.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: косаа

косаа

всеки ден си изправям косата но докато отида на училище се разваля заради тъпия вятър ии всеки косъм е на различно мнение .. предложете ми лак пиана вакса или нещо което да ви е помогнало
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    [На Метри От Земята]
    Сега времето е много влажно и ако си с по- непокорна косица.. няма спасение колкото и лак да използваш.. иначе Тафт мисля. че са си много добри :P
    Просто аз

Супер фен Аватара на cookie_master
    косата ти ще заприлича на гъз
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    няя спасение и аз имам същия проблем от тая влага
    Hostis Honori Invidia

ми няма да се изправяте бе кифли .. не само правата коса е хубава

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    еми бухто [TheVoice] аз се харесвам само с изправена коса
    Hostis Honori Invidia

мхм, голям проблем. Скоро гледах някакъв шампоан на фруктийс, предпазващ косъма от влага, незнам колко помага обаче. Мойта коса е доста непокорна, на всичкото отгоре е къса, и като бухне и се накъдри става ужасно, мн й се нервя ня косата! с лак също няма голямо спасение. А между др си взех лак пак на Гарниер, дето го рекламираха, страхотен е, косата седи мека все едно нищо не си и слагала

Супер фен Аватара на sunshine955
    шампоан на фруктийс, предпазващ косъма от влага ?
    който е ползвал нека сподели

Град
    Пловдив
    Глис имат хубави балсами без отмиване
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от TheVoice
    ми няма да се изправяте бе кифли .. не само правата коса е хубава
    това че се изправяме ни прави кифлии
    добра логика
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    шампоан на фруктийс, предпазващ косъма от влага ?
    който е ползвал нека сподели
    абе оня ден го гледах, ама не се сещам кой точно беше, тея дни ако ходя до пикадилито ще погледна

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Боже колко мъка има по тоя свят. Кога ще отмине тая мода с правите коси, защо всички си мислят че са мноо яки като се изправят? Да сте видяли някое момче да му пука дали косата ти е права и ли леко кривната/ ? Тва са си някви ваши филмчета се филмирате. Факт е обачи чи като си грозна правата коса няма да те направи по красива...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Боже колко мъка има по тоя свят. Кога ще отмине тая мода с правите коси, защо всички си мислят че са мноо яки като се изправят? Да сте видяли някое момче да му пука дали косата ти е права и ли леко кривната/ ? Тва са си някви ваши филмчета се филмирате. Факт е обачи чи като си грозна правата коса няма да те направи по красива...

Супер глупаво изказване!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ей момиче иди се прегледай моля те. Това е форум казвам си мнението без да обиждам нали спазвам правилата. Като не ти харесва какво пиша не давай коментар, защото не си права. Като искаш дай мнение, но да е смислено и по ТЕМАТА

bilqnavod .. не всички гледат модата и затова си изправят косата на някои им отива да са с права коса .. затуй си я изправят !

доста тъпо изказване .. да
    Pitt

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Ей момиче иди се прегледай моля те. Това е форум казвам си мнението без да обиждам нали спазвам правилата. Като не ти харесва какво пиша не давай коментар, защото не си права. Като искаш дай мнение, но да е смислено и по ТЕМАТА
    Всъщност е права.. по твоята логика дай никой да не се поглежда, защото "няма да стане по- красив", аз също мисля, че изказването ти е доста глупаво.
    А и на повечето момчета им прави впечатление. Но все пак не всички се изправят, заради "момчетата"... разсъждаваш много странно. Човек трябва да се харесва, и ако мацката се харесва с права коса какво?
    А и ми е много интересно какво разбираш под красота, ако прическата на прави хората по- красиви не се ли замисляш, че тези мацки по кориците на всички списания ще са без "прически". Замисли се малко... красотата е комплексна.. не е само едно симетрично лице и 48 килограмово тяло (примерно).
    Все едно да кажеш да не се гримират, защото няма да станат по- красиви; да не си купуват модерни дрехи, защото е тъпо... Мисли, миличка...

Супер фен Аватара на nymphadora
    попринцип моята коса е страшно бухнала и непокорна и аз преди се изправях,но много се изтощи и стана на нищо и реших,че щом не може да е права,ще я правя къдрава и засега съм си доволна е,не издържа много на влагата,но е по добре от преди.също така ползвам маската с тривитаминола и става много хубавка и лъскава

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    попринцип моята коса е страшно бухнала и непокорна и аз преди се изправях,но много се изтощи и стана на нищо и реших,че щом не може да е права,ще я правя къдрава и засега съм си доволна е,не издържа много на влагата,но е по добре от преди.също така ползвам маската с тривитаминола и става много хубавка и лъскава
    как я правиш къдрава? с пяна, на плитки??????????

аз ползвам лак "Garnier" с бамбук и съм доволна

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    как я правиш къдрава? с пяна, на плитки??????????

Ами попринцип косата ми е начупена и е предразположена към къдрене.Докато е влажна и слагам пяна или гел и я връзвам на кокче.Другия вариянт е,като я оставям да си изсъхне естествено (без сешоар) и тя си се накъдря и става една обемна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си