чувство за хумор, дето да държат на сякви майтапи и да ги приемат, както и да правят такива. Момичета, които са "душата на компнията". Как ги възприемате?? Такива, дето са цапнати в устата, лудички, шашави .. Просто като пичка или бихте имали нещо по така с такъв тип момиче??

Знам че темата не блести от умнотия, за това ще преглътнем (с френдката с която спорим по този въпрос) кофти коментарите .
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ъм.

Това е рядкост, защото за да си духовит, забавен и да носиш на майтап, трябва да имаш повече от 2 мозъчни клетки.

досега не съм срещнал такова момиче.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    С чувство за хумор да,но чак "цапнати в устата" не мисля

Град
    Знам ли и аз,майна
    Срещал съм такива,дето се мъчат да са забавни,но пускат някакви абсолютно тъпи и безсмислени лиготии.Не ме кефят такива,майна.А пък аз като кажа някой наистина готин майтап,гледат като теле в аптека.Такива женки - на кафево.

Re: далии..

Цитирай Първоначално написано от matty7
    Знам че темата не блести от умнотия, за това ще преглътнем (с френдката с която спорим по този въпрос) кофти коментарите .
    Темата е страшна

Ами аз искам точно такова момиче да имам до себи си

Супер фен
    Чак "цапната", че да не млъква no thanks... Ама и да не е някой снобар, като и кажеш 1 лаф и да се насере права. Много такива момичета има( за примера който ти си дала) И много хора ги харесват.

много зависи в какви граници ще бъде това нещо.

Скайп - dark_elf2

ъм, честно казано.. пуснах темата, щото аз самата съм такава /не да не млъквам и да се правя.. на мене си ми идва от вътре някак../ и с една приятелка се чудим какво точно е мнението на момчета (с мен се държат супер и ме уважават, но проблема е там, че им е много трудно да ми приазнаят че ме харесват (за тези които наистина ме харесват дее..) ). за т'ва се чудим дали пък не ме смятат за една от тях просто ама то при мене е и допълнително объркано , защото освен, че се забавлявам (а и всички около мен) ами и съумявам да разговарям с хората на секви теми. един вид колкото мога да бъда шашава, толкова мога да бъда и сериозна. а на всичко отогоре в училище (8 клас съм) хем ги ръся едни такива бисери, ако ме гледате отстрани ще решите че съм пълно хахо с което няма да ти е скучно, но пък е някво кухо един вид.. и в следващия момент съм отличничка и винаги всичко си знам и подготвям за училище....

та тук се чудим дали момчетата ме възприемат като едиН от тях или просто ги е страх от мене .

ПП: сеа съм сериозна .
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Срещал съм такива,дето се мъчат да са забавни,но пускат някакви абсолютно тъпи и безсмислени лиготии.Не ме кефят такива,майна.А пък аз като кажа някой наистина готин майтап,гледат като теле в аптека.Такива женки - на кафево.
    ами аз пък си падам по такива момчета, дет да можем де се надлафваме ..тръпка ми е . естествено много пъти примерно се е случвало на мене някой да ми се таша*а или да се опита прякор да ми лепне, но тва което аз правя е самоирония и по тоя начин не им пускам фъндъци

.. и за да те да оповергая ще ти кажа, че не се правя на забавна.. да кажем че просто съм артистична натура . Ии да шантава ме наричат, такова е първото впчетление, но това са хората които не познавата истински душевността ми .
    ----------------

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ъм.

Това е рядкост, защото за да си духовит, забавен и да носиш на майтап, трябва да имаш повече от 2 мозъчни клетки.

досега не съм срещнал такова момиче.
    Айде айде, има и умни и с чувство са хумор. Момичетата от моя клас носят на базици, щом почти вс. момчета си играем с презервативи и им ги подаваме и др глупости правим и още не са казали на директорката начи е добре. Е тя знае май ама нищо не казва, ама замесничката е мн смотана, неска прати едно момче при главната, когато го видя с кондома в ръка. Пак то и аз имах, ама го скрих и са оттарвах

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    По темата - такава девойка е златна мина. Т.е. предлага наистина много, обаче трябва да се потрудиш доста за нея. Не е от типа "две мили думи и е твоя". Точно защото общува много, контактува с много хора, и е свикнала на баналнитеопити за свалка. Затова трябва да включиш мозъка тии да измислиш нестандартен начин за свалка. А разбира се който не може веднага и лепва етикета кучка/ку*ва или нещо от сорта.

Какво мисля ли - че ще е перфектната половинка за мен. Къде се намират такива?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мислиш ли, че не се сетих, че говориш за себе си?
    Виж, понякога е готино момичето да е такова, но ако това е непрекъснато и то по много - не, не ме кефи. Кажи първо долколко си такава и тогава можем да ти дадем съвет.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    мислиш ли, че не се сетих, че говориш за себе си?
    Виж, понякога е готино момичето да е такова, но ако това е непрекъснато и то по много - не, не ме кефи. Кажи първо долколко си такава и тогава можем да ти дадем съвет.
    доколко.. доколко, ами когато усетя, че е точният момент и място най-общо казано. естествено това в моето ежедневие е доста често явление, ъмъ показността е за глупавите хора според мен. смисъл, не го правя за впчетлението на някого, а всъщност се оказва че съм спечелила всички... и от там идва един кофти проблем, мой.. с момчетата се прителявам адски много. имат ми доверие; споделят ми, което си е супер, но понякога (доста рядко впрочем) се случва да се влюбя в някой... и не мога да разбера какво му е истинското чувството към мене и се опасявам, че ако попитам дали ме харесва ще проваля всичко . ето в тая област съм леко въздух..
    ----------------

няма да провалиш нищо ако пробваш. В една друга тема беше казала, че се опитваш да спечелиш вниманието на някакъв от твоя клас. Там също ти написах, отнася се същото и за тук.

Скайп - dark_elf2

еми да допадат ми момичетаа с чуство за хумор малко лудички шашави цапнати в устата(наричайте ги както си искате) ама да си имат някаква мярка

Guest
    Не, но се възбуждам от жени с мъди. Странно, нали?

абе, трябва да има мярка.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ooo sъщата работа съм
    If I played you like a toy?

Мамка му.. се едно аз съм я писала тая тема
    Да ти кажа повечето момчета едва ли не ги е страх от нас в смисъъъл контактни, забавни, различни... т.е. трудно се печелят. И повечето тиквеници се отказват още преди да са започнали.. мазна им баница

ПП е*ати рекламите
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

някакви други мнения ??
    ----------------

ем с това цапната в устата нмалко прекали

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ама бунтарееее ти ся за ко го приемаш буквално
    ам наистина мазна им е баницата на тея момчета които се отказват много бурзо преди да са ни опознали
    If I played you like a toy?

дай ми да забавлявам на мен .. и с непозната може би 30 тина мин да и видя интересите и под ножа хаху хихи

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ам наистина мазна им е баницата на тея момчета които се отказват много бурзо преди да са ни опознали
    не го приемам буквално, ама съм си патил от момичета които са "цапнати в устата"
    иначе да, бързо се отказваме понякога ( в повечето случай), но това е защото забравяме факта, че във всеки има нещо красиво и уникално, което обаче трябва да се потърси

Цитирай Първоначално написано от buntar90
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    не го приемам буквално, ама съм си патил от момичета които са "цапнати в устата"
    иначе да, бързо се отказваме понякога ( в повечето случай), но това е защото забравяме факта, че във всеки има нещо красиво и уникално, което обаче трябва да се потърси
    да, точно! това напоследък винаги го забравяте . . .
    ----------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си