.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на December

Фреш фешън

Хай на всички
    Чувала съм,че като те одобрят от Фреш Фешън и после като отидеш за снимки,ти сама трябва да си платиш портфолиото,снимките,грим и т.н.
    Момичета които ходили биха ли ми казали дали наистина е вярно, и колко лв. д/г са платили? Аз май съм чувала за към 100-200,но искам и вашите коментари.

Знам,че темата не е мн за тука,но тука пишат най-много момичета и затова я пускам тука
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на December
    А може да пускате и линкове към някакви истотии или ддз,пак неща за агенцията
    Аз съга търся в чучко Гугъл,но всяко едно мнение или допълнителен линк ще ми бъдат полезни
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Вярно е, ти си плащаш, после те пускат на някакво смс гласуване, там, ако те харесат хората, минаваш нататъкл ни, не знам... Моя бивша съученичка се снима там.
    Колкото до парите запортфолиото на мен ми казаха, че са бая повече. Няма да казвам число, понеже не съм сигурна. Освен това ако се откажеш и прекратиш договора плащаш 1 000 лева неустойка.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Вярно е, ти си плащаш, после те пускат на някакво смс гласуване, там, ако те харесат хората, минаваш нататъкл ни, не знам... Моя бивша съученичка се снима там.
    Колкото до парите запортфолиото на мен ми казаха, че са бая повече. Няма да казвам число, понеже не съм сигурна. Освен това ако се откажеш и прекратиш договора плащаш 1 000 лева неустойка.
    +1, най-добрата ми приятелка също беше приета за там и каза, че всичко си плаща сама.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:P

Преди време в този форум четох за някакво момиче от същата агенция, което било заплашвано от шефовете си, които пък искали да спят с нея.. Незнам до колко е вярно, но във въпросната тема никой не се беше казал нещо добро за тази агенция.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    мм едни от моя град ходиха и казаха ,че се плащало по 100 лв да те снимат за портфолио-то само
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на daru6a1
    http://www.freshfashionbg.com

На сайта има контакти .. телефони за свързване и и-мейл ..

Голям фен

-

Тая фирма е фалшива ... едно момиче от моя клас ходи и много се прецака ... плати около 200 лева и накрая даже не си взе снимките ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако не се лъжа една съфорумка не можеше да се откачи от тази агенция и я заплашваха и я преследваха и накрая и се беше наложило да избяга от града, в който живее и да се върне при родителите си. Предвид това и предивид горното мнение сама си решавай дали да рискуваш...аз не бих.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    ^ Съгласна съм.
    И не съм видяла едно момиче/момче и да си кажа "ее, тя/той е наистина красив/а". Всичките ми изглеждат толкова изкуствени .
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    blg
    фреш фешън не е ли бившия визаж ? където не връщат никой ?
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на Infinity
    Това е възможно най-измислената агенция. Всичко от до ще ти излезе около 1500-1600лв. / всичките фотосесии, които първоначално си плащаш и разни друг куп суми , с които ще те прилъжат /
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Баси чудовищата за тея,брат
    Брях,брях

Мега фен Аватара на ameli
    яката кукла си е научила урока ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

За твое добро ти казвам - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ С тази агенция .. имам една приятелка,която се записа,не стига че плати над 1200 лв и сега никъде не я викат,ами и пак ще трябва да продължава да плаща,защото така пишело в договора... Аз отидох с нея до София,когато я извикаха,ената ми предложи и на мен,но се отказах. Имам снимки на целия договор,които трябва да се подпише .. мога да ти изпратя за да видиш за кво става въпрос.. А отделно един познат и той беше в тая агенция и са го измамили с парите .. Да ти кажа честно - взимат ти парите и нищо не става от теб ( а очакванията са много големи отначало,но уви ..)
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

леле кви са тия глупости..недей се записва , моля те! Няма смисъл да си хабиш парите за снимки и разни тъпотии..можеш да идеш при фотограф и да те снима , става 100 пъти по -качествена снимка.. Недей си пилей парите..чувала съм че всичко сам си плащаш - към 120 лв на снимка или нещо такова ( една моя приятелка се записа там.. ) направиха и 2 снимки -искаха и 240 лв .. и тва беше , после тя искаше да се откаже ама нещо я насметаха.и не знам по добре не се забърквай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си