Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
Ей момиче иди се прегледай моля те. Това е форум казвам си мнението без да обиждам нали спазвам правилата. Като не ти харесва какво пиша не давай коментар, защото не си права. Като искаш дай мнение, но да е смислено и по ТЕМАТА
Всъщност е права.. по твоята логика дай никой да не се поглежда, защото "няма да стане по- красив", аз също мисля, че изказването ти е доста глупаво.
А и на повечето момчета им прави впечатление. Но все пак не всички се изправят, заради "момчетата"... разсъждаваш много странно. Човек трябва да се харесва, и ако мацката се харесва с права коса какво?
А и ми е много интересно какво разбираш под красота, ако прическата на прави хората по- красиви не се ли замисляш, че тези мацки по кориците на всички списания ще са без "прически". Замисли се малко... красотата е комплексна.. не е само едно симетрично лице и 48 килограмово тяло (примерно).
Все едно да кажеш да не се гримират, защото няма да станат по- красиви; да не си купуват модерни дрехи, защото е тъпо... Мисли, миличка...