всеки ден си изправям косата но докато отида на училище се разваля заради тъпия вятърии всеки косъм е на различно мнение .. предложете ми лак пиана вакса или нещо което да ви е помогнало
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Сега времето е много влажно и ако си с по- непокорна косица.. няма спасение колкото и лак да използваш.. иначе Тафт мисля. че са си много добри :P
Просто аз
няя спасение и аз имам същия проблем от тая влага![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
ми няма да се изправяте бе кифли .. не само правата коса е хубава
еми бухто [TheVoice] аз се харесвам само с изправена коса![]()
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
мхм, голям проблем. Скоро гледах някакъв шампоан на фруктийс, предпазващ косъма от влага, незнам колко помага обаче. Мойта коса е доста непокорна, на всичкото отгоре е къса, и като бухне и се накъдри става ужасно, мн й се нервя ня косата!с лак също няма голямо спасение. А между др си взех лак пак на Гарниер, дето го рекламираха, страхотен е, косата седи мека все едно нищо не си и слагала
шампоан на фруктийс, предпазващ косъма от влага ?
който е ползвал нека сподели
![]()
Глис имат хубави балсами без отмиване
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
това че се изправяме ни прави кифлииПървоначално написано от TheVoice
![]()
добра логика
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
абе оня ден го гледах, ама не се сещам кой точно беше, тея дни ако ходя до пикадилито ще погледнаПървоначално написано от sunshine955
Боже колко мъка има по тоя свят. Кога ще отмине тая мода с правите коси, защо всички си мислят че са мноо яки като се изправят? Да сте видяли някое момче да му пука дали косата ти е права и ли леко кривната/![]()
![]()
? Тва са си някви ваши филмчета се филмирате. Факт е обачи чи като си грозна правата коса няма да те направи по красива...
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bilqnavod
Супер глупаво изказване!
Ей момиче иди се прегледай моля те. Това е форум казвам си мнението без да обиждам нали спазвам правилата. Като не ти харесва какво пиша не давай коментар, защото не си права. Като искаш дай мнение, но да е смислено и по ТЕМАТА
bilqnavod .. не всички гледат модата и затова си изправят косатана някои им отива да са с права коса .. затуй си я изправят !
доста тъпо изказване .. да![]()
Pitt
Всъщност е права.. по твоята логика дай никой да не се поглежда, защото "няма да стане по- красив", аз също мисля, че изказването ти е доста глупаво.Първоначално написано от bilqnavod
А и на повечето момчета им прави впечатление. Но все пак не всички се изправят, заради "момчетата"... разсъждаваш много странно. Човек трябва да се харесва, и ако мацката се харесва с права коса какво?
А и ми е много интересно какво разбираш под красота, ако прическата на прави хората по- красиви не се ли замисляш, че тези мацки по кориците на всички списания ще са без "прически". Замисли се малко... красотата е комплексна.. не е само едно симетрично лице и 48 килограмово тяло (примерно).
Все едно да кажеш да не се гримират, защото няма да станат по- красиви; да не си купуват модерни дрехи, защото е тъпо... Мисли, миличка...
попринцип моята коса е страшно бухнала и непокорнаи аз преди се изправях,но много се изтощи и стана на нищо
и реших,че щом не може да е права,ще я правя къдрава
и засега съм си доволна
е,не издържа много на влагата,но е по добре от преди.също така ползвам маската с тривитаминола и става много хубавка и лъскава
![]()
как я правиш къдрава?Първоначално написано от nymphadora
с пяна, на плитки??????????
Първоначално написано от fluffka1
Ами попринцип косата ми е начупена и е предразположена към къдрене.Докато е влажна и слагам пяна или гел и я връзвам на кокче.Другия вариянт е,като я оставям да си изсъхне естествено (без сешоар) и тя си се накъдря и става една обемна![]()