.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Разяснете ми

Ясно е за комуникативността, рекламирането и привличането на клиенти, въпросът ми е какво точно трябва да се прави на тази длъжност?
    От бая време насам гледам, чета, опитвам се да разуча разни неща за маркетинга,пиара и все неща, свързани с тях. Преглеждам и обявите за работа не за мен в момента, а попринцип да видя какво се търси,какви са изискванията, как се работи...абее..въобще всичко свързани с всякакви рекламни неща.
    Та ако може да ми обясните точно за тази обява какво аджеба се прави.

Интересно ми, май, защото мацката ми прати толкова дълъг емайл.
    Можеше да бъде точно,кратко и ясно....
    Хем е обеснила супер подробно всичко, хем аз пак не схващам нужното....
    [quote]Здравейте,

Работата към DHS е в областта на един от най-бързо развиващите се сектори, този на електронната търговия и е интернет маркетинг от ново поколение. Начинът на работа и компанията тепърва навлизат и се развиват в България, информацията е много обширна, препоръчвам ви да я прочетете внимателно.

Ето я в систематизиран вид:

ЗА КОМПАНИЯТА

Компанията Discount Home Shoppers /DHSC/ е Световен online Търговски център, с 12 годишно международно присъствие в областта на електронната търговия. Обединява производители и потребители от 61 страни които работят и пазаруват заедно онлайн. Търговските сайтове на известни марки като Nike, Timberland, Dell, Bottega Verde, хотелска верига Sheraton, Skype и много други са включени в търговския център. Тепърва навлиза и се развива в България и нашата цел е да го допълваме с наши български фирми за стоки и услуги /тук подчертавам, че няма ограничение - екипа е международен и вие може да изберете да работите с чужди фирми и партньори/. Разгледайте всички включени страни и магазини от тук/ ползвайте падащото меню за да изберете страна, а в ляво Full store list са списъците с магазини/

https://www.clubshop.com/mall/BG/

ЗА РАБОТАТА

Основната цел и работа на нашия екип е да развиваме пазара за електронна търговия в България по един легален начин. Работим в няколко направления - допълване на Търговския център с фирми за стоки и услуги, както онлайн, така и офлайн, реклама на магазините и осигуряване поток от потребители, водене на кореспонденция, разширяване на мрежата за България. /Тъй като в последно време интернет е залят от предложения за инсталиране на програми и кликане - държа да подчертая, че работата в DHS е сериозен организационен маркетинг, контактите с фирми и хора са реални!/

ЗА НАЧИНЪТ НА РАБОТА

Работим в екип, основно чрез интернет. Всички колеги сме свързани - точно както в един офис, но online. Работим със системи на високо технологично ниво. На всеки е предоставен Контролен панел за работа, снабден с всички необходими маркетингови инструменти, бизнес отчети, работещи практики, статистики, направления, поддръжка, лична web страница от която работите с потенциални клиенти и партньори, онлайн обучение по маркетинг.

Не се изисква обвързаност с работно и населено място. Няма фиксирано работно време. Всеки сам организира работния си процес. Средството за общуване с колегите е Skype. За да се справяте успешно е нужна добра компютърна грамотност, английски – работно ниво, много добра комуникация.

Работи се с хора и фирми от различни градове, изисква се коректно и професионално отношение!

ОБУЧЕНИЕ

Обучението представлява онлайн маркетинг курс в 10 нива. Курсът ви въвежда стъпка по стъпка в работата. Всяко ниво си има определени задачи за изпълнение, които са пряко свързани с работата и завършва с тест. Обучението ще ви помогне да се научите да работите чрез Контролния панел, да следите и оперирате чрез различните бизнес рапорти, на базата на чиито данни организираме работния си процес.

ИНВЕСТИЦИЯ:

Инвестиционната такса за България, която покрива и разходите по обучението е в размер на 105лв /това е списък с всички страни и таксите приравнени в съответната валута/. http://www.clubshop.com/fees/full.xml, всеки сътрудник заплаща и месечна такса от 41лв, до получаване на първите си приходи, в последствие бива удържана от дохода за предходния месец. Сумата се превежда по електронен път, формата изглежда така:

https://www.clubshop.com/cgi/appx.cg...nsorID=4479819

като ви се дава възможност, ако в срок до 30 дни прецените, че не може да се справите с работата, ви се връща цялата внесена сума обратно по картата след попълване на съответен формуляр, намиращ се в Контролния ви панел.

ДОХОДИ

Възможностите за развитие на практика са неограничени и са в международен план.

Приходите които получавате са за обем извършена работа. Това са основните начини за генериране на печалба:

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    черинке, я разучи изкуството на носене на 4 чинии и 5 халби едновременно и не се измъчвай

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    черинке, я разучи изкуството на носене на 4 чинии и 5 халби едновременно и не се измъчвай
    Тя ще завърши до 5-6 години техникум по облекло и ще може да работи като продавач-консултант в магазин за дрехи, или по специалността - като шивачка.
    Grumpy old madman

Град
    гр. Пловдив
    Благодаря за компетентността.

Много ме кефят хора, които са се научили да носят "4 чинии и 5 халби едновременно" и си мислят, че знаят всичко за живота.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Хубавото е, че всеки път ме изумяваш с новите и нови висоти на интелекта си

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    гр. Пловдив
    Попринцип постът ми не беше насочен конкретно към теб.
    За мен сервитьорството не е работа, а унижение.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Маркетинга не е нито реклама, нито продажба.
    Маркетинга се занимава с внимателно проучване на пазара, на клиентите, на конкуренцията, на слабите и силните им страни.Маркетинга си служи с т.н маркетингов микс - мeтоди и стартегии за реклама, ценова политика, продукт, създаден според нуждите на определена група клиенти, с пласмент и тн.

Целта на маркетинга е да направи усилият по продажби ненужни.Маркетинга и продажбите са съвсем различни неща - първото проучва и създава продукт, насочен и съобразен с клиентите, второто предлага вече произведен продукт с помоща на агресивна политика по продажби - често и манипулации и разнообразни методи.

Интернет маркетинга е нов вид, съобразен с времето, в което живеем.Свързан е с информатика, психология,философия,логик а, икономикс, статистика и тн.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Попринцип постът ми не беше насочен конкретно към теб.
    За мен сервитьорството не е работа, а унижение.
    Сервитьорството е най-вече удоволствие. Защото общуваш с различни хора. Унижение е за хората, които не знаят как да работят. Защото ако знаеш как да се държиш с различните хора, те няма дори и да си помислят да те унижат. Единственото тъпо нещо е, че до голяма степен отношението на хората към теб зависи от изпълнението на хората в кухнята, но дори и те да сгрешат, ако си знаеш работата пак можеш да замажеш положението и да обърнеш нещата в своя полза. Тъпо е да угаждаш на всички прищявки на префърцунени лели, НО както 100 пъти написах, ако си знаеш работата ще знаеш, че те ще останат още час-два, ще си тръгнат и повече няма да ги видиш. А точно тези префърцунени лелки коренно се променят, когато изпълниш всички прищявки точно.

На тази тема мога да споря много

За твоя въпрос не мога да помогна в момента, но ... се пише Имейл (е-mail)

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Отговорите са по-забавни дори от темата.
    Grumpy old madman

Град
    София
    Забавно ще е утре на контролната точно по това.
    Dwight D. Eisenhower

Ама да не забравиш, че е Економикс, а не Икономикс.
    Grumpy old madman

Град
    София
    срам, срам :Д.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    гр. Пловдив
    Да, знам, емайла е на зъбите.
    Ироничното е, че аз чета тази лекция на другите хора когато сбъркат.

JimmyGestapo, благодаря, все пак. И на мен ми мина през ум това.

луда ли си МАААААА никога няма да седна да ти чета глупоститее
    който търси - намира . ^^

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Смея се с пълно гърло. Черинке, само да те светна, че нещото, което искаш да ти се обясни в някаква тема в някакъв форум се учи с години и има специалности за висше образование с подобна или същата насоченост. Така че е абсурдно
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Смея се с пълно гърло. Черинке, само да те светна, че нещото, което искаш да ти се обясни в някаква тема в някакъв форум се учи с години и има специалности за висше образование с подобна или същата насоченост. Така че е абсурдно
    Не е така! Българите сме специалисти по всичко. От 2002 насам всички са специалисти по маркетинг и интернет.
    Grumpy old madman

Град
    гр. Пловдив
    Да, пак ще се повторя: благодаря за компетентността.

Грешка е, явно, да се интересувам от нещо и да търся където каквато и както мога информация...

някакъв форум
    Еми, да.
    Форумът вече не е това, което беше...

Град
    А преди какво е бил да ме светнеш ? Академичен форум на професори ? Всъщност дали знаеш кой стои срещу теб и дали не стои по-добре образован човек от теб ??
    След като ти казвам, че не е добра идея да се "образоваш" от форум, значи наистина не е. Ако искаш да разбереш що е вкратце маркетинг си купи някоя христоматия за университет от няколко стотин страници и прочети. Ако искаш да знаеш какво значи думата - провери в тълковен речник. Ако искаш да си добър маркетинг и пи-ар кадър - завърши такова висше образование.
    Но да се "образоваш" от форум е меко казано смешно. И да, това е компетенция в случая.

Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    natural born managers also
    ама най-разбираме от политика
    Grumpy old madman

Град
    гр. Пловдив
    Оффффффффф, защо си толкова сигурен, че САМО и ЕДИНСТВЕНО чакам на НЯКОЙ в, както каза, "някакъв форум" да ме "святка" за всичко.

Просто минавах от тук и реших да видя как е положението.

Във всеки форум има по няколко човека, които са готови да ти предадат материал за 5 години висше в няколко абзаца.

А иначе обявата е класика...
    Grumpy old madman

Град
    София
    това ще го приема като лична обида
    Dwight D. Eisenhower

Град
    гр. Пловдив
    ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА

по къв начин да ти обесня, че смятам и искам да се занимавам с това, а съм зле откъм информация и от всичко и за мен всичко що шава и има мнение, и се чете, и се слуша е от значение, дори това да е форума...

дали ще седна да пия кафе с приятели и ще ги попитам какво знаят и знаят ли въобще нещо по въпроса, дали тук ще попитам - същия хуй е, е правя го навсякъде, дори с хора, които са завършили и им предстои да завършат
    Нормално е да не могат да ми кажат всичко, щото друго си е да го изучаваш сам и да се занимаваш сам с това.

просто темата ми е написана глупаво, малко се изложих, ама и мнението ти го приех някак си не на място, щото колкото и да съм тъпа, виждаш кво е положението и тук, и навсякъде, и как да си позволя в тоя шибан форум да се надявам на нещо.

от 1000 мнения 1 е свястно и нормално.
    Е, тук се надявах на точно това 1 мнение.......

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ама аман!

Град
    Прекрасно й го обясни. Ще получиме още един "ценен" кадър

Град
    София
    Маркетингът е хуманна дейност, насочена изцяло да угажда на клиентите (почти безкористно), поне така го изкарват в учебника ми.

Така че аз отивам да уча, за да стана по-добър човек.

Не чупете хатъра и на черинка!
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си