космо/гламър/джой ..едни и същи са ми, като цяло![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Ъм, това да си поставиш за цел да събираш нещо ей така, да има там, не беше ли в една по-ранна възраст? Щото въпросът си ми звучи като на момиченце. А момиченцата по-добре да си събират салфетки, отколкото Космо.
Лично аз Космо не го харесвам, щото въртят, сучат и 80 процента от написаното е за секс, та в тоя смисъл ми е ограничено като идеи. Иначе Джой и Гламър си ги купувам редовно и не съм изпуснала брой, но не защото съм почнала с идеята да събирам нещо, а защото си ми харесват. Имат си по малко от всичко.
Съвет - събирай нещо не заради самото събиране, а заради това, че това, което четеш/правиш/т.н наистина ти харесва.
HARPER'S Bazaar , JOY ,Cosmopolitan : )Gracia - NEVER !!!
Joy
Cosmopolitan
това са най-предпочитаните , аз лично напоследък си купувам Joy. (:
HARPER'S Bazaar
ELLE
MODA
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Cosmopolitan е най-доброто според мен от JOY / Cosmopolitan / Glamour
To infinity and beyond.
HARPER'S Bazaar и ELLE.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Glamour![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Понякога си купувам Cosmopolitan.
Иначе си тегля от Интернет Seventeen, намирам го за по-добро от списанията за възрастни. Имам и един брой на Sugar, и това списание е адски яко (като махнем Дисни звездите, чуждите списания направо отвяват Браво и Хай Клуб)
Joy и от време на време Cosmo, но редовно Bravo/германското/...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
cosmopolitan !
Hostis Honori Invidia
космополитан попринцип е готино,но в него преобладават статиите за секс. елле джой и гламор в това отношение са по-хубави, защото имат от всичко по малко, мода,козметика,хороскопи,с кс,любов и т.н. тва е моето мнение. аз лично купувам който брои ми хареса на което и да е списание.най-добре ще бъде ако си купиш и четирите и ги прочетеш-което ти хареса най-мн, това да събираш,защото все пак всеки има различен вкус.никой не може да ти препоръча какво да харесваш![]()
Първоначално написано от ElinoOor
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не си купувам много списания..Имам няколко броя на Elle и май един на Cosmopolitan ( незнам дали така се пише)
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Космо ;; Браво ;; Хай Клуб
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
- Cosmo
- JOY
- Glamour
>> са ми основните списания, които купувам .. ;дд
>> отделни бройки имам от:
- АННА .. не е кой знае какво ..
- Grazia ми се иска да го видя какво представлява ..
- КОСА се казваше преди списанието сега е променено малко ..
п.п. искам и още списания, но се чудя кои са интересни ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
JOY- много интересно списание
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Cosmopolitan , JOY, Glamour,Хай Клуб,Браво![]()
(h) Me (h)