- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли от витаин ц да ...
може ли от витамин ц да ми закаснява менстоацията ( на 14 съм водя полов живот и имам менстроация )??
Може да ти закъснява менстрОацията от витамин C.![]()
..Първоначално написано от miloto95
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оффф хилари защо им се дразниш се на тея... некой ден ще има и тема "аз съм момче на 10, ама една от гаджетата е бременна, а аз съм болен от спин.."
Няма какво да се прави нека правят к'вото знаят нали знаеш че никои не се интересува от критиката, а пък и в крайна сметка си остава за тях...
.. жалко, но е вярноПървоначално написано от sifon4o
Просто като ги чета и не мога да си затворя очите въпреки,че по този начин предизвиквам само злоба у другите към мен (повечето пъти безпричинна) просто не мога ей така да си кажа "какво толкова нали не съм аз" ..
както и да е да не развалям темата на момичето ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
честито !
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Много си тъпа, сто потни негара да те чукат.
КОЙТО НЕ МЕ ХАРЕСВА ДА СИ НАБИЕ ЕДИН ФИШЕК В ГЪЗА!!!
стига бе ... това и е мечтата сигурноПървоначално написано от prelastenata
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Oww bePreporu4vam ti da piesh 30 hap4eta na minuta
![]()
PP.Soryy bugna mi se kompa i pisha na latin ;(
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Абе щом витамин С-то влияе на менстрОацията, дали влияе и на интелекта ? Явно големите количества витамин С са я превърнали в неграмотно келешче![]()
De-Phazz - Anchorless
Da ti kaja 4esno preporu4vam gi sus Shopska salata![]()
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Да, и аз като го писах се замислих,че е възможно.Първоначално написано от Macallan
![]()
Vichko0o направо е изпразнила 2-3 аптеки с витамин Ц ( ако съдим по "интелекта" ) ..
КОЙТО НЕ МЕ ХАРЕСВА ДА СИ НАБИЕ ЕДИН ФИШЕК В ГЪЗА!!!
Пийни още едно Витамин Ц хептен ти помогне да поумнееш две идеи, че си дрънчащо куха.![]()
Отиди до аптеката и си кОпи цял кашон Витамин Ц, че да нямаш менстрОация до края на живота си.![]()
![]()
тъпо, малко миндилче!Първоначално написано от miloto95
<N>
Може да (: и от антибиотици (: Щях да се възмутя от това,че си '95 и вече го правиш ма тя твойта е толкова заминала отдавна,че няма нужда да се възмущавам дориПървоначално написано от miloto95
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
мс че поне 1 човек ми отговори на въпроса
Може - но само ако си пила в големи количества и ефектът ще е за ден-два не повече.
А относно менстрОацията - за съжаление всеки следващ набор става все по-неграмотен, за което оправдание просто няма![]()
![]()
![]()