- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Знаете ли???
Искам да попитам за оргаметрил, миналия месец ми дойде на 29 винаги ми закаснява и на 8 ще сам в цикал а не искам, казаха ми да го пия 5 дни по едно хапче преди да ми доиде и така ще го забавя, след като го спра щяло да ми дойде. Някои ползвал ли го е и по каква схема и имали странични реакции при прием за 7дни само за да го забавя малко???![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Това е стар продукт, който е с доста по-високо съдържание на хормони от нужното! Не се занимавай с глупости!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
И защо не искаш да ти дойде![]()
![]()
! По добре да отидеш на лекар за да ти предпише нещо което ще е безопасно за теб! Недей сама да пие нищо!
![]()
ще изтраеш без секс една седмица ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
каква ли трябва да е причината, че да искаш да направиш нещо, за което след това може да съжаляваш..?
Защо трябва да объркваш организма си само заради 1 ден.. нз![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Първоначално написано от DrSmurph
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм ползвала Оргаметрил и нищо ми няма ! Започни да пиеш хапчетата малко преди да ти дойде и когато спреш да ги пиеш цикъла ти ще дойде до 2-3 дни ! Нищо няма да ти стане