.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от supernova1
    та някое момиче ако иска да сподели опита си с мен нека да пише. Надявам се темата да мине без шеги и обиди
    май си много плах

не точно, ама се дразня като почнат да се заяждат някои съфорумници или ти говореше за другото

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от supernova1
    не точно, ама се дразня като почнат да се заяждат някои съфорумници или ти говореше за другото
    за другото... просто бъди пич, турбогъзар и някоя путка ще ти върже... после е ясно...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Аз не нареждам... Аз просто споделям по темата ! Питате за девственици аз ви казвам една ! Кво като е доведен ? Живял е във ферма, бил е животно, и те имат нужда от любов
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Знам ли и аз,майна
    Искаш ли да те обезчестя?

Ако трябва да следваш съветите в темата, девствен и ше си останеш!

сподели и твоето мнение

Град
    Колко тежък "флейм"... Толкова много ме засегна и огорчи Вече ти писах нещо в другата тема относно телефона спри да говориш простотии ... Абе не знам точно пернишките орки как са насрани ма треа да отидеш да им го кажеш на центъра Ще изчезнеш завинаги Относно обидите ти към мен, аз продължавам и дори така да изглеждам да съм повече от теб. Все пак не аз съм девствен и не аз нямам нито 1 приятел, А ТИ !!! Поне доказа, че нямаш НИКАКВА идея как изглеждам Което омаловажава цялата история с "идването ти в София" ... Продължавай да си противоречиш. От много хора получих съобщения за това колко недостоверни и противоречащи са мненията ти свързани с мен ! Почвам да се чудя дали изобщо знаеш къде се намира София .... Очаквам с нетърпение слабоумния ти отговор
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Да карам и аз разни мои приятели да пишат по форума "ти ако знаеше Виктор какъв е ..." толкова е повърхностно твой приятел да ти направи "реклама" ... Естествено, че ще те рекламира бе нали си му приятел... Отностно Пеуник Пеуадайс не ме плашат никак Просто ми направи впечатление когато след някакъв мач имаше една дузина ямболски селтаци размазани по улиците ма карай Оправданието с телефона ще го чета до де съм жив тва е ясно Репутацията ти на келеш ли бе ? Та кво толкова си изкопал от нея, че така се хвалиш ? Слабо ме вълнува кво си и що си беше в София не посмя да ме видиш кво ми се обесняваш какво е станало ? Ти си гадна дришня ! Е браво някой от форума ми е видял моя снимка и ти е споменал, че съм дебел... Края на света дойде ! Отностно зъбите ми няма как да са криви при положение, че се поддържам и на всеки 6 месеца ходя на зъболекар (доктора дето оправя зъбите знам, че в Ямбол си нямате ) Аз знам какво говоря, лошото, е че не знам на кой, тъй като ти се покри като беше в София. Между другото могат да ти потвърдят около 100 човека, че аз телефона не си изключвам, но ти поддържай тази теза ! Не ме интересува поста на някакъв си миризлив пореден ямболски чекиджия.
    ИНТЕРЕСУВА МЕ ФАКТА, ЧЕ БЕШЕ В СОФИЯ С ОЩЕ 5 ЧОВЕКА, УЖ ЗНАЕХТЕ КЪДЕ СЪМ И НЕ ДОЙДЕ !!!!!!!!! ПО-ГОЛЯМ СТРАХ ОТ ТОВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Очакваме остроумната мармаладена глава със адекватно мнение .. част втора

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Спокойно, изчакай още един час и Десислава ще ти достави неописуемо удоволствие.
    Очаквам и това да го чуя от още няколко стотин пъти .. щото така ставаш "готина" и си мн пекана с мн опит и ти се възхищаваме вс .. за жалост истината че няма да изпъкнеш с поредните си мнения ... и да станеш хладнокръвната кучка ... ще си останеш само кучка

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Бате отивай на магистралата и там "животните" зимат по 150 лв за пълен сеанс , ама ще те вкара в е*аси екстаза ... ще го помниш цял живот
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Повтаряш ми една и съща лъжа вече няколко дни подред... Освен тази долнопробна лъжа която не можеш да докажеш друго нещо не си казал по съществено ! Ако беше наполовина мъж колкото говореше, сега щеше да звъннеш да се разберем за 3 минути, а не да спамиме по цял ден форума! Поне аз смея да си напиша телефона и адреса за разлика от тебе
    Едно въпросче на което все още не си дал отговор...
    Как "хората ти" са ме следели, без да имаш мой адрес и снимка ?
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ебаси и тъпите коментари....

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Ебаси и тъпите коментари....
    Не се очудвай , все пак това е TeenProblem
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    ...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Дадох адрес, чакам телефон !
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Хвана ме за кyра и то здраво ! Ясно ще се оправдаваш с това, че може би си се обаждал... С тези думи "първо ще разбера дали адреса ти е достоверен" просто показа що за стока си Оу мене не ми трябва телефона ти за да ти звъня, нямам никакво намерение да слушам курвенския ти глас, просто исках да си настроя телефона ако евентуално единия е изключен да звъниш на другия. Все тая оправяй се Имаш адрес имаш и телефона, знаеш как изглеждам (нямам идея от къде така и не обясни без снимка и адрес как са ме следели "твоите хора" аз съм тук и те очаквам с нетърпение един ден да дойдеш Ааа ако искаш достоверен адрес можеш да звъннеш и на домашния ми телефон Можеш винаги да погледнеш в сайта на БТК/справочник адреса на въпросния телефон, а той е ... сега ще получиш ЛС
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Не се обяснявай повече. Бъди мъж обади се или ела До тогава всичко което казваш във форума си е чиста лъжа
    De-Phazz - Anchorless

Град
    ВаРнАаАа
    Някои хора го обърнаха на чат ама аз нали съм "дзвяр" Вичко, ще си мълча Ама се оказва май, че не съм аз тази, която избива комплекси във форума..

По темата: момче имаш време, на 15 само ще се изложиш пред някое момиче

Град
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Някои хора го обърнаха на чат ама аз нали съм "дзвяр" Вичко, ще си мълча Ама се оказва май, че не съм аз тази, която избива комплекси във форума..

Ще си мълчиш, пък говориш ? Ех, че и ти си поредната устата деградация в тоя форум бе ... Ае лека от мене
    De-Phazz - Anchorless

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Ще си мълчиш, пък говориш ? Ех, че и ти си поредната устата деградация в тоя форум бе ... Ае лека от мене
    Абсолютно, да... най-добре се махай от форума, че май сме заразни!

да

малак си

Град
    Монтана
    Пълни ботове на "изи"!д
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Азззз.......... съм и нямам намерение скоро да го правя, е ако ми се открие възможност пък защо не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си