- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХоХоХо :д
искам любов![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Екстеншъни за коса, и май ще си ги получа.![]()
аз искам лаптоп или мп4 или нз немога да реша още![]()
[/color]
poprincip bqh navita za sony ericsson satio am da dam 1200 za edin GSM lv....
i za tva iskam Nokia 5530 bql... i ve4e sam go pora4ala i utre pristiga i go vzimam ... posle 6te pi6a otzivi za nego ako nqkoi go interesuva
![]()
![]()
![]()
![]()
Преса - която утре купувам, но тя си е с мои пари, от майка ми малко дрешки и няколко парфюма, от тате. . кеш или нов телефон, но май съм повече за парите, от вс други пари, а от слънцето вече си го знам подаръка /защото аз му казах какво да ми купи/ и така. . повече усмивки и много любов е най-важно
![]()
Парички и нов калъф за телефона.
Друго не исках, защото си имам всичко. Е, естествено, че утре съм на шопинг, но просто няма как![]()
Искам Дядо Коледа да ме дари с любов, да не съм толкова лакома, с хубаво тяло, повече верни приятели и хубави мигове. : ))) И да нямам повече такива разочарования по отношение на момчетата... Искам готино и симпатично момче, което да ме обича, разбира и приема такава, каквато съм. Знам, че е невъзможно и че всички момчета са боклуци, но това не ми пречи да си мечтая. ((: Искам да не оставам винаги сама точно тогава, когато най-много се нуждая от някого до себе си. Желая да съм по-сдържана, спокойна, да се отнасям по-добре с мама, защото тя не заслужава това, което ѝ причинявам. Не искам да съм толкова нервна и избухлива, това носи само минуси. Дано новата 2010 ми донесе всичко това.
Плюс билет за AC/DC, ботуши и дънки.![]()
едни ей такива готини слънчеви очила:
http://www.public-republic.com/wp-co...09/gucci_1.jpg
и нещо подобно:
http://www.raffaello-network.com/ite...170075accp.jpg
ии нова пресаа :P
П.П. може и още нещо да измисля![]()
искам един як пич под елхата с рози и бомбони![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
лелеее ти направо ме разби аз съм същата се1 ме описа честноПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
искам Конвърс и секси батко..![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Това май всички го искамеПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
DC са ебаси машините, честно!Първоначално написано от PinkFloydSound
Правят наистина грандиозен спектакъл. Ангъса все едно не е мръднал вече повече от 25 години, скача и се мята по сцената с невероятен заряд. И вкарват наистина мощен пауър в цялата публиката.
Озвучаването им е няма такова - по-добро и от на Металика (според мен).
Тази година бях, догодина пак! Да са живи и здрави още много години и да радват безбройните си фенове!![]()
I'll take your brain to another dimension
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.