- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви кажете нещо по проблема ми.
Сравнението ти е много яко наистинаПървоначално написано от PlayMyMusic
Просто не става от веднъж. Опитвала съм се и не мога.
И аз ти благодаряАйде дано се оправим, че от тия мъже вече взе да ми писва...
![]()
За една връзка се искат двама, след като вече има такива, ти защо се месиш ?Разбирам, че имаш чувства, но щом са толкова неразделни както казваш ти и видимо са толкова щастливи ти едва ли можеш да направиш нещо.Ако имаш чувства към това момче, ще го оставиш свободно да се радва на половинката си и да си я обича.Момчета бол, какво се тръшкаш ..
![]()
Владо, ко прайкаш беПървоначално написано от valdesbg
Стига спами...
Ми не става, да.Първоначално написано от bebeto20
Ограничаваш контактите си с него/нея(що не и с двамата дори), изживяваш си, к'вото имаш да си изживяваш и толкова. Някой ден ще се събудиш и ще осъзнаеш, че безмислено си си изгубила времето.
Моето мнение е, че ако той те харесва('щото аз не разбрах какво изпитва, може и да не съм дочела), а не се държи просто любезно, той трябва да реши. В крайна сметка, той е обвързаният. Ако има желание, ще си остави приятелката и ще се помъчи да е с теб, дори и да има шанс да не го огрее, а не да е мишка и да работи на два стана.![]()
Първоначално написано от StringTheorist
![]()
Не знам защо ми толкова смешно.
![]()
![]()
По проблема ти () : Тази злоба дето всички момичета я имате към гаджето на вашия "любим" ми е много непонятна. И аз съм момиче, ама не злобея против Другата. (Е, сега.. и аз съм й намирала кусури, ама чак пък да казвам, че ще я убия? ... Звучи ми като изречено от психопат!
). Разбирам, че ти е кофти, ама не можеш да направиш нищо по въпроса (можеш, но ще е тъпо, гадно, злобно, общо взето олигофренско). Има няколко варианта:
- ще ти мине харесването към това момче и ще си харесаш друг;
- те ще скъсат и той ще тръгне с теб;
- те ще скъсат и той няма да тръгне с теб просто защото не те харесва.
С времето ще разбереш.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Причакваш я с бухалката и бой, бой докато не се оттегли от пичагата ахахах.
[quote="bebeto20"]Има милиони теми тука специално още май няма МИЛИОН! ,но исках да споделя въпреки това. Обичам едно момче. Е щом го обичаш остави го да е щастлив.. Толкова много го обичам, а той си има гадже. ок, разбрахме, че го обичаш, но като си има гадже си длъжна да го оставиш!
I don`t care .. ;] ..
миии аз имам подобен проблем. съвет от мен по добре го забравиили поне опитай
Адски правилно.Евала за мненията *bow* евала,просто...Първоначално написано от valdesbg
Много добре казано.Чак на мен ми светна лампичката,че каквото има да става ще става.Определено,доста насърчително мнение,което не знам за авторката,но за мен се оказва от голямо значение.
Просто, не бива да се тъпче на едно място с надеждата да се стигне до някъде.
Дано, дано!Първоначално написано от PlayMyMusic
![]()
Не искам да ви изглеждам като момиче което е готово на всичко само и само аз да съм щастлива. Разбира се, че аз никога няма да се опитам да ги разделям по злобен и тъп начин. Ако той няма чувста/ще се види във времето/ няма да настоявам, защото връзката е от двама. Не бих искала той да е с мен за да не ме нарани или прочие. Обичам го да, но не бих постъпила подло. За сега ще ми е гадно ще ми е мъчно, но нещата ще останат така и това е. Но не мога да го забравя. Просто съм лудо влюбена и думата "убия" не е в буквален смисъл. Просто не ми е приятна и една от причините е друга, а главната си я знаем. Искам да се махне да не я виждам.