Cosmopolitan и JOY, а BRAVO и Хай Клуб заради плакатите![]()
Идвете, които са ти казали ги събирам + Joy, КОСА (май така се казваше), Журнал .. ;д
иначе зависи за какво ги искаш тия списания .. има и от типа за музика, филми и такива работи .. Хай клуб, Браво, Нов фолк, Story, Блясък .. не ги знам особено много ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Cosmopolitan![]()
някой,който си купува Harper's BAZAAR,може ли да ми каже,защото още не е излязъл януарския брой :? или евентуално кога ще го пуснат по бутките
Съгласна съм. Космото е толкова ограничено издание, със толкова блудкави и повърхностни теми, че като прочетеш един брой, няма нужда да го купуваш повече.Първоначално написано от Briseis
Е, не Cosmo не е глупаво списание. Да не казвам, че то е едно от най- четените списания в целия свят. Има си всичко, но все пак това си е твое мнение. Лично аз (а и майка им, тя също им е фенка) събирам Cosmo, JOY и отскоро Glamour, но то не е от задължителната програма. Наистина някои статии се повтарят, и не за друго, ами защото главната редактора на Glamour, преди беше в Cosmopolitan.![]()
По-добре Cosmopolitan.Аз лично събирам Браво и Хай клуб.
Баззара излиза към края на месеца.Някъде от към 25-26 със сигурност ще можеш да го намериш.Първоначално написано от Tallulah
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
аз мислех,че в края на месеца излиза броя за следващия месец и се чудя защо няма още януарския...
мерси много :)
Joy е много интересно. Но все пак зависи какво точно искаш да има в списанията,които ще събираш.
Може би Joy е добър избор![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Cosmo или Vice![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Elle
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
+ 1. Не съм пропускала брой от 2004Първоначално написано от 4o4ina
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
КОСМО![]()
първо бях луднала по joy, но после преминах на cosmo, определено cosmo-то ми харесва повече
Fuck you You fucking Fuckers
Първоначално написано от December
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, Teen Vogue. (sun) Имам 1 американски брой. :P Готино е, да. Иначе съм за Космополитан.
I'm inlove with a criminal...