.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Знаете ли???

Искам да попитам за оргаметрил, миналия месец ми дойде на 29 винаги ми закаснява и на 8 ще сам в цикал а не искам, казаха ми да го пия 5 дни по едно хапче преди да ми доиде и така ще го забавя, след като го спра щяло да ми дойде. Някои ползвал ли го е и по каква схема и имали странични реакции при прием за 7дни само за да го забавя малко???
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Това е стар продукт, който е с доста по-високо съдържание на хормони от нужното! Не се занимавай с глупости!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

И защо не искаш да ти дойде ! По добре да отидеш на лекар за да ти предпише нещо което ще е безопасно за теб! Недей сама да пие нищо!

Мега фен Аватара на ameli
    ще изтраеш без секс една седмица ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

каква ли трябва да е причината, че да искаш да направиш нещо, за което след това може да съжаляваш..?

Защо трябва да объркваш организма си само заради 1 ден.. нз
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DrSmurph
    Това е стар продукт, който е с доста по-високо съдържание на хормони от нужното! Не се занимавай с глупости!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аз съм ползвала Оргаметрил и нищо ми няма ! Започни да пиеш хапчетата малко преди да ти дойде и когато спреш да ги пиеш цикъла ти ще дойде до 2-3 дни ! Нищо няма да ти стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си