- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Котка + Куче
Абе хора винаги се чудя щото видях от Вбох7 няколко клипчета за куче и котка как се ... Може ли да ми кажете кво излиза след това - имам предвид кучо-котка или там няква простотия![]()
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
+++Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ТИ СЕ ПОЛУЧАВАШ !Първоначално написано от Cheese
De-Phazz - Anchorless
а ако кон наебе жена ко ше излeзе? кентавър?Първоначално написано от Cheese
мн си зле![]()
![]()
Виж се в огледалото и ще разбереш какво се получава - недоразумение на природата.![]()
Нищо, ако кон еба майка ти ко ще излезе, а сетих се ТИ!!!
става едно такова като теб.Първоначално написано от Cheese
<N>
Сирене ако бях на теб... досега да ги бях накарал сами да млъкнатама нешо ти дойдаха в повечко хахах
Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
Everything it`s possible !
С различен брой хромозоми са... как очакваш да се получи нещо? Бахти простите хора честно :X
GTA Stunting
Бебе слонче![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Уаууу колко си оригинален въобще не повтаряш хората които са писали по-нагореПървоначално написано от dakata123
![]()
We ride here!
Не учите ли това в твоето училище? Или още не сте стигнали до там?
Какво го лъжете момчето беее??? Естествено че КучоКотка ше излезне (Ще има глава на куче ама ще мяука и ше мърка)![]()
dakata123 лапенце , млъкни шот ти си мамино детенце , педалче малко гейче ... ше говори за майките на хората ... недорасъл недък ... шибаняк !!!Първоначално написано от dakata123
.... та по темата , най-вероятно котката може да умре защото по размери на тялото на котката е по-малка ... както е и при кучетата по-малко куче не може да се заплодява от по-голямо ... по-малкото ще умре ... така е и при тези 2 животни ;
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от Tim
![]()
![]()
Кефиш ли са, или да. Аз си пиша моето мнение, другите какво са казали не ме интересува, те си имат свое и си го изразяват по свой си начин.Първоначално написано от Outcast
"Ха-ха, куче-котка - много "забавно"!"
Хм не е точно така както ако по-голямо по размер куче заплоди по малко. Кръстоска между куче и котка е невъзможно поради несъвместимост на генетичния материал.Първоначално написано от Valento