.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Тема: ХоХоХо :д

Мега фен Аватара на Hilary_
    искам любов

Град
    Roma, Italia
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Екстеншъни за коса, и май ще си ги получа.

аз искам лаптоп или мп4 или нз немога да реша още [/color]

poprincip bqh navita za sony ericsson satio am da dam 1200 za edin GSM lv ....
    i za tva iskam Nokia 5530 bql ... i ve4e sam go pora4ala i utre pristiga i go vzimam ... posle 6te pi6a otzivi za nego ako nqkoi go interesuva

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Само приятеля ми да обича все така

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Преса - която утре купувам, но тя си е с мои пари, от майка ми малко дрешки и няколко парфюма, от тате. . кеш или нов телефон, но май съм повече за парите, от вс други пари, а от слънцето вече си го знам подаръка /защото аз му казах какво да ми купи / и така. . повече усмивки и много любов е най-важно
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    Цитирай Първоначално написано от adskoty
    Искам нов фотоапаратрно незнам къф
    според мен канон са най-добрите.. но зависи какъв клас, с каква цел и т.н. ти трябва.. пиши лично,ако те интр
    Абе мани ти канон да са най-добрите, ако става дума за професионален, а не някоя сапунерка, NIKON е истината.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Парички и нов калъф за телефона.
    Друго не исках, защото си имам всичко. Е, естествено, че утре съм на шопинг, но просто няма как

Мега фен
    Искам Дядо Коледа да ме дари с любов, да не съм толкова лакома, с хубаво тяло, повече верни приятели и хубави мигове. : ))) И да нямам повече такива разочарования по отношение на момчетата... Искам готино и симпатично момче, което да ме обича, разбира и приема такава, каквато съм. Знам, че е невъзможно и че всички момчета са боклуци, но това не ми пречи да си мечтая. ((: Искам да не оставам винаги сама точно тогава, когато най-много се нуждая от някого до себе си. Желая да съм по-сдържана, спокойна, да се отнасям по-добре с мама, защото тя не заслужава това, което ѝ причинявам. Не искам да съм толкова нервна и избухлива, това носи само минуси. Дано новата 2010 ми донесе всичко това.
    Плюс билет за AC/DC, ботуши и дънки.

едни ей такива готини слънчеви очила:
    http://www.public-republic.com/wp-co...09/gucci_1.jpg
    и нещо подобно:
    http://www.raffaello-network.com/ite...170075accp.jpg
    ии нова пресаа :P

П.П. може и още нещо да измисля

искам един як пич под елхата с рози и бомбони
    Бях пияна, когато си написах ника.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Искам Дядо Коледа да ме дари с любов, да не съм толкова лакома, с хубаво тяло, повече верни приятели и хубави мигове. : ))) И да нямам повече такива разочарования по отношение на момчетата... Искам готино и симпатично момче, което да ме обича, разбира и приема такава, каквато съм. Знам, че е невъзможно и че всички момчета са боклуци, но това не ми пречи да си мечтая. ((: Искам да не оставам винаги сама точно тогава, когато най-много се нуждая от някого до себе си. Желая да съм по-сдържана, спокойна, да се отнасям по-добре с мама, защото тя не заслужава това, което ѝ причинявам. Не искам да съм толкова нервна и избухлива, това носи само минуси. Дано новата 2010 ми донесе всичко това.
    лелеее ти направо ме разби аз съм същата се1 ме описа честно
    sladkata_ani4ka

Град
    Neverland
    искам Конвърс и секси батко..
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Това май всички го искаме

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    ...Плюс билет за AC/DC,
    DC са ебаси машините, честно!
    Правят наистина грандиозен спектакъл. Ангъса все едно не е мръднал вече повече от 25 години, скача и се мята по сцената с невероятен заряд. И вкарват наистина мощен пауър в цялата публиката.
    Озвучаването им е няма такова - по-добро и от на Металика (според мен).
    Тази година бях, догодина пак! Да са живи и здрави още много години и да радват безбройните си фенове!
    I'll take your brain to another dimension

Град
    В сърцето му!

We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си